fbpx

Banieren

DKTR levert alle soorten banieren. De naam banier is de algemene benaming van een langwerpige doek. Door een gevelbanier, een banier die met haaksgemonteerde RVS steunen op uw gevel wordt bevestigd, kunt u uw bedrijf of winkel aan de buitenzijde extra laten opvallen. De binnenbanier is een rechte banier afgewerkt met een ophangkoord aan de bovenzijde. De vlagbanier is een langwerpige vlag met aan de bovenzijde een zoom, deze kunt u monteren aan uw uitstaande banierhouder aan de vlaggenmast.

Welke banier u ook zoekt voor uw bedrijf of winkel, bij DKTR krijgt u advies in de juiste productkeuze, een digitaal uitgewerkt ontwerp, hoogwaardig afgewerkte product en montage bij u op locatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

Waarom DKTR?

  • Elk type banier mogelijk

  • Persoonlijk advies

  • Hoge kwaliteit

  • Creatief ontwerp

  • 100% klanttevredenheid

Gevelbanieren, binnenbanieren en vlagbanieren

Banieren hebben een groot oppervlak waardoor deze ideaal zijn om uw bedrijfsreclame groots te vertonen. Een banier kan onder andere gebruikt worden voor decoratieve, promotionele of representatieve uitingen voor binnen of buiten.

Gevelbanier: Gevelbanieren zijn gemaakt voor buitengebruik. Een gevelbanier bestaat uit twee RVS steunen die haaks op uw gevel gemonteerd worden. Tussen deze RVS steunen zit een dubbelzijdige geprint spandoek. De gevelbanier wordt op hoogte en haaks gemonteerd, wat de banier een echte eye-catcher maakt. Deze banier is beschikbaar in 2 breedtematen; 60 en 80 cm en een maximale hoogte van 2,5 of 3 meter.

Binnenbanier: Binnenbanieren zijn zoals de naam al zegt enkel geschikt voor binnengebruik. Ideaal voor aankleding van uw pand of winkel; denk aan presentatie in uw etalage of een beursstand. Deze doeken bieden wij standaard aan in drie breedtes 60, 80 en 100 cm, maar de hoogte kan volledig op uw wensen worden afgesteld. De binnenbanier is gemakkelijk op te hangen door middel van een houten ophangsysteem inclusief ophangkoord.

Vlagbanier: De vlagbanier is de meest opvallende vlag die er beschikbaar is voor een vlaggenmast. Door het staande model is het ideaal om uw boodschap groot op te vertonen. Deze baniervlag is gemaakt van vlaggenstof en aan een zijde afgewerkt met band en haken. Wanneer uw vlaggenmast is uitgerust met een banierhouder kunt u eventueel ook kiezen voor een tunnel. Door middel van de banierhouder bent u altijd verzekerd dat de banier mooi uithangt.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

5 redenen om banieren bij DKTR te bestellen

Wij leggen met 5 redenen uit waarom u bij DKTR uw banier moet bestellen.

1. Prijs/kwaliteit: Onze banieren hebben de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Wij bezuinigen niet op kwaliteit, maar kunnen onze producten wel voor een scherpe prijs aanbieden door te werken met de meeste geavanceerde productiemachines en strak ingerichte processen

2.  Advies op maat: Wij zetten uw wensen om naar een product. Hoe klein of groot deze wens ook is. Bij DKTR krijgt u advies op maat eventueel begeleid met een digitaal ontwerp.

3. Hoogwaardige prints: Door te werken met de allernieuwste productiemachines staan wij u garant voor haarscherpe bedrukking waarin uw ontwerp krachtig in beeld komt.

4. Monteurs met ervaring: Onze eigen monteurs hebben jarenlang ervaring in bevestiging van banieren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze op de juiste wijze wordt gemonteerd.

5. B1 brandcertificaat: Met een B1 brandcertificaat op onze producten bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de door de brandweer opgestelde normen voor brandveiligheid omtrent de aankleding van uw bedrijf of winkel.