fbpx

Gekleurde folie

U wilt als bedrijf natuurlijk graag een erg goede indruk maken op (potentiële) klanten. Voor het maken van een goede indruk is het zeer belangrijk dat uw bedrijfspand er stralend uitziet en dat het ook bij u en uw bedrijf past. Met de gekleurde raamfolie van DKTR creëert u op een hele gemakkelijke manier een specifieke sfeer in het gebouw.

Denk maar eens aan mooie gekleurde lichtinval in uw gebouw! De gekleurde lichtinval kan in ruimtes een totaal andere sfeer creëren. Een saai en kleurloos kantoorpand fleurt gelijk op door het gebruik van gekleurd folie. U zult ook zeker merken dat een mooie inrichting en een fijne sfeer een zeer goede invloed heeft op het bedrijfsklimaat. Een opvallend en kleurrijk bedrijfspand trekt ook zeker snel de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten. Met kleurenfolie op uw ramen kunt u uw gevel een totaal ander aanzicht geven. Door uw bedrijfspand er uniek uit te laten zien, zullen mensen uw bedrijf sneller onthouden.

 

Waarom DKTR?

  • Groot assortiment raamfolie

  • Persoonlijk advies

  • Vakkundige montage

  • Hoge kwaliteit

  • 100% klanttevredenheid

Creëer de juiste sfeer

Door gebruik te maken van de juiste kleuren kan de gekleurde folie een erg mooi en speciaal resultaat geven op uw pand of binnenhuis.

Aan de buitenzijde van uw pand kunnen verschillende kleureffecten worden toegepast. Zo kunt u kiezen om kleuren te pakken die passen bij uw huisstijl/logo of juist gebruik maken van allerlei verschillende soorten kleuren om uw pand een speels effect te geven. Voor ruimtes waarbij het belangrijk is om een bepaalde sfeer te creëren adviseren wij u de juiste kleur.

Hieronder enkele voorbeelden uit de praktijk.

–  Voor een reisbureau raden wij vooral de kleur geel aan. De kleur geel doet mensen aan zon en vakantie denken. Ook kunt u gaan voor een combinatie van geel en blauw, waardoor mensen aan het strand zullen denken als ze uw reisbureau binnenstappen. Ook kunt u met gekleurd folie mensen laten denken aan de vlag van een bepaald land. Wilt u de aandacht vestigen op een mooie reis naar Frankrijk? Maak dan slim gebruik van de kleuren blauw, wit en rood om mensen alvast in de sfeer te brengen!

–  Heeft u een hoveniersbedrijf of een ander soort zaak die zich bezighoudt met natuur en tuin? U kunt dan, vanzelfsprekend, het beste gebruik maken van de kleur groen. De kleur groen doet mensen gelijk denken aan de natuur en zij zullen daardoor gelijk in de ‘tuin’ sfeer komen.

–  Bent u op zoek naar mooi en geschikt raamfolie voor uw zwembad of jachthavenkantoor? Gebruik dan de blauwe folie van DKTR. De blauwe kleur doet natuurlijk iedereen gelijk aan water denken.

–  Zoekt u een manier om uw kinderdagverblijf, school of een andere plek waar veel kinderen komen wat meer sfeer te geven? Kinderen houden van felle kleuren! Door gebruik te maken van gekleurd folie maakt u elke ruimte gelijk een stuk leuker voor kinderen. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten. Wordt er bij het kinderdagverblijf gewerkt met verschillende groepen? Geef iedere groep een bepaalde kleur en laat deze kleuren door middel van het folie terugkomen in het pand!

Kortom: als u ervoor kiest om gebruik te gaan maken van gekleurd raamfolie van DKTR, zult u merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zowel voor particulieren als bedrijven biedt gekleurd raamfolie erg veel voordelen. Als het eenmaal op de ramen zit, heeft u er geen omkijken meer naar. U zult merken dat de sfeer in de ruimtes enorm verbetert en dat u echt een uniek effect kunt creëren. Onze werknemers hebben veel ervaring en staan dus altijd voor u klaar met goed doordacht advies. Dus ook als u nog geen specifiek beeld heeft van wat u wilt, kunt u zeker bij ons terecht voor vragen en advies.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Allerlei kleuren raamfolie

Bij DKTR heeft u de beschikking over allerlei soorten gekleurde raamfolie. Geen kleur is te gek! De folie is doorzichtig en laat ook licht door.

Ons gekleurde raamfolie is transparant of evt. volledig dekkend. Als u gebruik maakt van de transparante folie kunt u, ondanks de felle kleur, nog gemakkelijk door het raam heen kijken. Dit betekent wel dat deze transparante folie niet geschikt is om te gebruiken als privacyfolie. Zowel vanaf buiten als vanaf binnen kan iedereen nog door de ramen kijken. Een groot voordeel van ons gekleurde folie is dat het UV-stabilisatoren bevat. Door deze UV-stabilisatoren worden negatieve effecten van ultraviolet licht geneutraliseerd. Het folie zal dus niet aangetast worden door dit licht en daardoor langer meegaan dan folies zonder deze UV-stabilisatoren. Als u eenmaal gekleurd folie bij ons heeft besteld, zult u dus merken dat het erg lang mee zal gaan. U kunt er optimaal van genieten!

Met onze gekleurde folie creëert u de meest prachtige kleureffecten of glas-in-lood effecten. Elke saaie of sfeerloze ruimte krijgt gelijk meer karakter en uitstraling door het gekleurde folie. De folie is zeker niet alleen maar geschikt voor bedrijfspanden. U kunt natuurlijk ook elke ruimte in uw woning opfleuren met gekleurd folie. Gebruik bijvoorbeeld gekleurd folie in uw badkamer. U kunt uw douchewand bekleden met raamfolie en op die manier een uniek effect creëren.

Deze gekleurde folie is inzetbaar voor raamdecoratie. Door gebruik te maken van combinaties of uni-kleuren kunt u de ramen van uw pand, deur, winkel, woning, badkamer, spreekruimte etc. op een creatieve manier omtoveren in een bepaalde sfeer of huisstijl uitstraling. Bevat het logo van uw bedrijf bijvoorbeeld bepaalde kleuren? Laat deze kleuren dan terugkomen in de ruimtes van uw bedrijfspand!

Heeft u een specifiek project, aanvraag of offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.