fbpx

Een zonwerende folie is inmiddels meer noodzaak dan luxe geworden. Medewerkers hebben meer en meer last van de warmte als de zon gaat schijnen. Zelfs al in het vroege voorjaar kan de zon een pand al behoorlijk opwarmen, zeker als er veel glas in zit. Voorkom dat een gebouw gaat voelen als een hete kas.

De zonnestralen brengen ook andere problemen met zich mee. Zoals bijv. beeldschermen die onleesbaar worden, vervelende schittering en fel zonlicht welke onprettig zijn om in te werken. Daarnaast heeft de zon de kracht om bijv. vloeren en meubilair etc. te verkleuren.

Bij inzet van de juiste zonwerende folie zijn deze lastige problemen snel opgelost. Het aanbrengen van een zonwerende folie is een hele aangename en vooral eenvoudige oplossing voor het weren van de zon. Zonwerende folie is zelfs nog mooi ook. Daarnaast hebben de zonwerende folies nog meer voordelen. En zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten. Graag bekijken we samen met jou wat de beste optie is voor jullie situatie.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Soorten zonwerende folie

Zonwerende folie kunnen we je leveren in diverse kwaliteiten, kleuren en eigenschappen. Denk aan verschillende diktes, aan bedrukte of onbedrukte zonwerende folies, maar ook aan het wel of niet voorkomen van inkijk. Doordat er veel mogelijkheden zijn, zit er altijd een goede optie bij voor jullie pand en de wensen die bij jullie leven. De zonwerende raam folie zal na plaatsing op jullie ramen het zonlicht tot wel 75% absorberen.

 

Zonwerende folie is praktisch en voordelig

Folie die zonwerend isJe kiest zonwerende folie om de warmte en het felle licht van de zon buiten te houden. Er is allerlei keuze op zonwering gebied, maar de meest praktische en voordeligste keuze is toch de zonwerende folie. Prijstechnisch is deze zonwerende raamfolie nl. in aanschaf erg interessant t.o.v. andere zonwering.

M.b.t. onderhoud is de zonwerende folie ook aanmerkelijk goedkoper dan andere zonwering. Daarnaast bespaar je met zonwerende folie aanzienlijk op energiekosten als je bijv. gebruik maakt van airco’s in je gebouw. Zelfs in de winter is deze vorm van zonwering gunstig omdat de zonwerende folie isolerend werkt, en de warmte dus beter binnen houdt. Dat scheelt ook weer in stookkosten.
Daarnaast is de levensduur van zonwerende folies groter dan die van andere zonwering. Je kunt je voorstellen dat een zonnescherm meer te lijden heeft van harde wind etc. dan deze glasfolies.

 

Extra voordelen naast de prijstechnische

De zonwerende folie zorgt er, naast zijn warmte- en lichtwerende kwaliteit, ook voor dat schadelijke UV-straling buiten gehouden wordt. UV straling die slecht is voor je medewerkers, maar die ook meubels en stofferingen etc. verkleurt. Of kies zonwerende folie in de veiligheidsvariant: veiligheidsfolie. Zodat je glas versterkt wordt en het één geheel blijft bij evt. ruitbreuk.

Daarnaast zijn een aantal soorten zonwerende folies mooie middelen om te voldoen aan Energielabel C. Dit energielabel wordt per 1 januari 2023 nl. verplicht voor kantoren.  Wanneer je dit label niet hebt, moet je kantoor sluiten. Erg interessant is dat je voor het laten monteren van zonwerende folies verschillende subsidies kunt krijgen en dat er een korte terugverdientijd is (3 tot 5 jaar).

Daarnaast is er nog ruime keuze uit hoogwaardige privacy folies. Je kunt denken aan gezandstraalde folie, dit is een matte melkachtige folie waarmee op een hele stijlvolle manier privacy wordt gecreëerd binnen een gebouw. Deze folie wordt vaak gebruikt bij tandartspraktijken, huisartsen etc. Of de One way vision folie, waarbij je overdag nog wel naar buiten maar niet naar binnen kunt kijken. Deze folie is te printen in allerlei kleuren, foto’s etc. en kan daardoor dienen als promotiemiddel voor jullie bedrijf of organisatie. Met deze One way vision folie kies je dus voor zonwering die jullie bedrijf of organisatie op een pakkende manier in de spotlights zet bij bijv. voorbijgangers.

Een zonwerende folie zorgt er bij laagstaande zon zelfs voor dat het licht, de warmte en de UV-straling tegengehouden wordt. Dit is bij andere zonwering lang niet altijd het geval.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Voordelen van zonwerende folies

  Zonwerende folie voor je ramenBedrijven kiezen steeds vaker voor zonwerende folies i.p.v. andere zonwering. Je ziet de zonwerende folies bijv. op bedrijfspanden, winkels, horeca, ziekenhuizen, overheidsgebouwen etc. En dat deze zonwering zo populair is, is ook goed verklaarbaar. Want deze vorm van zonwering heeft een indrukwekkend aantal voordelen. Graag zetten we deze voordelen nog even voor je op een rij:

  • Warmtewerend
  • Lichtwerend tot wel 95%
  • UV-straling werend
  • Middel voor behalen Energielabel C
  • Mogelijkheid tot aanvragen subsidies
  • Zonwerende folie die tevens een veiligheidsfolie is
  • Zonwerende folie die tevens een privacy folie is: met keuzes uit verschillende soorten
  • Zonwerende folie welke ook direct een promotiemiddel is
  • Lage aanschafprijs t.o.v. andere zonwering
  • Onderhoudsvrij
  • Mooie uitstraling bedrijf
  • Energiebesparing: minder gebruik van bijv. airco’s; ’s winters werkt een zonwerende folie isolerend
  • Lange levensduur

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Ben je benieuwd welke zonwerende folie voor jullie geschikt is? Hoe je er op meerdere gebieden een zo groot mogelijk voordeel uit kan halen? Hoe er zo snel mogelijk weer een aangenaam en werkbaar klimaat komt in jullie gebouwen? Misschien heb je zelf al een gevoel bij een bepaalde folie, of misschien ben je op zoek naar wat hulp en advies van experts op dit gebied. We kijken graag ter plaatse met je mee, om het meest optimale resultaat voor jouw bedrijf of organisatie te bepalen.

  Laat je helpen en desgewenst geheel ontzorgen door de specialisten van DKTR. Van strategie en design, tot productie in eigen huis, inmeten op locatie en monteren. We staan je graag als ervaren full service brandingpartner bij in je keuzes en denken graag met je mee. Je kiest bij ons voor topkwaliteit en 100% service. En heb je grote aantallen nodig? Dat is geen enkel probleem. We nemen de mogelijkheden graag met je door in een vrijblijvend gesprek.