fbpx

Vlaggenmasten

Behalve verschillende vlaggen levert DKTR ook vlaggenmasten. Deze masten, zijn afkomstig uit Zweden. Uit verschillende testen is gebleken dat de masten bestand zijn tegen windkrachten die oplopen tot 58 meter per seconde. U kunt er dus van uit gaan dat deze masten bestand zijn tegen harde rukwinden en intense weersomstandigheden.

Bovendien zijn de masten vervaardigd uit polyester en hierdoor een stuk lichter in gewicht dan vlaggenmasten gemaakt van aluminium of hout. De productie van de masten voldoet aan de ISO14001/9001 kwaliteitsnormen. Bovendien wordt bij de productie veel rekening gehouden met de effecten van de productie op het milieu en de leefomgeving. Voor alle polyester vlaggenmasten geldt dat zij vuilafstotend en onderhoudsvrij zijn. Ook geldt voor alle masten een garantie van 10 jaar. In het geval van fabricage of materiaalfouten dekt de fabrikant de kosten.

Waarom DKTR?

  • Groot assortiment

  • Persoonlijk advies

  • Hoge kwaliteit

  • Gecertificeerde monteurs

  • 100% klanttevredenheid

Wij beschikken over een breed assortiment aan vlaggenmasten. U kunt kiezen uit verschillende lengtes, modellen en systemen en tegen een extra toeslag zelfs zelf de kleur van uw mast bepalen. Wanneer u een landen-of logovlag wilt hijsen, kunt u kiezen tussen een simpele, maar kwalitatief goede standaardmast of een mast voorzien van een inwendig hijskoord. Dit zal er voor zorgen dat u minder kwetsbaar bent voor vandalisme of diefstal en bovendien geen last heeft van geluidsoverlast, veroorzaakt door een klapperend touw, op stormachtige dagen. Een derde optie is een luxe vlaggenmast, die voorzien is van een RVS-liersysteem waardoor u met gemak uw vlag naar beneden haalt en weer opnieuw omhoog hijst. Dit systeem is ideaal wanneer u van plan bent om de vlag regelmatig te verwisselen.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Wilt u uw vlag graag gebruiken voor een reclameboodschap, dan kunt u ook kiezen voor een baniervlag. Het voordeel van baniervlaggen is dat zij zodanig aan de mast bevestigd worden dat ze bij alle windomstandigheden goed leesbaar blijven ook als het volkomen windstil is. Wij bieden twee soorten banier vlaggenmasten aan, een kantelbaar model en een meer geavanceerd model dat is voorzien van een hijsbare banierhouder. Hierdoor kunt u makkelijker en sneller van banier wisselen zonder dat u hiervoor de mast hoeft te kantelen. Behalve deze polyester masten leveren wij bovendien ook klassieke houten masten. Deze opvallende mast, voorzien van een hijskoord, is vervaardigd uit hout van de douglasspar en door zijn gelamineerde finish volledig waterdicht.