fbpx

Wandschermen

Digital signage vindt plaats aan de hand van wandschermen. Hierop kunt u op een geanimeerde manier uw bedrijf promoten. Daarnaast zijn wandschermen een ideale manier om op een flexibele manier informatie te tonen aan uw klanten. Geeft u korting op een bepaald product? Aan de hand van een wandscherm kunt u dit binnen uw vestiging aan de klant tonen. Wilt u vervolgens de informatie updaten, bijvoorbeeld omdat de korting verhoogd wordt? Geen probleem, aan de hand van de inventieve software update u de weergegeven informatie in een handomdraai. Dit maakt digital signage zo’n inventieve en flexibele manier om zowel reclame te maken voor uw bedrijf als om uw klanten van informatie te voorzien. Bekijk daarom snel welk wandscherm bij u past, en bestel deze bij DKTR!

Waarom DKTR?

  • Verschillende schermmogelijkheden

  • Persoonlijk advies

  • Hoge kwaliteit

  • Creatief ontwerp

  • 100% klanttevredenheid

Een enorme variëteit aan wandschermen

Bij DKTR beschikken we over een groot assortiment aan wandschermen. Wat u kunt doen is uw behoeften overlappen met de kwaliteiten van de verschillende wandschermen, zodat u uw ideale display zult vinden. Wij gaan nu dieper in op de verschillende schermen waaruit u kunt kiezen:

Android Advertising Displays

Dit scherm is inclusief Plug & Play. Dit houdt in dat afbeeldingen en video’s via een USB-stick op het apparaat te kopiëren zijn, waarna ze in een continue loop getoond worden op het scherm. Dit display bevat de Media Player van Android. Hierdoor heb je altijd de laatste updates, en daarnaast maakt deze Media Player het gemakkelijk om Digital Signage software van derden te installeren. Dankzij een scherm van 450cd/m2 dat 24/7 jouw afbeeldingen en video’s kan tonen, LED backlight voor een mooier contrast tussen kleuren, inplugmogelijkheden voor je USB-stick, een design gemodelleerd naar een stijlvolle tablet en inclusief gratis muurhouder is dit display een goede keuze voor digital signage.

Network Digital Menu Boards

Dit type schermen combineren een LCD-scherm met een Android Netwerk Media Player. U krijgt hierbij voor 1 jaar een gratis abonnement op de digital signage software, 3 jaar garantie op het scherm, en technische support voor de gehele levensduur van het scherm.

Meerdere schermen kunnen naast elkaar geplaatst worden, voor een onzichtbare overgang. Daarnaast schakelt dit scherm automatisch uit na sluitingstijd, zodat het energie bespaart. Inclusief Plug & Play en de mogelijkheid om 24/7 jouw reclame of informatie te tonen.

Professional Monitors

Inclusief Plug & Play, Narrow Bezel (een dunne rand, zodat niets de klant afleidt van de boodschap op het scherm), LED Backlight, USB openingen, en een 450cd/m2 scherm. Daarnaast bevat dit scherm een BNC connectie, waarmee video’s van beveiligingscamera’s of van een videorecorder getoond kunnen worden.

LCD Video Wall Displays

Dit scherm is onder te verdelen in aparte schermen. Je kunt er een geheel van maken, maar je kunt er tevens voor kiezen om in elk vak een andere (geanimeerde) afbeelding of video te tonen. Dit biedt een hoop flexibiliteit. Daarnaast beschikt dit wandscherm over Super Narrow Bezel (nauwelijks een rand), IPS paneel, 24/7 beeld en een timer om energie te besparen. Je kunt dit wandscherm gemakkelijk verbinding laten maken met jouw PC of Windows Media Player, waardoor je verschillende vormen video’s kunt afspelen op het scherm. Tevens houdt dit scherm zichzelf op een ideale temperatuur. Zo heeft u nooit last van uitval bij oververhitting.

High Brightness & Ultra High Brightness Monitors

U heeft de keuze uit twee varianten: een scherm van 1500cd/m2 of een duurdere variant van 2500cd/m2. Deze schermen beschikken beide over Plug & Play, 24/7 beeld, temperatuurregulatie, LED Backlight, USB ingangen en Android Media Player. Kan tevens gebruikt worden voor vrijstaande schermen en zuilen.

Digital Rod Displays

Bevat Plug & Play, Android Media Player, 24/7 beeld, LED Backlight en een ingebouwde muurhouder. Daarnaast biedt dit scherm je de mogelijkheid om meerdere schermen te synchroniseren. Hierdoor blijven alle schermen hetzelfde tonen en blijft het geheel gelijk lopen.

Outdoor Advertising Displays

Zoals de naam al aangeeft, zijn deze wandschermen speciaal gericht op buitengebruik. Bevat een Ultra High Brightness panel, Plug & Play, temperatuurregulatie, automatische updates en een ingebouwde muurhouder. Daarnaast is dit scherm weerbestendig. Het glas reflecteert niet, zodat uw reclame of informatie ook te zien is wanneer de zon schijnt. Daarnaast is het glas extra stevig, om schade door vandalisme of ongelukken tegen te gaan. De lichtsensoren passen de helderheid van het scherm aan gebaseerd op de omgeving. Ten slotte is het voor stof en andere vuiligheid zo goed als onmogelijk om binnen te dringen, wat de levensduur van dit scherm significant oprekt.

PCAP Touch Screen

De naam geeft het al aan: deze schermen hebben een touch screen, waardoor de klant kan interacteren met het scherm. Daarnaast bevat dit scherm een IPS paneel van 450cd/m2, Windows en Android OS, LED Backlight, ingebouwde Wi-Fi, 24/7 beeld, USB poorten en de mogelijkheid om het scherm te verbinden met je PC of een vergelijkbaar apparaat. Erg handig voor in bijvoorbeeld winkels.

Interactive Touch Display

Dit scherm bevat een ingebouwde PC, zodat u de meest veeleisende video’s en afbeeldingen kunt tonen op dit scherm. Daarnaast gemakkelijk te verbinden met een ander apparaat, zodat de uitingen op het scherm gemakkelijk aangepast kunnen worden. Een strak design, helder glas, HMDI & USB ingangen, LED Backlight, Freeze Frame functie en zowel Windows als Android OS… dit scherm heeft een hoop te bieden!

POS Android Advertising Displays

Bevat Plug & Play, Android Media Player, 24/7 beeld, RSR-32 Control (zodat je de display over grote afstanden kunt aanpassen), LED Backlight, muurhouder en de mogelijkheid om het scherm up te graden naar touch screen. Tevens gemakkelijk up te daten. Een solide scherm.

 

CMS

Wij maken gebruik van een CMS (Content Management Systeem) om de wandschermen te voorzien van de reclame en informatie die u wilt tonen op deze schermen. Van afstand kunnen wij of u (wat uw voorkeur heeft) aanpassen wat het scherm laat zien aan de klant. Op elk moment van de dag kunt u gemakkelijk veranderen wat de schermen tonen, en zelfs nieuwe content is vaak gemakkelijk te uploaden aan de hand van Plug & Play. Deze flexibiliteit is wat digital signage zo’n populaire keuze maakt op het moment.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

    De beste wandschermen vindt u bij DKTR

    Bij DKTR kunt u kiezen uit een groot assortiment aan wandschermen. Daarnaast heeft u tevens de optie om te kiezen voor vrijstaande schermen. Wat u ook kiest, wij durven u 100% klanttevredenheid te garanderen. Van onze wandschermen tot aan het ontwerpen van de content, van de levering tot aan de montage, van de voorwaarden tot aan de service… u zult tevreden zijn over elk element. Kijk daarom snel rond op onze website, zodat u snel uw ideale wandscherm vindt. Tevens kunt u op onze website eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u ons altijd bellen via 0165-526 201 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Ook via de mail zijn we bereikbaar: hallo@dktr.nl. Wij staan altijd gereed om u te helpen!