fbpx

Gekleurde folie is een product waarmee je heel gemakkelijk de uitstraling en sfeer binnen je gebouw aanpast. Gekleurde folie is een zelfklevende raam folie, leverbaar in een groot aantal uni-kleuren. Elk glasoppervlak of glad oppervlak kan ermee beplakt worden. Met deze kleurrijke folie kun je heel simpel bijv. ramen en deuren stylen tot pakkende eyecatchers.

Wij kunnen je gekleurde folie leveren in verschillende varianten, met elk hun specifieke kenmerken en voordelen. Denk bijv. aan het leveren van transparante tot volledig dekkende gekleurde folie. Wanneer je kiest voor de volledig dekkende variant, creëer je bijv. heel gemakkelijk privacy. Bij de transparante gekleurde folie, zet je heel eenvoudig de sfeer en ambiance in een ruimte naar je hand d.m.v. het creëren van gekleurd glas. Naast deze interessante extra’s zijn er nog meer mooie pluspunten aan de gekleurde folie. Onze specialisten helpen je graag en kijken graag met je mee om voor jullie situatie de best passende en mooiste opties te realiseren.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Wat valt er te kiezen m.b.t. gekleurde folie?

Gekleurde folie is verkrijgbaar in een groot aantal mooie en pakkende uni-kleuren. Van geel, tot groen en van blauw tot zwart en alles wat daar tussen in zit. Maar ook bijv. een koper, zilver of fluor kleur behoort tot de mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een glans gekleurde folie, of een mat gekleurde folie.

Daarnaast kun je een keuze maken uit een volledig dekkende folie, waar je niet doorheen kunt kijken of een transparante folie waar doorheen kijken geen probleem is. Met de transparante gekleurde folie verander je in no time je normale glas in gekleurd glas. Met de dekkende gekleurde folie creëer je in een handomdraai handige privacy voor ruimtes waar dat gewenst is.

De gekleurde folie die wij onze klanten leveren zijn allemaal voorzien van UV-stabilisatoren. Dat heeft het grote voordeel dat schadelijk UV-licht wordt tegengehouden, waardoor bijv. stoffering, meubels etc. niet verkleuren. Ook de folie zelf heeft daardoor een langere levensduur. De gekleurde folie die wij jullie kunnen leveren is daardoor een duurzaam product. Naast z’n mooie functionele toepassing, draagt de gekleurde folie, door de lange levensduur, dus ook z’n steentje bij aan een beter milieu.

 

Welke toepassingen zijn er m.b.t. gekleurde folie

Gekleurde plakfolieDoordat de gekleurde folie leverbaar is in heel veel kleuren, zal er altijd een folie bij zijn die past bij jullie (huis)stijl. Op ramen, wanden, deuren etc. kun je d.m.v. gekleurde folie de kleur van jullie huisstijl uitdragen. Dat werkt sfeerverhogend en versterkt de presentatie van jullie bedrijf of organisatie. Het is goed voor jullie branding, je onderscheidt je zo met jullie bedrijf, organisatie of merk t.o.v. andere bedrijven en organisaties. Jullie zijn herkenbaar voor (potentiële) klanten en bezoekers.

Met gekleurde (transparante) folie zet je een bepaalde sfeer in ruimtes neer. Je kunt mooie effecten (bijv. gloed in ruimtes) en associaties van bezoekers, zgn. verkooppsychologie, creëren. Denk bijv. aan een geel gekleurde folie voor een reisbureau. Bezoekers, potentiële klanten, denken meteen aan de zon en komen in de juiste stemming om een reis te boeken. Of een tuincentrum waar een groene gekleurde folie perfect op z’n plaats is en zorgt voor verkoop. Ook bijv. bij kinderdagverblijven of op scholen kun je de gekleurde folies heel mooi toepassen. Je praat dan bijv. over de kinderen uit ‘blauwe groep’ of knutselen in de ‘roze kamer’ etc.

Onze gekleurde folies kun je over elkaar heen plakken. Dat geeft mooie kleureffecten. Of denk aan glas in lood effecten. Ook dat is een erg sfeerverhogend middel en geeft karakter aan ruimtes. Kortom er is veel mogelijk met gekleurde folies. We helpen je graag op weg en adviseren je als je dat wilt ook op locatie. En als je wilt dan ontzorgen we je geheel, van ontwerp tot montage en meer.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Waarom voor gekleurde folie kiezen

  Gekleurd folieGekleurde folie heeft een mooi aantal voordelen. We hebben al een aantal benoemd. Eentje die we niet mogen vergeten is dat gekleurde raamfolie ook een erg budgettair vriendelijk sfeermiddel is. We zetten alle voordelen nog even overzichtelijk voor je op een rij.

  • Sfeerverhogend
  • Keuze uit groot assortiment
  • Geeft ruimtes karakter en uitstraling
  • Budgettair vriendelijk
  • Versterking branding
  • Versterkend effect m.b.t. verkooppsychologie
  • Dekkende gekleurde folie: privacy verhogend
  • Creëren van speciale effecten: gloed, glas in lood etc.
  • UV-werend
  • Duurzaam

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Met ons assortiment topkwaliteit gekleurde folie restyle je ook heel gemakkelijk jullie ruimtes. Met de juiste gekleurde folie zorg je dat je een perfecte ambiance neerzet. Een fijne pakkende sfeer die precies past bij jullie (huis)stijl. Een prettige werksfeer voor je medewerkers en een rake snaar voor je bezoekers: je (potentiële) klanten.

  Voorkom problemen zoals plooien na montage, een verkeerde kleur- of materiaalkeuze en laat je bijstaan door onze professionals. Door het juiste advies en montage van de gekleurde folie door onze vakspecialisten ben je verzekerd van jarenlang plezier. Als full service branding partner helpen we je graag. Van begin tot eind, zodat je compleet tevreden bent.

  Kies je voor DKTR dan kies je voor een betrouwbare en gedreven branding partner. De partner die door z’n ervaring precies weet wat de best passende en mooiste optie is voor jullie situatie. Kom gerust vrijblijvend langs om alle mogelijkheden te bespreken. Ook bij grote aantallen. De koffie of thee staat voor je klaar.