fbpx

Raamfolie is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Misschien ben je voor je bedrijf of organisatie aan het kijken naar mogelijkheden voor zonwering door raamfolie. Of wil je het als middel tegen veiligheid inzetten. Misschien ook wil je kijken wat er mogelijk is om d.m.v. raamfolie reclame te maken. Waar je ook naar op zoek bent, hetzij puur functioneel, hetzij voor promotie, raamfolie kan voor jullie een hele mooie optie zijn.

Raamfolie heeft daarnaast ook mooie éxtra voordelen. Onze specialisten helpen je graag met advies over welke folie geschikt is voor welke situatie en toepassing. En uiteraard helpen ze je ook graag om de extra mogelijkheden per soort raamfolie optimaal te benutten. Wij leveren je enkel en alleen topmerken waar je jaren mee vooruit kunt.

Soorten raamfolie

Er valt wat te kiezen. En dat is mooi. Voor elke behoefte hebben wij de geschikte raamfolie beschikbaar Het is maar net wat je nodig hebt. Bij deze zetten we de soorten raamfolies die wij jullie kunnen leveren graag voor je op een rij.

 

Zon en warmte

Onze zonwerende raamfolies en warmtewerende raamfolies zijn uitermate geschikt om vervelende problemen die door zonlicht ontstaan tegen te gaan. Niet alleen het opwarmen van een gebouw door de zon kan behoorlijk vervelend zijn, ook ontstaat er vaak andere lastige narigheid door zonlicht. Denk aan het verkleuren van meubels en stoffering, minder leesbare beeldschermen en schittering en fel licht wat onprettig is om in te werken.

Door het laten monteren van een zon- of warmtewerende folie reduceer je tot wel 75% aan warmte en tot wel 95% aan zonlicht. Een groot verschil. En dat merk je. Op deze manier je zonwering regelen is budgettair erg aantrekkelijk. Het is nl. aanzienlijk goedkoper dan het laten monteren van bijv. zonneschermen etc.

Een interessante bijkomstigheid is dat voor dit soort zonwering subsidies zijn aan te vragen. Daarnaast is dit soort raamfolie een prachtig middel om Energielabel C te realiseren. Dit energielabel is per 1 januari 2023 verplicht voor kantoorgebouwen. Voldoe je niet aan deze regels en héb je een kantoorgebouw, dan loop je grote kans dat deze gesloten moet worden, totdat aan deze nieuwe en strenge energie eisen is voldaan.

 

Privacy door raamfolies

Raamfolie is ook erg geschikt om de nodige privacy te creëren. Ook hierin bieden we jullie een ruime keuze aanbieden. Privacy is te realiseren door de reeds genoemde zon- en warmtewerende raamfolies. Al naar gelang de tint folie die je kiest, bepaal je zelf de mate van privacy.

Daarnaast zijn melkglasfolie en zandstraal folie ook mooie middelen om inkijk tegen te gaan. Beide soorten raamfolie zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Deze soorten raamfolie zijn beide een beetje melkachtig wit en hebben ondanks dat ze zorgen voor meer privacy ook een goede lichtdoorlating, zodat ruimtes niet direct donker worden.

Oneway vision raamfolie is een privacyfolie die tevens erg geschikt is voor het maken van promotie voor je bedrijf of organisatie. Het is een folie waarop perfect geprint kan worden en daardoor is het een uitstekend en pakkend middel om jullie boodschap onder de aandacht te brengen van jullie publiek. De folie is voorzien van minuscule gaatjes waardoor inkijk van buiten naar binnen wordt tegen gehouden en het naar buiten kijken geen probleem is.

Squidfolie is een soort raamfolie die gemaakt is van textiel. Het lijkt een beetje op vitrage. Deze elegante folie zorgt voor verduistering, zonnewering en privacy.

 

Veiligheid voorop

Raamfolie op maat gemaaktEr zijn ook raamfolies die speciaal ontwikkeld zijn als veiligheidsmiddel. Denk aan raamfolie in de vorm van anti-inbraak folie of veiligheids folie. Beide folies bieden veiligheid, elk op hun eigen manier.

Veiligheids folie wordt gemonteerd op plaatsen waar brekend glas voor (ernstige) problemen kan zorgen. Deze raamfolie zorgt ervoor dat bij glasbreuk de glasscherven bij elkaar worden gehouden. Op deze manier wordt veiligheid van personen gewaarborgd, zodat verwondingen voorkomen worden. Veiligheidsfolie is een prijstechnisch vriendelijke oplossing wanneer veiligheidsglas noodzakelijk is.

Anti-inbraak folie is een raamfolie die is ontwikkeld om inbraak te vertragen. Met anti-inbraak raamfolie verhoog je de veiligheid van mensen, gegevens en inboedel. Via ramen een pand binnenkomen is nl. één van de methodes die regelmatig worden gebruikt door inbrekers. Heel gemakkelijk en snel weten ze zich toegang te verschaffen. Dit wil je uiteraard graag voorkomen.

 

Reclame en decoratie

Een aantal van onze raamfolies zijn zeer geschikt voor het maken van promotie. Door het laten monteren van een mooie, pakkende, sfeervolle raamfolie trekt je bedrijf of organisatie aandacht van voorbijgangers. Potentiële klanten. Dat is heel goed mogelijk door bijv. de hoogwaardige One way vision folie, en ook in zandstraalfolie en gekleurde folie zet je bedrijf of organisatie in de spotlights.

Oneway vision folie is, zoals eerder genoemd, een zeer goed te printen folie, zodat full-color kleuren prachtig tot hun recht komen. Mooie afbeeldingen om de juiste sfeer neer te zetten behoort tot de mogelijkheden. Ook het uitdragen van jullie logo of merknaam is heel goed mogelijk met de Oneway vision folie. Deze raamfolie is o.a. uitermate geschikt voor gevelreclame en reclame op jullie wagenpark.

De melkachtig witte zandstraalfolie is zeer geschikt voor het uitsnijden van beeld. Op die manier maak je, net als bij de Oneway vision folie, op een hele stijlvolle manier reclame voor je bedrijf of organisatie.

Onze gekleurde raamfolie is een echte sfeermaker doordat met deze transparante folie mooie kleureffecten gerealiseerd kunnen worden. Deze folie heeft daarnaast UV-stabilisatoren zodat UV-straling geblokkeerd wordt, wat uiteraard een fijne en prettige ‘extra’ is.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Alle raamfolies op een rij

  Elke soort hierboven genoemde raamfolie heeft nog ruime keuze in subsoorten. Met verscheidenheid in transparantie, dikte etc. Vraag ons naar de mogelijkheden of vertel ons je wensen en wij leveren je de top raamfolie.

  Hoofdsoorten raamfolie:

   

  Extra voordelen raamfolies

  Raamfolie op auto'sElke folie heeft naast z’n specifieke toepassingen ook extra mogelijkheden die erg interessant kunnen zijn. Extra voordelen die je zo even meepikt. Denk aan de Oneway vision folie die tevens als voortreffelijk promotiemiddel dient. Of zonwerende folies die tevens zorgen voor meer privacy. De praktische en fraaie squidfolie die zorgt voor een prettige en huiselijke sfeer door z’n textiel textuur, maar die direct ook zonwerend is en privacy waarborgt. Of de subsidies waar zon- en warmtewerende raamfolies voor in aanmerking komen, die prijstechnisch erg aantrekkelijk zijn. Kortom, het laten monteren van raamfolies heeft veel voordelen.

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Welke raamfolie je ook nodig hebt of kiest: bij DKTR kies je voor 100% kwaliteit, 100% klantvriendelijkheid en 100% goede aftersales. DKTR bedient haar klanten zoals ze zelf ook graag bediend wil worden. DKTR is een SI’BON erkend signbedrijf, zodat je weet dat je met een professional in zee gaat.

  Onze specialisten denken en kijken desgewenst graag met je mee om de meest optimale mogelijkheden te benutten voor jullie situatie. Zo haal je optimaal profijt en maximaal rendement uit je budget. We zijn je graag van dienst van strategie en design, tot productie in eigen huis, het inmeten voor jullie op locatie en desgewenst verzorgen we ook graag de montage met veel plezier.

  En heb je grote aantallen nodig? Van harte welkom, van kleine tot grote projecten, we zijn er helemaal klaar voor. Kom gerust langs voor een kopje koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken.