fbpx

Vrachtwagen bestickering

Met uw vrachtwagen rijdt u voor transport veel op de weg. Deze vrachtwagen is veel zichtbaar bij potentiële klanten en is hiermee een ideaal communicatiemiddel voor uw reclame-uitingen. Of het nu een trekker, trailer of bakwagen is, deze bevatten allemaal grote oppervlaktes om te voorzien van een bestickering. Een vrachtwagen bestickering is de manier om uw bedrijf groots te presenteren.

DKTR maakt voor de vrachtwagen bestickering enkel gebruik van hoogwaardige stickerfolies van topmerken als 3M, Avery, Oracal of Grafitype. Samen met de klant wordt er gekeken of de vrachtwagen bestickering van permanente of tijdelijke aard moet zijn. Aan de hand hiervan wordt gekeken naar het type lijmlaag die we hiervoor het beste kunnen inzetten. Bij een permanente bestickering dienen de stickers uiteraard zolang mogelijk op de vrachtwagen te kleven, daarbij is de kleurechtheid in de loop van jaren ook erg belangrijk. In het geval van een tijdelijke vrachtwagen bestickering zal er een tijdelijke belijming worden gebruikt. Dit materiaal is gezien de korte houdbaarheid niet alleen goedkoper, maar ook gemakkelijker te verwijderen waardoor u uiteindelijk ook bespaard op uw verwijderingskosten.

Waarom DKTR?

 • Elk type vrachtwagen mogelijk

 • Hoge kwaliteit

 • Persoonlijk advies

 • Creatieve vormgevers

 • 100% vakmanschap

Retro-reflecterende contourmarkering

Sinds 2011 is de wet `regulation 48 ´ van kracht. Deze omschrijft de verplichting dat alle voertuigen zwaarder dan 7,5 ton een retro-reflecterende contourmarkering dienen te hebben.

Deze reflecterende markeringen in de contouren van uw vrachtwagen zorgen voor een betere zichtbaarheid in het verkeer (rijdend of stilstaand). De kans op zijdelingse ongevallen worden met deze contourmarkering 37% lager en kop- staart aanrijdingen 41% lager.

De regulation 48 geeft instructies hoe de markeringen op de wagens gemonteerd dienen te worden. De contouren aan de achterkant van de vrachtwagen moeten voorzien van zijn deze retro-reflecterende contourmarkering. Op de zijkanten volstaat het om de hoeken aan de bovenzijde en een lijn over minstens 80% van de onderzijde te voorzien van contourmarkering. De gebruikte kleuren voor de retro-reflecterende contourmarkering dienen op achterzijde geel of rood te zijn. Op de zijkant dienen deze geel of wit te zijn.

Wij van DKTR de juiste uitvoering van regulation 48 voor uw vrachtwagen garanderen. Vraag vrijblijvende een offerte aan voor uw retro-reflecterende contourmarkering.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Onze werkwijze

  Of het nu gaat om een trekker, bakwagen of vrachtauto wij kunnen elk type en merk voorzien van een bestickering. Wij voorzien in een simpele belettering, maar ook in een complete wrap van uw voertuig. We gaan hierbij als volgt te werk:

  • Offerte en concept uitwerking
  We bepalen samen met de klant wat precies de wensen zijn in uitingen en werken dit verder uit in een concept-ontwerp en offerte. In deze fase wordt er rekening gehouden met het beschikbare budget, of het een tijdelijke of permanente bestickering betreft, de technische uitvoerbaarheid en de grafische vormgeving. Met betrekking tot grafische vormgeving kan uw reclamebureau of grafisch vormgever een ontwerp aandragen, maar hierin kan ook voorzien worden door onze vormgevingsafdeling.

  • Productie en montage
  Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte en het concept zullen wij in onze eigen productie afdeling de bestickering printen, snijden en afwerken. De montage zal geschieden op een overeengekomen locatie. Deze montage zal worden uitgevoerd door goed opgeleide monteurs die dagelijks met deze producten werken.

  Onze signspecialisten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.