fbpx

Freesletters zijn prachtige producten om je bedrijf of organisatie mee te promoten. Freesletters zijn zowel binnen als buiten voortreffelijke eyecatchers. Wanneer je op zoek bent naar het goed neerzetten van je naam of merk zijn freesletters buitengewoon mooie middelen om aandacht en herkenbaarheid te generen. Niks geen onzichtbaarheid meer. Maar jullie naam en/of merk in de spotlights van voorbijgangers en bezoekers. Een prachtig visitekaartje. En er is meer.

Freesletters hebben een geweldige uitstraling en de mogelijkheden zijn zeer ruim. Van strak modern tot uiterst chique en stijlvol. Met of zonder verlichting, verschillende maten, diktes en materiaalsoorten. En ook qua kleuren is er veel mogelijk. Het is belangrijk dat je de juiste freesletters kiest perfect passend bij jullie huisstijl en/of merknaam. Als je wilt dan helpen onze experts je graag om tot de beste keuzes te komen voor jullie situatie. Keuzes waar jullie trots op zijn en die uitstralen waar jullie voor staan.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Wat zijn freesletters?

Zoals de naam al aangeeft zijn freesletters gefreesde letters die d.m.v. een computergestuurde machine gefreesd worden uit diverse soorten materialen. Dat betekent dat er qua vormgeving veel mogelijk is. Denk bijv. aan logo’s of merknamen, bedrijfsnamen of slogans die uniek in hun soort zijn. Freesletters zijn 3D letters en daardoor hebben ze extra allure en uitstraling. Met de juiste materiaalkeuzes zijn freesletters prachtige eyecatchers voor binnen en buiten.

Bij DKTR hebben wij een zeer modern machinepark, met machines die erg nauwkeurig en accuraat werken. Door productie in eigen huis, optimale kwaliteitsbewaking door onze vakmensen én de beste materialen, zorgen wij dat de freesletters die wij jullie leveren per definitie van topkwaliteit zijn.

 

Freesletters voor binnen en buiten

De freesletters die wij leveren kun je zowel binnen als buiten laten monteren. Uiteraard hebben freesletters voor buiten andere specificaties nodig dan freesletters voor binnen. Denk bijvoorbeeld aan weerbestendigheid. Op gevel letters vind je ons gehele assortiment letters voor buiten. Van freesletters tot doos letters en meer. Check gerust alle mooie mogelijkheden op dit gebied.

 

Keuze materiaalsoorten freesletters

Er zijn een aantal prachtige materiaalsoorten beschikbaar om de pakkende freesletters uit te kunnen frezen. Op basis van de gewenste grootte, de uitstraling etc. wordt de best passende materiaalkeuze bepaald. Onze specialisten kijken daarbij graag met je mee om tot de beste keuzes te komen. We zetten de verschillende materiaalsoorten even voor je op een rij:

 

PVC geschuimde freesletter

Het PVC geschuimde materiaal is speciaal geschikt voor binnen gebruik. Door twee toplagen, met daartussen een schuimlaag is het materiaal erg sterk, maar bijzonder licht van gewicht. Freesletters gemaakt van dit materiaal zijn dan ook uitermate geschikt voor binnenmuren. In een dikte van 5 mm zijn ze leverbaar in een aantal mooie RAL kleuren. De diktes 10 en 19 mm zijn leverbaar in wit. Daarnaast kunnen freesletters altijd voorzien worden van bestickering, waardoor er geen grenzen meer zijn op het gebied van kleuren of full color bedrukking.

 

Populaire Acrylox freesletters

FreesletterDe acrylox freesletters zijn de meest bekende onder de kunststof freesletters. Ze zijn erg populair bij bedrijven en organisaties om hun boodschap over te brengen, omdat er ruime mogelijkheden zijn om precies de juiste sfeer en stijl neer te zetten. Deze freesletters zijn nl. leverbaar in een grote verscheidenheid RAL kleuren, met daarbij diktes, variërend van 8 mm, 19 mm of 30 mm. En uiteraard bestaat ook hier de mogelijkheid om de freesletters te voorzien een gestickerde toplaag met elke gewenste bedrukking.

Ook m.b.t. verlichting en lichtdoorlatendheid zijn er interessante keuzes beschikbaar. We leveren deze letters nl. helemaal lichtdicht of met 40% lichtdoorlating. Totaal transparant, met spotlights of met backlight (verlichting achter de freesletters).

 

Imposante Dibond freesletters

Het Dibond materiaal is met name geschikt voor grote(re) freesletters. Dit komt doordat het Dibond materiaal licht van gewicht is en een erg geringe uitzettingsgraad heeft. Er is keuze uit diverse RAL kleuren. Daarnaast behoren ook speciale metaalkleuren, zoals goud gebrusht, zilver gebrusht, koper gebrusht of zilver metallic tot de mogelijkheden. Met deze materiaalsoorten trek je op pakkende wijze aandacht, door formaat én door materiaalkeuze.

 

De luxe RVS freesletters

RVS freesletters leveren wij in de prachtige en chique materiaalkleuren: (spiegelend) goud, koper, koper brute en zilver. De diktes variëren tussen de 1 en 5 mm. Met deze freesletters kies je voor smaakvolle sfeerbepalers, die jullie bedrijf of organisatie de allure geeft die je wilt neerzetten. Wil je een dikkere letter dan de 1 tot 5 mm? Dan monteren we voor jullie de RVS letter op een mooie RAL kleur acrylox letter. Op deze manier creëer je dikte. Daarnaast ontstaat door het gebruik van twee of meer materiaalsoorten/kleuren een verrassend, uniek en stijlvol effect.

 

Freesletters: waar en waarvoor worden ze gebruikt?

Freesletters zijn erg veelzijdig. Qua materiaalsoorten, vormen en maten. Ook de mooie mogelijkheden m.b.t. verlichting zorgt dat freesletters enorm populair zijn in ondernemend Nederland en binnen vele branches in ons land. Freesletters worden dan ook in alle bedrijfstakken en alle sectoren van Nederland ingezet. Denk bijv. aan overheidsorganisaties, de vastgoedsector, non-profit organisaties, horeca, onderwijsinstellingen, de detailhandel zoals (grote) winkels en winkelketens etc.

Freesletters zet je in als promotiemiddel, om de herkenbaarheid van een bedrijf, organisatie en merk(en) te vergroten. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor organisatie- en bedrijfsnamen, (beeld)merken, logo’s, slogans etc. Ook voor jullie zijn freesletters een mooi middel om jullie naamsbekendheid uit te breiden en daarmee jullie omzet te verhogen.

Daarnaast zijn freesletters echte sfeermakers (in je interieur) en dragen ze bij aan de uitstraling die je wenst. Freesletters completeren het totaalplaatje qua branding van je bedrijf of organisatie. Budgettair gezien zijn ze ook nog eens erg aantrekkelijk en de realisatie is snel geregeld.

Naast dat freesletters mooie promotiemiddelen en sfeermakers zijn, worden ze ook ingezet voor routing. Om beweg wijzering te reguleren en mensen en goederen heel overzichtelijk, effectief en eenvoudig op de juiste bestemming te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de montage van cijfers of namen op gebouwen t.b.v. routing, of beweg wijzering door pijlen etc.

 

De montage van freesletters

Afhankelijk van de grootte van de freesletters zijn verschillende montagemogelijkheden denkbaar. Als het formaat het toelaat kunnen freesletters op jullie muur geplakt worden. Dat is een snelle en eenvoudige montagemethode.

Daarnaast worden veel freesletters gemonteerd d.m.v. afstandhouders. Door deze afstandhouders zijn freesletters ook prima te monteren op onregelmatige ondergronden. Afstandhouders zijn een soort ‘pennen’ die zowel in de muur als aan de freesletters worden bevestigd en waarbij montage geschiedt d.m.v. het mannetje/vrouwtje systeem.

Er is keuze m.b.t. de afstand waarmee de letters vanaf de ondergrond bevestigd kunnen worden. Door het kiezen van de juiste lengte van de afstandhouders, zijn er prachtige en interessante effecten te bereiken. Desgewenst in combinatie met verlichting. Bijv. in donkere ruimtes zoals een hal met weinig tot geen ramen of een donkere gang, kunnen verlichte letters voortreffelijke toegevoegde waarde hebben. Je kunt verlichting áchter de letters hebben, dat heet: backlight. Daarnaast is verlichting d.m.v. spots ook een fraaie optie. Vraag onze specialisten gerust naar alle mooie mogelijkheden.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Voordelen freesletters

  Freesletters online bestellenFreesletters zijn dus erg interessant om slim promotie te maken voor jullie bedrijf of organisatie. Daarnaast heeft het inzetten van freesletters nog meer interessante voordelen. Bij deze nog even op een rij.

  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Mooi promotiemiddel/sterk brandingmiddel
  • Prachtig sfeermiddel voor interieur
  • Professionele uitstraling
  • Handig voor routing en beweg wijzering
  • Perfect opvallend door 3D-effect
  • Ruime keuze materiaalsoorten, diktes en montagemogelijkheden
  • Ruime keuze formaten en kleuren
  • Met of zonder verlichting
  • Full color bedrukking door stickers mogelijk
  • Budgettair vriendelijk en snel lever- en realiseerbaar
  • Op bijna elke ondergrond te monteren

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Kortom, wanneer je kiest voor freesletters, investeer je op een goede en slimme manier in je bedrijf of organisatie. Julie logo of merknaam in de ontvangsthal op de muur. Pakkend en niet te missen. Je vergroot jullie naamsbekendheid en herkenbaarheid. De beweg wijzering in jullie gebouw, goed verzorgd, duidelijk en sfeervol. Met de juiste freesletters zorg je voor een pakkende en professionele uitstraling. Een waar visitekaartje. Je zorgt voor de juiste sfeer passend bij jullie huisstijl. Met mooie materialen, mooie kleuren en de juiste vormgeving.

  Als jullie dat willen, helpen we jullie graag bij het ontwerp. Waarbij we vooraf digitaal kunnen laten zien hoe de letters eruit komen te zien. We helpen graag met advies over maten, materialen, diktes, kleuren etc. Desgewenst door vooraf eerst op locatie te zijn geweest. Doordat wij in eigen huis produceren, hebben wij een perfecte controle op kwaliteit en levertijd. We leveren jullie enkel freesletters van topkwaliteit, gemaakt door onze vakmensen. Desgewenst monteren onze ervaren monteurs de stijlvolle freesletters voor jullie.

  Laat ons vooral weten wat jullie wensen zijn of waar jullie hulp nodig hebben. Of wanneer je grote aantallen nodig hebt of andere specifieke wensen hebt. Onze specialisten kijken en denken graag met jullie mee en vinden altijd een mooie oplossing. Bespreek het vrijblijvend met ons onder het genot van een kopje koffie of thee. Je bent van harte welkom!