fbpx

Locatiestickers

Locatiestickers worden voornamelijk toegepast in de logistieke sector. Als u beschikt over een warehouse of magazijn is het van belang dat locaties makkelijk te vinden zijn voor order picker. Met behulp van onze stickers is het mogelijk om locaties aan te geven in elke vorm, kleur en op elke ondergrond.

Onze locatielabels zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar, zo hebben wij materialen waar zelfs met een heftruck overheen gereden kan worden. Optioneel zijn de locatiestickers van een barcode te voorzien. Met onze eigen productie die volledig digitaal produceert zijn we flexibel in het maken van elke type, vorm en aantal locatiestickers.

 

Waarom DKTR?

  • Eigen productie

  • Groot assortiment

  • Hoge kwaliteit

  • Persoonlijk advies

  • Snelle levertijd

Alles is mogelijk

De locatiestickers kunnen worden voorzien van elke codering die u wenst. De meest gebruikte codering voor locatiestickers is ”Code 128-B”. De nummers voor de codes kunt u aanleveren in een Excel-bestand met .csv type. Deze codes kunnen bij ons dan in batches geproduceerd worden.

Onze locatiestickers kunnen ook buiten gebruikt worden. Deze stickers worden geprint met weersbestendige inkt, gelamineerd en zijn voorzien van een krachtige lijmlaag. Hierdoor zijn onze locatiestickers weersbestendig, krasvast en blijven ze jarenlang goed kleven. Heeft u speciale wensen of een ondergrond waarvan u twijfelt of de locatiestickers hierop blijven plakken, laat het ons dan weten. Neem contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Een aantal voordelen van de locatiestickers zijn:
• Makkelijk te plakken
• Bij verandering van artikel makkelijk te vervangen
• Blijft goed zitten op plekken waar veel verkeer is zoals heftrucks
• Nummering, kleuren , barcode, formaat echt alles is mogelijk
• Vanaf 1 stuk leverbaar

Heeft u een project voor een nieuwe warehouse/magazijn-locatie of wilt u een locatieplan laten maken en dit door ons uit laten voeren? Wij komen graag een keer op de koffie om de mogelijkheden met u te bespreken.

Buiten de locatiestickers hebben wij ook nog vloerbelijning. Deze kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld vakken of looppaden aan te geven. De vloerlijnen zijn hufterproof. Een opmerking die we vaak te horen krijgen is: ”Die blijven toch nooit plakken”. Wij willen graag de uitdaging aangaan! Neem contact met ons op en vraag een gratis sample aan om het uit te testen.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

    100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

    Wilt u werk maken van uw logistiek locatieplan en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor uw locatiestickers en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur.