fbpx

De anderhalvemetersamenleving is de nieuwe standaard en we moeten ons aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM houden. Alleen zo krijgen we het corona virus onder controle. De eerder genomen maatregelen worden langzamerhand versoepeld, mits het mogelijk is om de benodigde 1,5 meter afstand te houden. Maar we zullen nog lange tijd in een maatschappij leven waarin afstand houden van belang is voor ieders gezondheid. DKTR helpt u om u aan te passen aan de benodigde maatregelen.

Met doktersticker.nl produceren we bestickering voor scholen, sportclubs en bedrijven die weer open mogen om alles soepel te laten verlopen. Supermarkten en bouwmarkten maken al gebruik van vloerlijnen, ronde vloerstickers, kuchschermen, felgekleurde hesjes en pijlen om eenrichtingsverkeer aan te geven. Maar ook scholen, kappers, schoonheidssalons, kantoren, horeca en culturele instellingen moeten zich aan de regels houden om weer open te gaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt hebben wij meerdere stickers en overige producten die bijvoorbeeld aangeven waar u mag staan en in welke richting u moet lopen.

De volgende producten helpen bij het juist en veilig naleven van de benodigde maatregelen in de anderhalvemetersamenleving:

Vloerlijnen:
Met deze vloerstickers markeert u waar mensen moeten staan om genoeg afstand van een ander te bewaren. Deze sticker is toepasbaar in verschillende situaties. Denk hierbij aan een wachtrij of in een wachtruimte, bij kassa’s en balies of op kantoren. De lijnen plaatst u logischerwijs 1,5 meter uit elkaar zodat iedereen kan zien hoeveel afstand u van een ander moet bewaren.

Ronde vloerstickers:
Onze ronde afstandsstickers hebben een redelijk gelijke functie als onze vloerlijnen. Door op een ronde sticker te staan houdt u 1,5 meter afstand van de personen voor en achter u. Deze ronde vloerstickers zijn er in verschillende afmetingen: 25cm en 42cm.

Pijl vloerstickers:
De vloerstickers in de vorm van een pijl zijn handig in te zetten op plaatsen waar mensen elkaar normaliter in een smalle ruimte passeren. In sommige supermarkten en andere winkels zijn er smalle gangen waar geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden wanneer u elkaar passeert. Met deze pijlen vloerstickers geeft u de looprichting aan per gang. In wat bredere ruimtes waar wel anderhalve meter afstand kan worden gehouden, geven de pijlen aan, aan welke kant u moet lopen om een bepaalde richting in te lopen. Zo creëert u duidelijkheid en voorkomt u dat mensen door elkaar heen lopen en te dicht bij elkaar in de buurt komen.

Speciale lijn stickers voor scholen:
De scholen gaan weer open dus het is belangrijk dat ook hier de RIVM richtlijnen nageleefd kunnen worden. We hebben een speciale collectie stickers gemaakt die op spelenderwijs kinderen motiveren een bepaalde route te volgen, in de juiste richting te lopen en om natuurlijk hun handen te wassen. Om de gezondheid van de juffen, meesters en ook de ouders te waarborgen, worden ouders niet in de school en op het schoolplein toegestaan. Met onze stickers kunt u plaatsen buiten het schoolplein aanduiden waar ouders mogen staan om hun kinderen af te zetten of op te halen. Zo zorgen we ervoor dat de ouders genoeg afstand van elkaar houden.

Veiligheidshesjes:
Bij sommige bedrijven zoals supermarkten, heeft u te maken met meerdere bezoekers die u natuurlijk eraan wilt herinneren om genoeg afstand te houden. Met de gele veiligheidshesjes valt u op en herinnert u mensen om u heen eraan om niet te dicht in de buurt te komen.

Kuchschermen:
Mag uw bedrijf straks weer open en werkt u met meerdere collega’s dicht op elkaar? Dan helpt een plexiglas veiligheidsscherm om bijvoorbeeld een bureau in tweeën te delen. Zo zorgt u voor de veiligheid van uw medewerkers en verkleinen we het besmettingsgevaar. Ook hebben we een hangend kuchscherm wat ideaal is om boven een balie te hangen.

Samen staan we sterk en krijgen we COVID-19 onder controle!