fbpx

Je wilt graag meer weten over interieur decoratie. Wat zijn de mogelijkheden om jullie gebouw(en) en ruimtes mooi(er), maar ook fijner werkbaar te maken? Met behulp van mooie en praktische interieur decoratie worden ruimtes die een verandering nodig hebben, omgetoverd tot sfeervolle plekken met veel uitstraling. Voor elk budget. Waar overzicht en sfeer ontbreekt, maakt interieur decoratie daadwerkelijk het verschil.

Misschien heb je zelf al bepaalde ideeën, misschien ook vind je het prettig als onze experts met je meekijken en meedenken. Er is nl. veel mogelijk op het gebied van interieur decoratie. Nieuwe ideeën en inzichten zijn misschien erg interessant om tot de meest optimale keuzes te komen. Samen met jou bekijken we graag de prachtige opties die er zijn. Uiteraard om de meest passende en mooie aankleding voor jullie ruimtes te realiseren.

 

Soorten interieur decoratie

Interieur decoratie is veelomvattend. Het is een breed begrip waar veel prachtige producten onder vallen. Heel simpel: een interieur biedt veel mogelijkheden voor aanpassingen die een bepaalde sfeer kunnen creëren. Denk aan muren, vloeren en plafonds. In de ruimtes zélf is uiteraard ook veel aan te passen door bijv. meubels, kunst, tapijten, planten etc. Wij werken dan ook regelmatig samen met architecten om voor klanten de meest prachtige en optimale looks te realiseren.
Dit realiseren we uiteraard ook graag voor jullie. Passend bij jullie budget een zo optimaal mogelijk resultaat neerzetten. Graag lichten we een aantal van onze sfeerverhogende, erg fraaie en tevens praktische producten toe:

 

Foto wanden dé sfeermakers voor muren

InterieurdecoratiePrachtige XL foto’s op muren zorgen direct voor een totale metamorfose van ruimtes. Met deze vorm van interieur decoratie worden effen muren omgetoverd tot ware eyecatchers. Mooie natuurafbeeldingen, jullie merk of logo, de skyline van New York, een artwork, etc. Er is ontzettend veel mogelijk. Uiteraard wil je geen naden zichtbaar hebben, dus printen wij op grootformaat nl. 5m x 50m. Het materiaal wordt geprint met de hoogste resolutie en is makkelijk schoon te houden. Kortom een prachtig interieur decoratie middel om heel snel en erg eenvoudig je interieur compleet te veranderen.

 

Veelzijdige akoestische panelen

Ook deze panelen zijn een prachtig interieur decoratie middel. Deze panelen zijn erg decoratief. Daarnaast worden de panelen ook ingezet bij geluidshinder in kantoorruimtes, horeca etc.. Deze panelen zijn op meerdere plekken te plaatsen, denk bijv. aan muren (bijv. schilderijen), plafonds (bijv. baffles) en losstaand (bijv. verplaatsbare wanden en bureauschermen). Het mooie is dat dit product naast dat het erg praktisch is, ook direct een hele mooie vorm van interieur decoratie is. Deze panelen bieden uitstekende mogelijkheden om bij te dragen aan de gewenste sfeer en ze zijn flexibel inzetbaar.

 

Flexibele textiel frames

Een textiel frame is een frame met daarin een verwisselbaar doek. Dit doek (ook wel peesdoek genoemd) drukken wij in elke gewenste print en altijd met de hoogste printresolutie, zodat je verzekerd bent van topkwaliteit. Interieur decoratie d.m.v. textiel frames is een hele mooie en vrij eenvoudige manier om je interieur aan te passen. Wil je na verloop van tijd nog eens van sfeer veranderen dan verwissel je een doek binnen enkele minuten. Heel eenvoudig en relatief goedkoop.
Bijkomend voordeel is dat je deze frames ook kunt gebruiken als promotiemiddel. Denk bijv. aan het promoten van jullie merk(en), jullie huisstijl etc.

Voor een luxe uitstraling in je interieur zijn deze frames ook leverbaar met LED-verlichting wat zorgt voor een prachtig effect in bijv. donkere ruimtes zoals gangen etc. Daarnaast kunnen de frames voorzien worden van geluidsabsorberend materiaal wat erg praktisch is wanneer ongewenste galm in ruimtes gereduceerd moet worden. Kortom, een prachtig interieur decoratie middel, met als extra mooie praktische voordelen.

 

Praktische en pakkende vloer stickers

Naast dat een vloer sticker puur praktisch wordt ingezet in de logistiek en als promotiemiddel, is het ook een mooi interieur decoratie product. Sfeer wordt bepaald door het totaalplaatje wat een bezoeker of werknemer wordt gepresenteerd. Sfeervolle stickers die nét even dat extra stukje aandacht én sfeer genereren. Denk bijv. aan winkelcentra tijdens Kerst, waar deze stickers een mooie aanvullende bijdrage leveren aan alle versieringen die te zien zijn.

 

Overzichtelijke beweg wijzering

Soorten interieurdecoratiesOok beweg wijzering is een verrassende maar erg belangrijke vorm van interieur decoratie. In (grote) gebouwen is het belangrijk dat onbekenden feilloos hun weg kunnen vinden. Goede, overzichtelijke en duidelijke aanduidingen die iemand de weg wijzen dragen immers bij aan de sfeer van een gebouw. Het voorkomt onrust en daarnaast draagt het bij aan het imago en de sfeer die jullie bedrijf of organisatie uitstraalt. Het is vriendelijk en je laat zien dat je het belangrijk vindt dat mensen makkelijk hun weg vinden in jullie gebouw.

Een aantal soorten beweg wijzering voegen ook voor het oog écht iets toe. Denk aan chique (hangende) borden, aantrekkelijke en pakkende stickers, luxe (naam)platen, fraaie zuilen, sfeervolle folies etc. Sommige soorten zijn ook leverbaar met verlichting. Kortom, beweg wijzering is naast de voor de hand liggende vormen van interieur decoratie, zoals foto wanden en texiel frames, een mooi middel om een interieur aan te vullen en compleet te maken.

 

Vernieuwende zelf klevende vitrage

Nog zo’n verrassend product voor interieur decoratie: zelf klevende vitrage. Zelfklevende vitrage is een mooi product dat ook zeker niet mag ontbreken in een interieur. Het is een soort raam folie van geweven textiel, vergelijkbaar met inbetween gordijnen. Met deze stijlvolle vitrage, ook wel squid folie genoemd, creëer je in no time een aangename en warme sfeer in ruimtes. Dit product heeft daarnaast nog andere mooie bijkomende voordelen.

Naast het creëren van een fijne en warme sfeer, werkt de vitrage ook zonwerend en brandvertragend. Deze vitrage blijft mooi omdat het goed tegen hoge temperaturen en vocht bestand is. Daarnaast werkt de vitrage ook privacy verhogend. Overdag kun je goed naar buiten kijken, maar de inkijk van buiten naar binnen wordt beperkt. Een prachtig product op het gebied van interieur decoratie, innovatief, modern en warm.

 

Verrassende interieur folie

En last but nog least: de veelzijdige interieur folie als interieur decoratie. Met dit geweldige product geef je het interieur van je bedrijf of organisatie heel eenvoudig een totale make-over. Je restyled jullie interieur met elke look die je maar wilt. Zonder dat je je interieur hoeft te vervangen en dus zonder dat je dure investeringen hoeft te doen.

Deze folies zijn toepasbaar op heel veel harde oppervlakken van je interieur, denk aan meubels, muren, ramen, deuren etc. Daarnaast is er keus uit meer dan 500 dessins, van houtnerf tot marmerlook, van licht tot donker etc. Met interieur folie kies je voor slimme interieur decoratie, die jullie ruimtes in no time een totaal andere uitstraling zal geven. Exáct zoals jullie die voor ogen hebben. Het is een budgettair vriendelijk middel met een verbluffend effect. Uiteraard helpen onze specialisten jullie desgewenst graag in jullie keuzes.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Waarvoor wordt interieur decoratie ingezet?

  Decoratie interieurUiteraard wil je als organisatie of bedrijf met een fraai interieur een goed visitekaartje neerzetten voor bezoekers en (potentiële) klanten. Daarnaast is het erg belangrijk dat werknemers een positief gevoel hebben bij hun werkplek. De aangename en werkbare sfeer zal bijdragen aan een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

  Bij interieur decoratie wordt vaak gedacht aan wat je oog ziet. Maar ook dat wat je níet ziet kan bijdragen aan een prettige en fijne sfeer. Denk bijv. aan galm vermindering door akoestiek panelen of textiel frames. Of vermindering van inkijk en zonwering door bijv. zelf klevende vitrage. Sommige materialen kunnen zelfs geuren absorberen of zijn antibacterieel. De juiste interieur decoratie is een belangrijke factor in het succes van je bedrijf of organisatie.

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Wil je meer weten over de soort(en) interieur decoratie die we hebben beschreven? Heb je zelf (andere) ideeën en ben je benieuwd wat wij daarin voor jullie kunnen betekenen? Ben je op zoek naar de kosten die het met zich mee gaat brengen? We kijken en denken heel graag met je mee, desgewenst op locatie. Laat het ons weten, zodat we onze specialisten kunnen inschakelen.
  Als je kiest voor DKTR, dan kies je voor topkwaliteit, vakmanschap en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Als full service brandingpartner weten we exact wat je beter wél kunt doen en wat je beter kunt laten. We ontzorgen je als je dat wilt geheel. Van strategie en design, tot het inmeten op locatie, de productie die we in eigen huis uitvoeren en het vakkundig monteren. Neem vrijblijvend contact op om alle mooie mogelijkheden voor jullie situatie te bespreken. De koffie en thee staat voor je klaar!