fbpx

Akoestische wand

Bent u op zoek naar een akoestische wand met bedrukking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een veel gehoorde klacht op kantoor is geluidsoverlast. In gebouwen wordt vaak gebruik gemaakt van harde materialen zoals beton of glas die het geluid in de ruimte weerkaatsen, bovendien zitten medewerkers steeds vaker in dezelfde grote ruimte. Hierdoor ontstaat er al snel hinderlijke geluidsoverlast. Een mooie oplossing hiervoor is onze akoestische wand.

De wanden bestaan uit een zelf staand aluminium frame welke aan twee kanten is voorzien van een textiel peesdoek of kunnen hangen aan de muur met een enkelzijdig doek. Dit doek is gemakkelijk zelf te plaatsen in het frame en is ook gemakkelijk te vervangen wanneer u toe bent aan een nieuwe print. Tussen het frame en het doek zit een geluidsabsorberend materiaal wat het geluid zal dempen.

Waarom DKTR?

  • Creatief ontwerp

  • Persoonlijk contact

  • Vakkundige montage

  • Hoge kwaliteit

  • 100% klanttevredenheid

Akoestische wanden

Een akoestische wand wordt het meeste toegepast op muren, plafonds en op zichzelf staande frames. Het materiaal dat gebruikt wordt voor de print van de akoestische wand is deko-stof. Dit materiaal heeft de goede eigenschappen inkt op te nemen in de poriën van het materiaal. Hierdoor ogen kleuren zeer echt en blijven ze lang goed. De akoestische wand wordt gemaakt van brandwerende materialen met een B1 certificaat. Dit betekent dat bij de verbranding van het materiaal geen toxische gassen vrijkomen.

DKTR print de hoogste kwaliteit met de meest nieuwe printers. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij u de beste kwaliteit kunnen leveren tegen een marktconforme prijs. Heeft u geen afbeelding tot uw beschikking en wilt u wel graag een akoestische wand plaatsen? DKTR werkt nauw samen met fotografen, vormgevers, kunstenaars en beeldbanken, waar beelden door aangeleverd kunnen worden. Hierin kunnen wij u goed voorzien.

Wij hebben al tientallen projecten gedaan waarbij het plaatsen van een akoestische wand van toepassing was. Hierdoor zijn wij een goede partner en kunnen wij u hierin helemaal ontzorgen. Grote aantallen nodig? Dit is geen enkel probleem! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en zie wat de mogelijkheden zijn.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Akoestische dividers

Naast akoestische wanden biedt DKTR ook gepersonaliseerde akoestische dividers aan. Maak de akoestiek in de ruimte aangenamer met deze dubbelzijdig geprinte roomdividers of creëer een scheidingswand tussen bureaus met speciale deskdividers. De akoestische dividers zijn ideaal voor op kantoor, maar ook op andere plekken zoals in restaurants, musea of in theaters bieden deze dividers een fijne oplossing. Het geluid wordt aangenaam gedempt door de panelen gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken.

De dividers zijn beschikbaar in zowel staande als rijdende varianten met een maximaal formaat van 125 x 230 cm. De staande dividers kunnen door middel van speciale koppelstukken met elkaar verbonden worden om zo een grotere ruimte in te delen. De deskdividers worden met bureauklemmen aan de bureaus vastgemaakt.

Het akoestische materiaal dat gebruikt wordt voor de dividers bestaat voor maar liefst 90% uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door de lange vezels worden de geluidsgolven geabsorbeerd wat er voor zorgt dat de nagalm in de ruimte vermindert.

 

DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Heeft u een idee voor een akoestische wand en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor een textielframe en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur.