fbpx

Kies ook voor prachtige letters op jullie gevel, ook wel gevelletters genoemd. Om jullie bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten. Gevelletters zijn uitstekende middelen om promotie te maken. Met gevelletters zorg je dat de zichtbaarheid van jullie gebouw en daarmee jullie naam vergroot wordt. Jullie worden herkenbaar en zijn goed te vinden voor bezoekers. Onzichtbaarheid wordt verleden tijd. Wanneer je kiest voor mooie, stijlvolle en perfect bij jullie huisstijl passende gevelletters draag je bij aan het totaalplaatje van jullie marketing en aan jullie uitstraling.

De mogelijkheden m.b.t. gevelletters zijn zeer ruim. Er zijn fraaie materialen te kiezen om precies díe passende letters te nemen waarmee jullie bedrijf of organisatie optimaal onder de aandacht gebracht wordt. Daarnaast is er keuze uit wel of geen verlichting, is m.b.t. verlichting ook weer keuze, valt er wat te kiezen m.b.t. montage, maten, diktes etc. Kortom, ook voor jullie situatie zijn er altijd perfect passende gevelletters leverbaar. Onze experts kijken graag met je mee om voor jullie locatie, gebouw, uitstraling, huisstijl etc. de best passende optie te realiseren.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Gevelletters voor buiten

Aangezien gevelletters specifiek geschikt zijn voor aan de gevel, moeten ze geschikt zijn voor buitenmontage. Dat betekent dat ze gemaakt worden van materialen die weerbestendig zijn. De gevelletters die wij leveren zijn daarom perfect bestand tegen weersinvloeden zoals wind, regen, vorst en UV-straling. De materialen waarmee wij produceren zijn van topkwaliteit, zodat wij jullie gevelletters leveren die duurzaam zijn en lang meegaan. Ben je specifiek op zoek naar reclame voor binnen? Check dan op frees letters voor binnen, welke mooie materialen en keuzes daarin mogelijk zijn.

 

Soorten gevelletters

De soorten gevelletters waaruit jullie kunnen kiezen zijn gefreesde letters (frees letters), gelaserde letters (laser letters) en doosletters.

 

Fraaie gefreesde of gelaserde letters

Deze gevelletters, ook wel frees letters of laser letters genoemd, worden gefreesd/gelaserd uit diverse soorten materialen. Ze zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Jullie logo, tot in de perfectie uitgesneden door onze geavanceerde digitaal gestuurde machines, in een prachtige kleur, die voortreffelijk past bij jullie huisstijl. Of jullie merk, met z’n specifieke vorm, tot in de finesses gefreesd uit een chique en stijlvolle RVS kleur bijv. goud of zilver.

Doordat deze gevelletters digitaal worden voorbereid, kunnen wij jullie vooraf laten zien hoe de letters voor jullie gevel er na productie uit komen te zien. Door onze hoogwaardige computergestuurde machines kunnen we daarna jullie gevelletters heel precies en accuraat uit het materiaal halen. Zo zijn jullie verzekerd van topkwaliteit.

 

3D doos letters voor extra dimensie

Doos letters als gevelletters zijn échte 3D letters. Het woord ‘doos’ komt letterlijk van doos met deksel, zo worden ze nl. geproduceerd. Doordat er veel keuze is in diktes van de letter en doordat er ruime keuze is m.b.t. tot verlichting is deze vorm van gevelletters zeer veelzijdig. Deze letters als gevelletters geven zowel verlicht als onverlicht een heel mooi, pakkend en stijlvol effect. Ook binnen, in jullie interieur, misstaan deze fraaie letters trouwens niet.

 

Verlichte en onverlichte gevelletters

Verlichte gevellettersJullie gevel in de spotlights zetten kan met gevelletters zonder verlichting of mét verlichting. Misschien is voor jullie situatie geen verlichting nodig. Dan zijn onverlichte gevelletters een prima investering voor promotie en herkenbaarheid. Misschien ook is jullie naam, merk of product op de gevel in het donker niet (meer) zichtbaar en is dat wél wenselijk. In dat geval kun je wellicht beter kiezen voor gevelletters mét verlichting. Op deze manier heb je de garantie dat jullie naam of merk 24/7 van grote afstand zichtbaar is.

Er is keuze tussen directe verlichting, zoals de energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting. Ook indirecte verlichting (verlichting achter de gevelletters) kan voor een verbluffend effect zorgen. We kunnen jullie gevelletters bijv. inwendig voorzien van verlichting (bijv. bij doos letters), waarbij je ook keuze hebt in de lichtdoorlatendheid van de gevelletters.
Je kunt ook kiezen voor verlichting van de letters d.m.v. spots of straalverlichting vanaf de grond. Ook hier is er keuze m.b.t. lichtdoorlatendheid van de gevelletters. Daarnaast zijn combinaties tevens mogelijk. We laten je graag vrijblijvend zien welke mooie opties er allemaal zijn.

 

Materiaalsoorten gevelletters

Gevelletters worden gemaakt van verschillende materiaalsoorten. Zo heb je bijv. voor grote(re) letters op een gevel een lichtgewicht materiaal nodig. Het Dibond plaatmateriaal heeft deze eigenschap. Daarnaast zet dit materiaal nauwelijks uit onder diverse weersomstandigheden, wat o.a. belangrijk is voor de montagematerialen waarmee de gevelletters bevestigd zijn. Dit mooie materiaal is leverbaar in diverse RAL kleuren. Daarnaast zijn ook goud, zilver en koper gebrusht of zilver metallic leverbaar.

Het Acrylox materiaal is een kunststof materiaal waarmee met lichtdoorlating gespeeld kan worden. We kunnen jullie deze gevelletters leveren van helemaal lichtdicht, met 40% lichtdoorlating tot totaal transparant. Ook hier valt te kiezen uit een grote variatie RAL kleuren. De diktes waaruit gekozen kan worden zijn: 8 mm, 19mm of 30 mm.

Gevelletters van geanodiseerd aluminium i.c.m. glashelder acrylaat is ook een mooie optie. Ze zijn geschikt gemaakt voor buitengebruik waardoor ze corrosiebestendig zijn. Wat zorgt voor een stijlvolle combinatie van twee materialen met een moderne look.

Last but not least: de RVS gevelletters. Prachtige stijlvolle letters gemaakt van (spiegelend) goud, koper, koper brute of zilver. Met diktes variërend tussen de 1 en 5 mm. Desgewenst gemonteerd op een mooie acrylox letter, zodat er dikte gecreëerd wordt. Met daarbij als extraatje een mooie kleurcombinatie tussen de RVS kleur en de acrylox kleur.

 

Waarom gevelletters zo populair zijn

Doordat gevelletters nagenoeg op elke ondergrond te monteren zijn én ze een praktisch, pakkend promotiemiddel zijn, zijn ze immens populair binnen alle branches en organisaties in Nederland. Gevelletters zijn één van de mooiste reclamemiddelen op het gebied van gevel reclame. Dit komt doordat je met de juiste gevelletters op vrij eenvoudige en budgettair vriendelijke wijze reclame maakt voor je naam of merk. Daarnaast wordt een bedrijf of organisatie duidelijk herkenbaar voor voorbijgangers en bezoekers. Dat is belangrijk voor je marketing en je professionele uitstraling.

Het mooie van gevelletters is dat voor elk gebouw passende letters zijn te produceren. Precies passend bij de architectuur van het gebouw en de huisstijl. Naast promotie is routing door bijv. frees letters of gelaserde letters een prachtige manier om de beweg wijzering van je bedrijf op orde te maken en te regelen. Met de juiste aanduidingen zoals namen of nummers op gebouwen, of pijlen etc. zorg je dat iedere bezoeker z’n weg weet te vinden.

 

Waar worden gevelletters vooral gebruikt?

Niet voor niets worden gevelletters dan ook veelvuldig aangeschaft door organisaties en het bedrijfsleven. Denk hierbij bijv. aan media en communicatie bedrijven, industriële bedrijven en de vastgoed branche. Maar ook financiële dienstverleners, overheidsorganisaties, de detailhandel etc. Of non-profit organisaties zoals ziekenhuizen en maatschappelijke dienstverlening.
Ook voor jullie bedrijf zijn gevelletters een mooi middel voor herkenbaarheid, routing en marketing. Jullie logo of beeldmerk, jullie naam of pakkende slogan(s), cijfers of benamingen voor gebouwen. Het is allemaal prima mogelijk met de juiste gevelletters.

 

De manieren waarop gevelletters worden gemonteerd

Gevelletters kunnen rechtstreeks op de gevel worden gemonteerd. Daarnaast kunnen de letters ook d.m.v. afstandhouders worden bevestigd. Dit zijn ‘pennen’ die aan gevel en de letters worden bevestigd, zodat de letters een stukje van de gevel af komen te staan. Dit biedt bijv. mooie mogelijkheden tot backlight verlichting (verlichting achter de letters) wat een prachtig en speciaal effect geeft.

Daarnaast is het mogelijk de gevelletters te bevestigen op frames. Hangend of aan de muur bevestigd of op het dak geplaatst. Een stevige en solide manier voor duurzaam gebruik. Of gevelletters bevestigd op plaatmateriaal. Wat bij de juiste materiaalkeuze soms nét even die extra uitstraling kan geven.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 - 52 62 01

  Voordelen gevelletters

  Gevelletters voor reclameGraag zetten we alle mooie voordelen van de populaire en veelzijdige gevelletters voor je op een rij.

  • Pakkend reclamemiddel
  • Sterk marketingmiddel
  • Versterking herkenbaarheid
  • Ook binnen toepasbaar
  • Professionele uitstraling
  • Handig voor routing en beweg wijzering
  • Mooi 3D-effect mogelijk
  • Montagemogelijkheden voor iedere situatie
  • Ruime keuze materiaalsoorten en diktes
  • Ruime keuze formaten en kleuren
  • Met of zonder verlichting
  • Diverse soorten verlichting mogelijk
  • Budgettair vriendelijk en snel lever- en realiseerbaar
  • Op bijna elke ondergrond te monteren

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Maak slim gebruik van gevelletters als promotiemiddel. Een interessante en vrij eenvoudige manier om aandacht te genereren voor je bedrijf of organisatie.
  Zorg dat jullie bedrijf of organisatie óók goed zichtbaar is door gevelletters. Jullie logo, merk of slogan duidelijk zichtbaar op jullie pand. Herkenbaar en vindbaar voor bezoekers. Regel en passant ook een strakke beweg wijzering voor jullie bedrijf. Evt. in combinatie met onze andere mooie beweg wijzeringsmiddelen.

  Kies voor stijlvolle en chique RVS gevelletters, grote Dibond frees letters of prachtige doos letters. Zonder verlichting of mét fraaie en stijlvolle indirecte verlichting of pakkende LED-verlichting. Laat jullie gevelletters één worden met jullie gevel door de best passende vorm, grootte, materiaalsoort en montage.

  Onze ervaren experts kijken en denken graag met je mee, desgewenst op locatie. Zodat je verzekerd bent van de beste optie voor jullie situatie. We helpen je graag als je dat prettig vindt bij het ontwerp of de meest handige strategie. Als full service branding partner ontzorgen we je graag op dit vakgebied. Kies ook voor professionaliteit en topkwaliteit. Door productie in eigen huis bieden we jullie perfecte producten voor scherpe prijzen.

  Misschien ben je nieuwsgierig naar álle mogelijkheden m.b.t. reclame op jullie gevel. Check dan op gevelreclame uit wat voor mooie opties je nog meer kunt kiezen.

  Laat vooral weten wat je wensen zijn. Misschien ben je op zoek naar iets specifieks en unieks. Of wil je grote aantallen inkopen. We zoeken altijd naar oplossingen en kunnen nagenoeg alles leveren wat onze klanten wensen. Misschien vind je simpelweg wat hulp bij je keuzes wel handig. Bespreek het gerust vrijblijvend met ons. De koffie of thee staat voor je klaar!