fbpx

Veiligheid & Logistiek

In uw bedrijf is de veiligheid van uw personeel en een goede logistiek erg belangrijk. DKTR heeft een breed assortiment om hieraan een goede invulling te geven. Van antislipstickers tot keuringsstickers en vloerbelijning. Naast het produceren van de materialen, voorzien wij ook in de aanmaak van een design en montage, verzorgd door onze speciaal opgeleide monteurs.

Bij de productpagina’s staan een aantal standaard stickers. Zit de gewenste sticker er niet tussen of wilt u graag een passend advies over stickers of een project dat u wil realiseren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om advies te geven.

 

Veiligheid & Logistiek

Hieronder doen we een greep uit de producten die van waarde kunnen zijn voor de veiligheid en logistiek binnen uw bedrijf:

Antislip
Ongevallen op de werkvloer voorkomen door antislip? DKTR geeft hier graag advies over en kan u helemaal ontzorgen door het project uit te voeren van idee tot daadwerkelijke montage.

Beveiligingsstickers
Beveilig uw pand, auto of motor door inbrekers te waarschuwen middels een beveiligingssticker. In verschillende formaten en vormen beschikbaar. Tevens kan u zelf ook beveiligingsstickers ontwerpen met bijvoorbeeld uw eigen logo.

BHV Stickers
BHV Stickers zijn van groot belang voor uw organisatie en zijn verplicht door de overheid. Met deze stickers kunt u eenvoudig uw personeel of klanten informeren. De stickers zijn in alle formaten en vormen te printen, zodat het voor elke situatie een goede oplossing biedt.

Keuringsstickers
Stickers die onder zware omstandigheden toch goed blijven plakken en niet fraudegevoelig zijn. De sticker brokkelt af wanneer hij los getrokken wordt. Hierdoor zijn deze stickers ideaal voor bijvoorbeeld jaarlijkse keuringen.

Locatiestickers
Locatiestickers worden voornamelijk toegepast in de logistieke sector. Dit is de ideale oplossing voor een warehouse waarbij de locaties snel of veelvoudig gewisseld moeten worden. De locatiestickers zijn ook te voorzien van barcodes zodat de order Picker het makkelijk kan scannen. De stickers zijn extra sterk en worden voorzien van een laminaat waardoor ze krasvast zijn.

Vloerbelijning
Vloerbelijning is ideaal om locatie aanduidingen aan te geven in een warehouse of wandelpaden te creëren in uw bedrijf. Dit wordt vaak toegepast bij magazijnen met een flexibele voorraad, waardoor de locaties ook flexibel kunnen zijn. Het monteren is net zo makkelijk als het verwijderen. De vloerbelijning is hufterproof en kan voorzien worden van bedrukking.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201