fbpx

Caravan/camper bestickering

Is uw camper of caravan toe aan een restyling of zoekt u een opvallende bestickering voor uw bedrijf, sportteam of muziekband op uw rijdende motorhome? Aarzel dan niet om contact op te nemen met DKTR.

Wij zijn als signbedrijf de specialist in bestickering van uw camper of caravan. Of dit nu gaat om een nieuwe striping of complete full-colour wrap voor uw camper – caravan, bij DKTR bent u op het juiste adres. Elk type caravan, camper of motorhome kunnen wij voorzien van de bestickering die u wenst.

Waarom DKTR?

 • Interieur en exterieur

 • Persoonlijk advies

 • Speciaal opgeleide monteurs

 • Groot productaanbod

 • 100% klanttevredenheid

Binnen & buiten bestickering

De gemiddelde caravan /camper is uitgerust met saaie oubollige striping. Het is dus zeer begrijpelijk dat u deze wilt vervangen voor een hip design. Heeft u zelf een idee of wilt u iets hips laten bedenken? Geen probleem, onze eigen vormgeving afdeling kan hier een complete invulling aangeven.

Het meest opvallende optie is uiteraard dat wij uw camper of caravan voorzien van een complete stickerwrap. Deze kan zijn uitgebouwd uit een of enkele kleuren, maar dit kan ook met een mooie full-colour foto of ontwerp. Wij maken van uw caravan een echte eye-cather en u promoot op een effectieve manier uw bedrijf, sportteam of muziekband. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden, uw wensen en budget, aan de hand hiervan wordt een digitaal ontwerp uitgewerkt.

Interieur restyling van uw camper of caravan.

Naast het bestickeren van de buitenkant van uw camper of caravan is het ook mogelijk om het interieur te voorzien van compleet nieuwe look. Met speciaal interieurfolie van het type 3m Dinoc kunnen wij het interieur een compleet nieuwe style geven. Van Dit speciale 3m interieurfolie zijn een tal van verschillende look en feel varianten. Zo heb je verschillende houtfolies (van eiken tot walnoot), maar ook betonlook of linnen. Deze 3m Dinoc heeft naast de kleurechtheid daarbij ook de structuur van dit type materiaal. Dus een houtfolie heeft de nerfstructuur van hout, beton als steen en linnen als stof.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Garantie op 100% klanttevredenheid

  Wij werken enkel met de beste sticker merken zoals 3m, Avery en Oracal en de best opgeleide medewerkers, waardoor wij u de garantie kunnen geven op 100% klanttevredenheid.

  Onze vormgevers zorgen dat uw idee perfect wordt uitgewerkt zoals u het in gedachte heeft. De monteurs werken dagelijks met deze speciale stickerfolies, waardoor wij er zeker van zijn dat uw bestickering er nog voor jaren mooi op blijft zitten.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een werkdag een reactie.