fbpx

Wanneer je bewegwijzering zoekt voor je bedrijf of organisatie valt er nogal wat te kiezen. Misschien ben je specifiek op zoek naar bewegwijzering binnen je gebouw. Misschien ook ben je juist op zoek naar bewegwijzering voor buiten. Of wellicht allebei. Het is belangrijk dat mensen hun weg kunnen vinden bij jullie. Met prachtige pakkende, duidelijke bewegwijzering zorg je daarvoor. Hét visitekaartje van jullie bedrijf of organisatie. Zodat onduidelijkheid, onoverzichtelijkheid en onprofessionaliteit snel verleden tijd wordt.

Bij DKTR kunnen jullie kiezen uit een zeer ruim assortiment. Er is keuze uit diverse materialen, vormen, maten, kleuren, ontwerpen, montagesystemen etc. Onze specialisten staan voor je klaar om met je mee te kijken, desgewenst op locatie. Ze denken graag met je mee om voor jullie situatie de meest optimale keuzes te maken. Zodat je verzekerd bent van topkwaliteit met daarbij een voortreffelijke professionele en sfeervolle uitstraling.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Verschil bewegwijzering binnen en buiten

In de bewegwijzering tussen binnen en buiten zit wezenlijk verschil. Denk bijv. aan de weerbestendigheid welke voor de bewegwijzering buiten essentieel is. Maar ook de montage mogelijkheden verschillen behoorlijk. Binnen kun je bijv. plafonds en vloeren benutten. Dit is buiten niet haalbaar en/of effectief. Buiten heb je in de meeste gevallen ook andere formaten nodig om goede zichtbaarheid te kunnen garanderen. Daarnaast werk je buiten meer met borden of zuilen. Al dan niet gemonteerd in een frame. Binnen kun je ook heel goed stickers ed. gebruiken.

Wil je meer weten over bewegwijzering voor buiten, kijk dan voor meer informatie op: bewegwijzeringsborden, reclameborden en/of reclamezuilen.

 

Waar wordt bewegwijzering veel toegepast?

Bewegwijzering wordt toepast binnen alle bedrijfstakken en organisaties in heel Nederland. Het is dan ook een prachtig, veelzijdig en veelgebruikt product. In elk gebouw waar locatie aanduidingen, looproutes etc. belangrijk zijn om mensenstromen te reguleren en te stroomlijnen, vind je bewegwijzering. Denk bijv. aan kantoorgebouwen, winkelcentra, congresgebouwen, ziekenhuizen etc. Maar ook in ‘kleinere’ gebouwen is bewegwijzering onontbeerlijk. Denk bijv. aan winkels, tandarts- en huisartspraktijken, zorginstellingen, scholen, supermarkten etc.

 

Waarom bewegwijzering geen luxe is

Bewegwijzering voor binnenMet bewegwijzering op de juiste manier voorkom je veel problemen. Daarnaast werkt het kostenbesparend. Niemand vindt het prettig zijn bestemming binnen een gebouw moeilijk te kunnen vinden. Dat geeft stress, wekt irritaties op en geeft onnodige vragen. Met de juiste en effectieve bewegwijzering voorkom je dit soort problemen. Bovendien bespaart het je kosten, omdat bezoekers zich op tijd kunnen melden bij afspraken en planningen daardoor niet uitlopen. Ook voorkom je onnodige drukte en vragen bij bijv. recepties. Receptionistes worden niet onnodig gestoord en kunnen daardoor gewoon doorwerken.

Een professionele, effectieve en duidelijke bewegwijzering is daarom geen luxe, maar een onderdeel van je bedrijfsvoering en stroomlijning van je organisatie.

 

Wat komt er kijken bij het bepalen van de juiste bewegwijzering?

De vorm van bewegwijzering is per gebouw heel verschillend. Wat is de stijl van het gebouw, is het bijv. victoriaans of strak modern. Op welke plaatsen en hoeveel bewegwijzering moet er geplaatst worden in het gebouw? Hoeveel ruimte is daarvoor beschikbaar? En welke ruimtes en locaties hebben bewegwijzering nodig? Enz.

Als je kiest voor bewegwijzering in je gebouw is het daarnaast uiteraard erg prettig als deze past bij jullie interieur. Desgewenst ook passend bij jullie huisstijl. Het moet één geheel worden en een goede toevoeging zijn m.b.t. jullie interieur en de sfeer die jullie voor ogen hebben. Bij DKTR vind je altijd een perfect passende oplossing. Wij bieden jullie nl. een zeer ruim assortiment op dit gebied.

En als je dat wenst, dan ontzorgen we je geheel, van ontwerp tot montage en alles daartussenin. Dat is ons vak. We helpen je graag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie voorzien van een bewegwijzeringsplan op maat. Specifiek toegespitst op (de architectuur van) jullie gebouw, jullie huisstijl en uiteraard aansluitend op jullie wensen.

 

Waarom is een bewegwijzeringsplan zo handig?

Als je bewegwijzering goed en effectief neer wilt zetten komen er nogal wat factoren bij kijken. Het is goed en verstandig deze factoren scherp te definiëren in een zorgvuldig plan. Op deze manier kan de bewegwijzering doeltreffend uitgevoerd worden. De factoren die beschreven worden in het bewegwijzeringsplan zijn o.a. welke producten en materialen er gebruikt gaan worden. Welke kleuren en ontwerpen toegepast zullen gaan worden. Welke groottes er nodig zijn voor de juiste bewegwijzering. Op welke locaties de producten geplaatst en gemonteerd gaan worden. Met daarbij de manier van montage en plaatsing. Enz.

Kortom, al deze factoren worden vastgelegd in het voor jullie perfect passend bewegwijzeringsplan. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten, nemen je wensen graag mee en zorgen voor de best passende oplossing voor jullie situatie.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Bijkomende extra’s

  WegbewijzeringNaast dat bewegwijzering handig en zelfs essentieel is voor logistieke stromen, heeft het nog een aantal mooie bijkomende extra’s. Denk daarbij aan de uitstraling die het je bedrijf of organisatie geeft als je goed ogende, duidelijke en effectieve bewegwijzering hebt in je gebouw. Het is een toevoeging aan je interieur en draagt bij aan de sfeer in jullie gebouw.
  Met goed doordachte bewegwijzering zorg je voor positieve aandacht van bezoekers. Met de juiste beleving in je bewegwijzering promoot je je bedrijf of organisatie op een effectieve manier. Je straalt professionaliteit en kwaliteit uit, als je gebouw er goed uitziet. Qua interieur, zoals meubels, stoffering, licht, sfeermiddelen en dus ook met weloverwogen, duidelijke en pakkende bewegwijzering. Je maakt het plaatje compleet als ook je bewegwijzering getuigt van smaak, sfeer en een professionele aanpak.

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Voorkom onnodige irritaties, onnodige vragen en ongewenste situaties. Voorkom daarnaast verspilling van tijd en geld. Zorg voor de juiste, pakkende en meest effectieve bewegwijzering in jullie gebouw. Die bijdraagt aan jullie uitstraling, en daarmee indirect jullie bedrijf of organisatie promoot. Die het plaatje compleet maakt qua sfeer, smaak en beleving. Uiteraard voldoet de door ons geleverde bewegwijzering aan de Nederlandse regelgeving.

  Bespreek met ons wat je wensen zijn. Er is veel mogelijk. Op maat gemaakt, grote aantallen enz. Wij leveren het je allemaal. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van topkwaliteit. Doordat wij de producten in eigen huis produceren, kunnen wij optimaal sturen op kwaliteit, maatwerk, snelheid enz. We helpen onze klanten, desgewenst, van begin tot eind, van inmeten op locatie, strategie tot ontwerp, productie in eigen huis en montage. Laat ons vooral weten wat je wensen zijn.

  Laat ons jullie bewegwijzering ook plaatsen en monteren. Zodat je verzekerd bent van de beste en meest duurzame montage, maar ook van de juiste plek van de montage/plaatsing. Onze experts helpen je graag. Kom gerust vrijblijvend langs om e.e.a. te bespreken. De koffie/thee staat altijd voor je klaar.