fbpx

Promotie & Beurs

U wilt als bedrijf of organisatie uiteraard graag een blijvende goede indruk achterlaten op uw (potentiële) klanten. Wellicht werkt u hier al aan door uw bedrijfspanden en winkels te voorzien van mooie reclame-uitingen en een daarbij aansluitend design. Het is echter ook zeer van belang dat u uw bedrijf ook buiten de deur goed kan representeren. Wanneer u als bedrijf of voor een project veel beurzen en promotionele evenementen bezoekt, is het essentieel dat u de juiste middelen tot uw beschikking heeft staan om de aandacht te trekken en zowel een professionele als onvergetelijke indruk achter te laten op het bezoekende publiek. Kortom: hoogwaardig promotiemateriaal is van groot belang voor het imago van uw bedrijf. Gelukkig zijn er veel verschillende producten die aan deze beschrijving voldoen.

Wij van DKTR kunnen u daar uitstekend in voorzien! Van roll-up banners en skytubes tot een complete beursstand. Allemaal speciaal gericht op toepassing op een beurs of promotie evenement en vanzelfsprekend van een uitstekende kwaliteit

Bij de productpagina’s staan een aantal standaardproducten die zich uitstekend lenen voor het gebruik op een beurs of voor promotie. Heeft u zelf een idee? Dan kunnen wij dit realiseren! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om een passend advies te geven.

Promotie & Beurs

De hoeveelheid producten die op beurzen of voor promotionele evenementen kunnen worden toegepast is zeer groot. Om u te helpen een goed beeld te vormen vindt u hieronder vast een greep uit de verschillende producten waar u uit kunt kiezen.

Beurssystemen

Opvallen en een goed imago creëren voor uw bedrijf? De beurssystemen van DKTR zijn hier een uitstekende mogelijkheid voor en zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit. Beurssysteem is een brede term waar veel interessante producten onder vallen, waarmee u een lang blijvende indruk mee maakt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte roll-up banner. Deze banner is gemakkelijk op en uit te rollen en te vervoeren. Heeft u grotere plannen? Dan kunt u kiezen voor een beurs- of presentatiewand. Deze wanden zijn een absolute eyecatcher die volledig in uw huisstijl kan worden uitgevoerd.

Bent u op zoek naar een out-of-the-box idee? Wat dacht u ervan om uw beurstand te voorzien van accessoires zoals mooie kussens? Of een comfortabele bedrukte zitzak waarop beursbezoekers even kunnen uitrusten? Voor buitenevenementen of feestelijke gebeurtenissen is het ook mogelijk een skytube van bedrukking te voorzien. Een leuke en bijzondere manier om uw bedrijf te presenteren.

Kleding bedrukken

Uw personeel er uniform uit laten zien? DKTR bedrukt uw bedrijfskleding met kwalitatief goede materialen. Zelf na meerdere keren wassen blijft de kleding mooi. Het dragen van bedrijfskleding zal daarnaast door de werknemers zelf als prettig ervaren worden. Door het dragen van kleding met een logo of opdruk voelen zij zich meer met het bedrijf verbonden. DKTR verhoogt hiermee de productiviteit en de werksfeer bij u op de werkvloer!

Zeker voor beurzen en evenementen is het ideaal om over goede bedrijfskleding te beschikken. Door de van logo of andersoortige opdruk voorziene kleding, zal uw bedrijf voor bezoekers herkenbaar zijn. Zo weten zij wie zij voor informatie kunnen aanspreken en vergroot u ook meteen uw naamsbekendheid.

DKTR bedrukt allerlei soorten kleding. Of het nu gaat om een shirt, een trui of een functionele werkbroek: alles is mogelijk. In ons assortiment vindt u daarnaast ook jassen en bodywarmers. Deze producten zijn ideaal wanneer u als bedrijf vaak aan promotionele acties buitenshuis doet, zoals het uitdelen van flyers.

Posters

Uw bedrijf op een mooie manier promoten? Gebruik hiervoor de posters van DKTR. Posters zijn zeer geschikt voor promotionele evenementen omdat u hiermee op een gemakkelijke manier een goede indruk achterlaat. Na afloop van de beurs kunt u de posters zeer gemakkelijk weer oprollen en zonder moeite vervoeren of bewaren tot een volgend evenement. Elk gewenst ontwerp kan tot uiting gebracht worden. Heeft u nog geen concreet ontwerp voor ogen? Geen enkel probleem! Onze afdeling vormgeving denkt graag met u mee! Zij kunnen uw helpen een ontwerp te realiseren dat aansluit bij uw wensen met betrekking tot huisstijl en het imago van uw bedrijf.

Stickers

Op een unieke manier reclame maken voor uw bedrijf? Gebruik hiervoor onze stickers! DKTR is, zoals de naam misschien al wel verraadt, expert op het gebied van stickers. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan stickers waarin u zonder twijfel een sticker kan vinden die zich uitstekend leent voor uw promotie evenement.  De stickers zijn in elk gewenst formaat, vorm en hoeveelheid leverbaar. DKTR heeft verschillende productietechnieken en geeft u graag advies over hoe uw stickers het beste tot uiting zullen komen.

Op onze website vindt u een simpele en handige ontwerptool waarmee u in een paar minuten een bestelling heeft geplaatst. Onder de opties vindt u onder andere verschillende soorten stickervellen, maar ook speciale uitdeelstickers, ideaal voor promotie evenementen!

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

    DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

    Uw idee omzetten naar beeld. Wij maken uw promotie of beursproducten idee concreet. Wij kunnen u niet alleen helpen bij het opstellen van een ontwerp, maar verzorgen daarnaast ook alle productie zelf. Hierdoor kunnen wij erop toezien dat dit op professionele wijze gebeurt en het eindproduct van uitstekende kwaliteit zal zijn. Ook in eventuele montage kunnen wij, met behulp van ons eigen montageteam, u voorzien.

    Nog geen concreet idee voorhanden? Geen enkel probleem, alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw bedrijf. Ook voor grotere of aparte projecten kunnen wij u bijstaan. Wij gaan graag uitdagingen aan.  U kunt altijd contact met ons opnemen