fbpx

One way vision

One way vision is een bedrukte raamfolie met minuscule geperforeerde gaatjes. Deze kleine geperforeerde gaatjes zorgen ervoor dat het folie, met eventuele bedrukking, van buitenaf zichtbaar is en het zicht van buiten naar binnen belemmert. Het is overdag echter nog wel mogelijk om van binnen naar buiten te kijken. Ramen zijn een uitstekende plek om een reclameboodschap op te plaatsen.

U kunt raamfolie gebruiken om op een gemakkelijke en relatief goedkope manier reclame te maken voor uw project of bedrijf. Het folie is beprintbaar met elk soort ontwerp, u kunt het zo gek niet bedenken. Ga bijvoorbeeld voor een pakkende slogan of een opvallend logo! U kunt dit allemaal zelf bepalen, bij ons is alles mogelijk.

Waarom DKTR?

  • Groot assortiment raamfolie

  • Persoonlijk advies

  • Vakkundige montage

  • Creatief ontwerp

  • Eigen productie

Printbare geperforeerde folie

One way vision folie is zelfklevend stickerfolie met minuscule geperforeerde gaatjes. Deze stickerfolie wordt gebruikt in reclame uitingen waarbij het zicht naar buiten niet belemmerd mag worden. Het materiaal is geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen en is beprintbaar met elk soort ontwerp. Daarbij kan dit one way vision folie zowel voor permanente als tijdelijke bestickering worden ingezet.

Belangrijk is om te weten dat de privacy functie van dit materiaal enkel overdag toepasbaar is. Bij de nacht vervalt deze werking.

Veel gebruikte toepassingen zijn:
• Ruiten van voertuigen: Denk aan reclame uitingen op stadsbussen, achterruiten van bedrijfsbussen of personenwagens.
• Ramen op buitenzijde van gebouwen: Zoals winkelruiten of gevelreclame
• Binnenramen: Zoals vergaderruimtes of andere ruimte waar privacy benodigd is.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Voor binnen & buiten gebruik

De one way vision folie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Plaats bijvoorbeeld een reclame-uiting op het buitenraam van uw bedrijfspand om de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten te trekken. U kunt de folie ook binnen op veel manieren gebruiken. One way vision folie heeft namelijk naast een reclamefunctie ook een privacyfunctie. Bij een raam met one way vision folie is het namelijk niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken. Het is echter nog wel gewoon mogelijk om van binnen naar buiten te kijken. De one way vision folie kan dus uitstekend van pas komen in vergaderruimtes of andere ruimtes binnen uw bedrijf waar privacy benodigd is. Let er wel op dat deze privacyfunctie alleen overdag werkt! Dat betekent dus dat in het donker wel door het raam gekeken kan worden. Kiezen voor het one way vision folie van DKTR betekent kiezen voor een zeer veelzijdig product waar u veel aan kunt hebben.

De folie kan niet alleen gebruikt worden bij gebouwen, ook is het uitermate geschikt om te gebruiken op de ramen van uw voertuig! Als u de one way vision folie gebruikt op uw voertuig kunt u op een hele gemakkelijke manier reclame maken voor uw bedrijf of project. Denk aan reclame-uitingen op stadsbussen, achterruiten van bedrijfsbussen of personenwagens. Het handige aan one way vision folie is dat u nog steeds van binnen naar buiten kunt kijken. U heeft dus geen last van het folie als u deze op de autoruiten plakt. Als u veel op weg bent met het voertuig kost het geen enkele moeite om op deze manier reclame te maken. U hoeft alleen maar rond te rijden! Ook als u het voertuig ergens parkeert bent u nog steeds bezig met het verspreiden van uw reclameboodschap. Het zou zeker zonde zijn om niet van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Offerte op maat

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij kunnen daarin de mogelijkheden en de bijbehorende prijs bespreken. Wat gebeurt er als u akkoord bent gegaan? DKTR heeft een eigen ontwerpafdeling, die dan aan het werk gezet wordt! Onze ontwerpafdeling gaat gelijk aan de slag met het digitale ontwerp, dat daarna professioneel ingetekend wordt op een digitaal voorbeeld. U weet op die manier vooraf precies hoe uw reclame-uiting eruit zal gaan zien op de one way vision folie.

De montage wordt door onze ervaren en speciaal opgeleide monteurs uitgevoerd. U kunt er bij DKTR vanuit gaan dat uw reclame-uiting strak op de ramen geplakt zal worden. Wij zorgen ervoor dat er geen luchtbellen of blazen te zien zijn. Niet tevreden? Geen probleem, wij gaan voor 100% klanttevredenheid en zullen er dus alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden wordt! Als u er zelf niet helemaal uitkomt, kunt u zich laten adviseren door een van onze ervaren medewerkers. Zij staan voor u klaar met advies op maat op het gebied van ontwerp, materiaal en montage.