fbpx

Vliegtuig – helicopter bestickering

DKTR is het signbedrijf voor montage van bestickering van uw vliegtuig of helicopter. Wij kunnen voorzien in uw wensen van een simpele belettering tot een complete wrap, dit kan voor een korte termijn/promotionele actie tot een jarenlange uiting zijn.

U kunt bij DKTR rekenen op het juiste advies, een op maat gemaakt ontwerp en hoog kwaliteitsniveau op de montage. Het aanvragen van een offerte is bij ons geheel vrijblijvend, onze signspecialisten staan graag voor u klaar.

Waarom DKTR?

  • Persoonlijk advies

  • Hoge kwaliteit

  • Gecertificeerde monteurs

  • Eigen productie

  • Creatief ontwerp

Advies, gratis ontwerp, eigen montage

Advies

Als u uw aanvraag bij ons indient worden er met u een aantal vragen doorlopen, zodat wij een juist advies en offerte kunnen opmaken voor uw vliegtuig/helicopter bestickering. Vraagstukken die hier naar boven komen zijn; wensen omtrent ontwerp, welke duurzaamheid de bestickering dient te hebben, type vliegtuig/helicopter, locatie, beschikbare budget en deadline die eraan verbonden is. Naast de offerte op maat wordt er een concept ontwerp gemaakt, zodat u digitaal inzichtelijk heeft wat u kunt verwachten als bestickering op uw vliegtuig/helicopter.

Vormgeving

Wanneer er een akkoord is bereikt over de offerte en concept ontwerp wordt deze verder uitgewerkt door onze eigen vormgeving afdeling. Dit kan uiteraard ook onder aansturing vanuit uw reclamebureau of eigen grafische vormgever. Het ontwerp wordt ingetekend op een digitale werktekening (indien beschikbaar) of anders op gemaakte foto’s van uw vliegtuig/helicopter. Op deze manier is gelijk inzichtelijk op welke manier het object wordt voorzien van een bestickering. Middels een aantal correctieronden wordt er met u uiteindelijk naar een eindresultaat toe gewerkt.

Montage

Zodra de stickers door onze eigen productie-afdeling zijn geproduceerd kan er worden overgegaan tot montage van uw vliegtuig/helicopter. Onze monteurs kunnen worden ingezet op locaties door heel Europa. Gezien de bestickering hoog in de lucht aan extremere omstandigheden onderhevig is werken wij met hoogwaardige stickermaterialen van de merken 3m, Avery en Oracal. Daarbij zijn onze monteurs speciaal opgeleid om deze stickermaterialen op de juiste manier aan te brengen, zodat u er zeker van kan zijn dat de stickers er niet zomaar hoog in de lucht eraf “vliegen”.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201