fbpx

Zonwerende folie                        

Heeft u last van zonnestralen of is uw bedrijfspand door de zon extreem warm? Dan is een zonwerende folie de oplossing voor uw probleem. Een zonwerende folie is dé oplossing voor een prettige werkomgeving. Hieronder alle voordelen op een rij:

 • Warmtewerend: Door absorptie van de zonnewarmte kan het binnenklimaat tot wel 7 graden afnemen.
 • Zonlichtwerend: Door reflectie van het zonlicht aan de buitenzijde.
 • Energiebesparing: De ramen zorgen in de winter ook voor een betere isolering.
 • UV-stralingwerend: UV-straling wordt gefilterd door de folie.
 • Veiligheid: Deze folie versterkt u ramen. Bij eventueel ruitbreuk zorgt de raamfolie voor scherfbinding.
 • Privacy: Door spiegeling van de zilveren variant zonwerende folie krijgt u meer privacy. Overdag belemmert dit de inkijk in uw bedrijfsgebouw.
 • Onderhoudsvrij.

 

Wij verzorgen de montage van de zonwerende folie alleen voor onze zakelijke klanten. Bent u een particulier of bent u op zoek naar zonwerende folie per strekkende meter? Bekijk dan onze webshop.

Waarom DKTR?

 • Groot assortiment raamfolie

 • Persoonlijk advies

 • Hoge kwalteit

 • Vakkundige montage

 • 100% klanttevredenheid

Zomer en winter plezier

Deze zonwerende folie is geschikt voor ramen waarvan wordt verlangd dat er een efficiënte zonwering is, maar waarbij lichtdoorlaatbaarheid ook nodig is. Plaatsen waarop deze folie veel gebruikt wordt, zijn: winkels, bedrijfspanden, horeca, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, maar ook particuliere woningen. Omdat iedere locatie zijn eigen wensen heeft zijn er verschillende zonwerende raamfolies beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij een advies op maat kunnen geven.

Onze zonwerende glasfolies geven uw bedrijfsgebouw het hele jaar door een UV, warmte en lichtwering bij zowel hoog als laagstaande zon. Daarbij geeft het uw bedrijfsgebouw een mooie uitstraling.

Deze glasfolies zijn leverbaar in diverse kwaliteiten, kleuren en eigenschappen. Op deze manier passen ze altijd bij uw gebouw en de door u gestelde eisen. De zonwerende raam folie zal na plaatsing op uw ramen het zonlicht tot wel 75% absorberen. Bespaar hiermee op dure zonwering als rolluiken of klimaatbeheersing zoals airconditioning.

Bovendien werkt de zonwerende folie in de wintermaanden isolerend, waardoor de warmte juist binnen blijft. Dit betekent een enorme besparing in energieverbruik.

Het aanbrengen van zonwerende glasfolie zorgt ervoor dat hinderlijke schittering van zonlicht tot wel 95% gereduceerd wordt. Ideaal voor omgevingen met PC en televisieschermen. De zonwerende raamfolie zorgt voor UV-blokkering, waardoor u nauwelijks meer last zal hebben van verkleuring van kleding en interieur.

De glasfolie zorgt voor een verhoogde privacy doordat hij de inkijk van buiten naar binnen vermindert, maar het zicht naar buiten onveranderd blijft.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Contact

Overtuigd dat zonwerende folie de juiste oplossing is voor uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uw aanvraag zal met aandacht bekeken worden door onze specialisten en zij zullen u altijd van een passend advies voorzien. Wij houden rekening met uw wensen, en wij zijn pas 100% tevreden wanneer u 100% tevreden bent. Daarnaast kunt u ons voor advies ook altijd bellen via 0165-526 201 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Wij zijn ook via de mail bereikbaar: hallo@dktr.nl. Wij staan altijd gereed om u te helpen!