fbpx

Banieren zijn prachtige en populaire eyecatchers voor bedrijven en organisaties. Ze zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten en ze zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Topkwaliteit banieren gehesen in indrukwekkende vlaggenmasten geven allure aan gebouw(en) en trekken de aandacht van passanten. Of misschien is een pakkende banier op de gevel van jullie pand een beter passende optie voor jullie situatie, zodat voorbijgangers jullie bedrijf of organisatie niet kunnen missen.

De banieren die je kiest moeten uiteraard van goede kwaliteit zijn. Met mooie, intense kleuren en van uitstekend materiaal. Banieren die onder alle weersomstandigheden langdurig goed en mooi blijven. Bij DKTR leveren wij je die graag. Door inkoop van hoogwaardige materialen en productie in eigen huis, waarborgen wij de topkwaliteit van onze producten. Er valt ook wat te kiezen. Onze experts helpen je graag, om de best passende en meest pakkende keuze te maken voor jullie situatie.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Soorten banieren

Een banier is een rechthoekige vlag, ook wel staande vlag genoemd die, zoals gezegd, zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Per toepassing verschilt het materiaal, het gebruik en de afwerkingsvorm. Logischerwijze is voor buitengebruik bijv. ander materiaal nodig dan voor binnen gebruik. In principe is er keuze uit 3 soorten banieren: de gevelbanier, de vlagbanier en de binnenbanier. Elk afzonderlijk zijn ze leverbaar in allerlei verschillende formaten, materialen en bedrukking. We zetten de soorten graag even voor je op een rij:

 

Banieren voor buitengebruik

Wanneer je je bedrijf of organisatie buiten onder de aandacht wilt brengen van voorbijkomend publiek kun je al naar gelang de ligging van je pand en het soort pand kiezen voor een gevelbanier of een vlagbanier. Deze soorten banieren worden het vaakst ingezet om een bedrijfs- of organisatienaam onder de aandacht te brengen. Uiteraard zijn ze ook inzetbaar als reclamemiddel t.b.v. bijv. een bepaalde actie.

 

De niet te missen gevelbanier

GevelbanierenEen gevelbanier is uitermate geschikt om te monteren aan de gevel van je pand, zoals de naam al zegt. De banier, gemaakt van spandoekmateriaal, wordt haaks op de muur gemonteerd. Op deze manier promoot je op erg pakkende wijze je bedrijf of organisatie aan voorbijkomend publiek.

Het spandoek is gemaakt van stevig materiaal welke niet windgevoelig is. Dat betekent dat de boodschap die je over wilt brengen op voorbijgangers altijd goed leesbaar is. En doordat het spandoek dubbelzijdig geprint wordt, is deze boodschap ook van twee kanten leesbaar. Erg praktisch en effectief. Dit soort banieren zijn dan ook prachtige eyecatchers op gevels van gebouwen en worden veelvuldig ingezet.

 

De imposante vlagbanier

Een vlagbanier is een prachtige blikvanger wanneer je graag wilt dat jullie bedrijf of organisatie ook van grote afstand zichtbaar is. Deze banieren zijn erg opvallend, groot en imposant, waardoor de gebrachte boodschap, zelfs van veraf, niet te missen is. Wanneer er genoeg ruimte is vóór of bij jullie pand, zijn vlag banieren mooie mogelijkheden om jullie bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten. Met de juiste bedrukking, het juiste aantal banieren en met stijlvolle kwalitatief hoogwaardige vlaggenmasten trek je de aandacht die je wilt.

Deze vorm van banieren is dan ook erg populair binnen veel bedrijfstakken en organisaties in Nederland. Ze zorgen voor een zeer professionele en zakelijke uitstraling. Hét visitekaartje van jullie bedrijf of organisatie.

Deze banieren worden gemaakt van vlaggenstof: licht van gewicht en uiterst goed printbaar. Zo optimaal mogelijk bestand tegen wind en andere weersinvloeden. Zodat je verzekerd bent van een zo lang mogelijke levensduur. Deze banieren worden aan één zijde afgewerkt met stevig band en sterke haken, zodat de vlag goed bevestigd kan worden.

Deze vlag banieren kunnen wij jullie leveren mét of zónder tunnel. Wanneer je kiest voor een banier mét tunnel dan houdt de banierhouder de banier vlag in de breedte ‘strak’. Op deze manier wordt de banier goed ‘uitgehangen’ en is jullie boodschap op de banier altijd goed zichtbaar, zélfs wanneer het windstil is.

 

Banieren die je binnen in kunt zetten

De binnenbanieren zijn uitermate geschikt voor promotionele uitingen zoals bijv. ter promotie van een bepaald product of het onder de aandacht brengen van één van jullie mooie acties. Deze banieren worden opgehangen d.m.v. een ophangsysteem met koord. Op deze manier kun je heel eenvoudig én snel je boodschap laten zien. Daarnaast is het wisselen van de boodschap ook kinderspel. Deze binnenbanieren zijn dan ook een makkelijk in te zetten promotiemiddel voor veel bedrijven en organisaties. De binnenbanieren die wij leveren, voldoen aan de B1-certificering m.b.t. brandveiligheid, zodat ze bijdragen aan het waarborgen van jullie veiligheid.

 

Hoe worden banieren bevestigd?

Per baniersoort is dat uiteraard heel verschillend. De gevelbanieren bijvoorbeeld worden met 2 RVS steunen haaks op jullie gevel bevestigd. Tussen deze steunen wordt een dubbelzijdig geprint spandoek gemonteerd met daarop de boodschap die jullie willen uitdragen. De boodschap is daardoor perfect leesbaar voor voorbij wandelend publiek.

De vlagbanier wordt uitgehangen aan een vlaggenmast. Je kunt kiezen voor één vlaggenmast of meerdere vlaggenmasten met banier. Op deze manier geef je (nog meer) allure aan je pand. Baseer je keuze op de ruimte die beschikbaar is voor het plaatsen van de mast(en), de architectuur van jullie gebouw(en) en uiteraard jullie wensen. Vanzelfsprekend denken en kijken onze specialisten graag met je mee als je dat wilt.

Hoe dan ook zal de vlagbanier een mooi ‘uithangbord’ zijn voor jullie bedrijf of organisatie. Op ‘vlaggen‘ vind je meer informatie over de soorten duurzame vlaggenmasten die wij jullie kunnen leveren. Wij leveren onze klanten enkel topkwaliteit, daarom worden onze vlaggenmasten vervaardigd door een Zweedse fabrikant die deze onderhoudsvriendelijke masten voor ons fabriceert onder strenge ISO9001 en 14001 normen.

Binnenbanieren worden opgehangen m.b.v. een ophangsystemen met ophangkoord. Op deze manier kun je heel eenvoudig de banieren bevestigen, maar tegelijkertijd ook je boodschap wisselen. Je hoeft maar één keer een muurbevestiging bijv. in de vorm van schroeven te maken. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden op dit gebied.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Waar worden banieren vaak gebruikt?

  BanierBuitenbanieren in de vorm van vlag banieren worden vaak ingezet op bedrijventerreinen, maar ook bij grote shoppingcentra zoals bijv. woonboulevards, clusters van grote winkelketens, bedrijven of organisaties langs (snel)wegen etc. Overal waar voldoende ruimte beschikbaar is en zichtbaarheid van grote afstand een pré is worden vlag banieren geplaatst. Vlag banieren zijn vooral geschikt voor middelgrote tot grote gebouwen en terreinen.

  De gevelvlag daarentegen is weer heel geschikt voor plekken waar ruimte rondom een gebouw ontbreekt en waar geen vlaggenmasten geplaatst kunnen worden. Denk bijv. aan winkels in winkelstraten of winkelcentra. Gevels zijn hier uitermate handig om toch de nodige aandacht te genereren van voorbijkomend publiek. Op een pakkende en effectieve wijze.

  Binnenbanieren worden overal gebruikt waar aandacht wordt gevraagd voor aantrekkelijke acties of prachtige producten en zijn geschikt voor binnen gebruik. Denk bijv. aan een pakkende reclame in een winkeletalage of een mooie actie op een beurs. Denk aan het onder de aandacht brengen van een voordelige aanbieding in kunstsectoren zoals bijv. theaters en bioscopen. Of het trekken van attentie op congressen, open dagen op scholen etc.

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Misschien ben je overtuigd dat banieren ook voor jullie situatie ideaal zijn. Hét visitekaartje en/of promotiemiddel waarmee jullie de nodige aandacht genereren van voorbijgangers. Wellicht ook ben je nieuwsgierig naar andere keuzes die wij jullie kunnen leveren op vlaggen gebied. Check gerust alle ins en outs op onze pagina over vlaggen. Vlaggen en banieren zijn simpelweg prachtige eyecatchers die jullie direct een professionele en zakelijke uitstraling bieden en waarmee je heel eenvoudig reclame maakt.

  Bij DKTR kies je voor een perfecte kwaliteit/prijsverhouding. Dat betekent messcherpe bedrukking, prachtige kleuren en (full-color) afbeeldingen voor een prima prijs. En ook qua afwerking, accessoires en uiteraard de service die we jullie bieden ben je aan het goede adres. Als full service brandingpartner ontzorgen we jullie desgewenst graag. Daarom kun je bij ons terecht van strategie, advies en inmeten op locatie tot ontwerp, productie en montage. Door een modern productieproces, in eigen huis, met de nieuwste technologieën zorgen wij voor topkwaliteit, met als extra: snelle levertijden.

  Laat ons vandaag nog weten wat je wensen zijn en/of kom gerust vrijblijvend langs om e.e.a. te bespreken. De koffie of thee staat voor je klaar. Je bent van harte welkom!