fbpx

Je bent op zoek naar akoestische panelen omdat je last hebt van geluidshinder in je bedrijf of organisatie. En je wilt graag een snel en mooi resultaat. Akoestische panelen zijn dé oplossing voor jouw hinderlijke geluidsoverlast zoals die bijv. in kantoorruimtes voor kan komen. Maar ook in bijv. bedrijfshallen, scholen en horecagelegenheden kunnen akoestische panelen uitkomst bieden bij storende geluiden.

Je wilt graag dat jouw medewerkers, bezoekers, gasten enz. in alle rust hun werk kunnen doen of simpelweg kunnen genieten van bijv. een lekker diner of een mooie voorstelling. De mogelijkheden qua uitvoering en budget zijn heel divers. Graag nemen we je mee in de mooie opties die er voor je zijn.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Soorten akoestische panelen

Er zijn prachtige akoestische oplossingen voor muren (wandpanelen) en voor plafonds (plafondpanelen). Daarnaast is er ook ruime keuze in scheidingswanden. Wil je panelen met of zonder print? Iets groots en opvallends om lekker mee uit te pakken? Of juist subtiele panelen die opgaan in de ruimte? Ook is het mogelijk een combi te maken van wandpanelen, plafondpanelen en scheidingswanden. En binnen deze 3 groepen is er ook nog weer keuze uit diverse uitvoeringen akoestische panelen.

 

Akoestische wandpanelen

Denk bij akoestische wandpanelen bijvoorbeeld aan pakkende fotopanelen of fraaie schilderijen. Een hele muur (of een deel ervan) die bedekt wordt met prachtige foto’s die geluidsabsorberend werken. De fotopanelen werken sfeerverhogend en zijn functioneel. Al naar gelang de mate van geluidsoverlast wordt op basis van jouw wensen gekeken welke geluidsoplossing het beste ingezet kan worden.

Akoestische wandpanelen worden ook vaak ingezet in de vorm van mooie schilderijen. Kies jouw eigen prints, bijvoorbeeld van mooie projecten of klanten waar je voor werkt. En natuurlijk zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard helpen we je graag en denken we graag met je mee om tot het meest optimale resultaat te komen.

 

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen kun je laten leveren door ons in 2 ‘smaken’. Allereerst als hele fraaie oplossing voor jouw bedrijf of organisatie in de vorm van akoestische plafondeilanden. Dit zijn elementen van geluidsabsorberend materiaal die vrij en horizontaal aan het plafond komen te hangen. Er zijn veel vormen mogelijk zoals bijvoorbeeld: ovaal, rond, golvend etc. En dát in combinatie met de manier hóe de plafondeilanden worden opgehangen zorgt voor een zeer fraaie design in jouw ruimtes. Daar waar bijvoorbeeld systeemplafonds te kostbaar worden of technisch niet haalbaar voor je zijn, zoals bij betonkernactivering, bieden akoestische plafondeilanden een slimme en zeer smaakvolle uitkomst.

Hetzelfde geldt overigens ook voor de akoestische plafond oplossing: baffles. Baffles zijn panelen die, in tegenstelling tot de akoestische plafond eilanden, juist verticaal aan een plafond worden gehangen. Ook hier gaat geluidsabsorptie perfect samen met stijlvol design.

 

Akoestische scheidingswanden

Akoestisch paneelOok het plaatsen van akoestische scheidingswanden is in ruimtes waar geluid voor hinder zorgt een zeer effectieve oplossing. Door het inzetten van deze wanden wordt naast afleiding door geluid ook visuele afleiding gereduceerd. En daarnaast hebben deze akoestische scheidingswanden nog een aantal andere voordelige bijeffecten.

Met deze scheidingswanden creëer je ten eerste een sfeervolle aankleding van je ruimte. Daarnaast werken de scheidingswanden privacy-verhogend.

Dat kan bijvoorbeeld d.m.v. scheidingswanden die op bureaus geplaatst worden (bureauschermen), maar ook door grotere akoestische scheidingswanden/schermen die je verdeeld in de ruimte op de vloer kunt plaatsen.

Bij deze grotere akoestische scheidingswanden heb je de keuze uit staande of rijdende varianten met een maximaal formaat van 125 x 230 cm. De staande scheidingswanden kunnen d.m.v. speciale koppelstukken met elkaar verbonden worden.

Daarnaast kun je voor de veiligheid m.b.t. COVID-19, ook scheidingswanden in de vorm van kuchschermen laten plaatsen.

Strategie, advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen je graag verder!

Bel.0165 526 201

  Waarom inzetten op akoestische panelen?

  Akoestiek panelenAkoestische panelen zijn breed inzetbaar, zoals bijv. in kantoortuinen, horecagelegenheden, ontvangsthallen, callcenters, musea, theaters etc. We zetten de voordelen graag nog even voor je op een rij:

  • Geluiddempende werking creëert aangename en rustige omgeving
  • Efficiënt werken door terugdringen storende geluiden en visuele afleiding
  • Makkelijk kleinere ruimtes creëren binnen grote ruimtes
  • Makkelijk creëren van privacy
  • Sfeerverhogende werking
  • Betaalbare en technisch haalbare oplossing

   

  Wat is DKTR’s extra aanbod voor jou?

  De akoestische panelen die wij je kunnen leveren, bestaan uit een aluminium frame met daartussen geluidsabsorberend materiaal. Daarop wordt een hoogwaardig textieldoek, ook wel peesdoek genoemd, bevestigd. Naast de bovengenoemde voordelen van geluidsabsorptie etc., zijn er nog andere mooie voordelen voor je, die je veel succes en gemak zullen opleveren en waar je écht blij van wordt:

  • Het doek (deko-stof) neemt heel goed inkt op: kleuren zijn zeer echt
  • Het doek is makkelijk te vervangen voor een nieuwe, frisse look
  • Het doek blijft lang goed
  • Het doek wordt gemaakt van materialen met een B1 certificaat: bij verbranding geen toxische gassen
  • Hoogste kwaliteit door de beste printers
  • Hoogste kwaliteit tegen een marktconforme prijs
  • DKTR helpt met design en uitstraling
  • Je draagt bij aan duurzaamheid, omdat onze panelen voor 90% gemaakt zijn van gerecyclede spijkerbroeken

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Wil je ’t ideale geluid of geluidsniveau? Laat je geheel ontzorgen door de creatieve specialisten van DKTR. Van strategie en design tot en met inmeten op locatie en monteren. Jouw kant-en-klare ontwerp geproduceerd en gemonteerd. We staan je graag als ervaren full service brandingpartner bij in je keuzes en denken graag met je mee. Je kiest bij ons voor topkwaliteit en 100% service. En heb je grote aantallen nodig? Geen enkel probleem. We nemen de mogelijkheden graag met je door in een vrijblijvend gesprek.