fbpx

BHV Stickers

Elk bedrijf is verplicht om iconen voor Bedrijfshulpverlening (BHV) te plaatsen in de bedrijfsruimte. Als u een bedrijf heeft moet u dus zeker nagaan of u al aan deze plicht voldoet. DKTR is de specialist op het gebied van stickers. Wij hebben een groot assortiment. Ook voor BHV- stickers kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Met onze full-colour geprinte BHV-stickers plaatst u op een zeer gemakkelijke en stijlvolle manier deze belangrijke iconen

Het aanwezige assortiment is compleet met alle beschikbare BHV-iconen. Van AED-stickers tot aan stickers waarmee gewaarschuwd wordt voor bijtende stoffen. De stickers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u eenvoudig het gewenste formaat bij ons bestellen. Wij kunnen deze BHV-stickers produceren met verschillende soorten belijming en afwerking, waardoor wij voor iedere ondergrond of toepassing een geschikt BHV-icoon hebben. Zo kunt u deze stickers plakken op gladde of grof gestucte muren of zelfs vloeren. Wij kunnen u altijd persoonlijk adviseren, zodat u uiteindelijk de sticker ontvangt die het beste bij u en uw wensen past.

 

Waarom DKTR?

 • Eigen productie

 • Hoge kwaliteit

 • Ieder ondergrond mogelijk

 • Persoonlijk advies

 • Snelle levertijd

Advies op maat

Wenst u een heel bedrijfsgebouw te voorzien van BHV-stickers of heeft u een evenement waar tijdelijke iconen voor nodig zijn? DKTR kan hiervoor een passend advies uitbrengen. Wij verzorgen vele honderden projecten, van retail tot industrie. Hierdoor hebben wij op alle vlakken kennis om u van goed advies te voorzien. Wij geven u de keuze uit een ruim assortiment aan iconen en waar nodig kunnen we zelf ontwerpen op maat maken. U kunt hierbij aangeven welke vorm de BHV-sticker moet hebben. U kunt hierbij kiezen voor de standaard vormen zoals rond, vierkant, ovaal en ronde hoeken. Wij kunnen echter ook een afwijkende vorm voor u maken, elke vorm is mogelijk. We kunnen de sticker ook zo maken dat de machine de sticker in de vorm van de bedrukking snijdt. De letters worden dan eerst geprint en daarna gesneden in de vorm van de letter. Het effect hiervan is dat alleen hetgeen dat bedrukt is, sticker is. De sticker heeft dan geen witte achtergrond. Qua formaat zijn er ook geen beperkingen. U kunt gaan voor een van onze standaardformaten, maar u kunt ook zelf het gewenste formaat van de BHV-sticker bepalen. Kortom, als wij een sticker op maat voor u gaan maken betekent dat dat u de maximale invloed uitoefent op het eindresultaat!

Neem vooral contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze BHV-stickers en vraag naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij u op de koffie om hier advies over te geven. DKTR geeft niet alleen advies, maar kan ook het hele project voor u organiseren. Van design tot montage, DKTR regelt alles!

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Productie en montage

  Wij hebben tientallen productiemachines tot onze beschikking en hebben daarnaast meer dan vijftig soorten stickervinyl op voorraad. Dit betekent dat wij kunnen voorzien in iedere BHV-stickeraanvraag. In zowel Nederland als België leveren wij stickers aan meer dan 40.000 actieve klanten. Wij verzorgen onze eigen productie en zijn daarom erg flexibel. Heeft u 1 maar BHV-sticker nodig? Dat is voor ons geen enkel probleem. Ook als u 1.000.000 van deze handige stickers nodig heeft kunnen wij dat voor u produceren. Wij zijn erg flexibel en kunnen een hoog kwaliteitsniveau waarborgen. Door de hoge kwaliteit van onze stickers zullen zij lang meegaan. Als u dus een of meerdere BHV-stickers bij ons bestelt, zult u daar lang plezier van hebben.

  U kunt bij ons kiezen tussen diverse belijmingen. Heeft u BHV-stickers nodig, maar wilt u ze ook makkelijk kunnen verwijderen? Ga dan voor de makkelijk verwijderbare of de herplakbare stickers. Deze zijn gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Als u het belangrijk vindt dat de BHV-sticker lang blijft plakken, kunt u ook gaan voor een speciale belijming. Wij kunnen ervoor zorgen dat u een BHV-sticker krijgt die bijna niet te verwijderen is. Op deze manier bent u er zeker van dat de sticker blijft zitten waar hij zit. Verder kunt u kiezen voor ultradestructable, de BHV-sticker is dan zeer lastig te verwijderen en zal afbrokkelen in stukjes. U kunt ook gaan voor een reflecterende, statische of glow in the dark belijming. Deze belijmingen geven een extra speciaal effect aan uw sticker, hij zal dan zeker opvallen.

  Naast belijmingen kunt u bij DKTR ook kiezen voor een laminaat. Er zijn laminaten die als beschermlaag kunnen dienen en laminaten die iets toevoegen aan de sticker. U kunt kiezen voor een matte BHV-sticker, maar een glanzende sticker is ook mogelijk. Verder kunt u gaan voor anti-steenslag laminaat, anti-graffiti laminaat, anti-inbraak laminaat en nog veel andere laminaten. Als u op zoek bent naar iets speciaals, kunt u dit gerust laten weten. Wij gaan dan bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Heeft u een project en hecht u belang aan een betrouwbare partner met veel ervaring? Heeft u een specifieke ondergrond en wenst u advies op maat? Geen enkel probleem, alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee. Bovendien gaan wij altijd voor 100% klanttevredenheid. Bent u niet tevreden? Dan staan wij voor u klaar om samen met u te kijken naar de beste oplossing. U staat in het hele proces centraal. Wilt u naast de productie van deze stickers ook de montage door ons laten verzorgen? Wij beschikken over een team met vaste monteurs die door heel Nederland en België voor ons de montage verzorgen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een besteld product door ons te laten brengen. U kunt altijd contact met ons opnemen en bij de dokter op spreekuur komen.