fbpx

Bewegwijzering

Voor uw klanten en personeel is het een must om een goede bewegwijzering binnen en buiten het bedrijf te hebben. Bewegwijzering bestaat in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een simpel bord om de uit-en ingangen van uw bedrijf mee aan te duiden, maar ook voor meer opvallend en decoratief design. Bewegwijzering heeft veel voordelen. Goede bewegwijzering geeft uw bedrijf  een mooie uitstraling. Bovendien versterkt u hiermee uw imago naar buiten toe en voorkomt u vragen of irritaties bij klanten die de weg zoeken.

DKTR heeft veel ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van de verscheidene bewegwijzeringsproducten. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat u te helpen een goed bewegwijzeringsplan op te zetten dat zal bijdragen aan de functionaliteit en het uiterlijk van uw bedrijf, zowel binnen als buiten.

Waarom DKTR?

  • Bewegwijzering op maat

  • Persoonlijk advies

  • Hoge kwaliteit

  • Groot productaanbod

  • Creatief ontwerp

Bewegwijzering

Wanneer u van plan bent om binnen uw bedrijf gebruik te maken van (een vorm van) bewegwijzering, zijn er een aantal zaken waar u van te voren op kan letten. Door hier rekening mee te houden, kunt u het optimale uit uw product halen. Zo is het van groot belang dat de bewegwijzering voldoende opvalt en de klanten een houvast biedt bij het vinden van de juiste weg. Om dit voor elkaar te krijgen moet rekening gehouden worden met kleurgebruik, achter-en ondergrond, maar ook zaken als design en de duidelijkheid waarmee de informatie aan de klant wordt getoond, spelen een erg belangrijke rol.

DKTR zorgt voor een duidelijk plan van bewegwijzering, waarbij de klanten en het personeel vanaf de hoofdingang goed begeleid worden naar de plaats van bestemming in een stijl die aansluit bij het imago en uiterlijk van uw bedrijf

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

De mogelijkheden van bewegwijzering

Om bewegwijzering te realiseren staan er verschillende mogelijkheden tot uw beschikking. Wij kunnen u uiteraard adviseren bij het maken van een keuze. Hierbij houden we altijd rekening met de architectuur van het gebouw, de huisstijl van de onderneming en de wensen van de opdrachtgever. Aan de hand van deze factoren geven wij ons advies af en stellen samen met u een bewegwijzeringsplan op.

Dit bewegwijzeringsplan dient als een overzicht voor de uit te voeren bewegwijzeringsonderdelen. In dit plan wordt onder andere opgenomen met welke producten en materialen u wilt werken en van welke uitingen deze materialen voorzien dienen te worden. Ook de locatie waar de bewegwijzering geplaatst dient te worden en de manier van montage, worden in het plan opgenomen. Met dit plan krijgt u gelijk een goed beeld hoe uw project in en rond uw pand vorm zal krijgen. Zodat niets aan het toeval over gelaten hoeft te worden.

Bewegwijzering kan op verschillende manieren in uw gebouw verwerkt worden, afhankelijk van de situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bordjes die aan het plafond gehangen worden. Deze bordjes zijn van een grote afstand al goed te zien, zodat het voor gasten makkelijk is om overzicht te krijgen. Bent u op zoek naar een product dat uw bedrijf een luxe uitstraling zal geven? Denk dan eens aan luxe platen die aan de muur bevestigd kunnen worden. Deze platen dragen bij aan het imago van uw bedrijf en zijn bovendien ook zeer  duurzaam. Van naambordjes bij een deur tot full colour geprinte stickers op de muur of vloer voor elke toepassing hebben wij een geschikte bewegwijzering.

Wilt u het echt tot in de puntjes uitwerken? Plaats dan ook bewegwijzering buiten uw bedrijf. Hiermee helpt u de klant bij het vinden van de ingang, de parkeerplaats of de juiste locatie en bespaart u hen heel veel zoekwerk. Bovendien kunt u de bewegwijzering voorzien van uw logo of bedrijfsnaam zodat het voor voorbijgangers meteen duidelijk is dat ze aangekomen zijn bij een bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Een goed design is dus van groot belang  Wellicht heeft u zelf een kant-en-klaar ontwerp dat wij voor u kunnen produceren. Of werkt u standaard met een eigen reclamebureau die u hier bij kan helpen.  Mocht dit echter niet het geval zijn dan kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen van de gewenste vorm van bewegwijzering. Hiervoor kunt u terecht bij onze ontwerpafdeling. Zij hebben veel ervaring met het ontwerpen van bewegwijzering.

DKTR overziet zelf de productie van de bewegwijzering die wij aanbieden. Hiervoor maken wij alleen gebruik van materialen van zeer goede kwaliteit, zodat u ervan verzekerd bent dat het resultaat aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Ook voor de montage kunt u bij ons terecht. Wij hebben onze eigen montageteam tot onze beschikking staan. Zij zijn opgeleid voor het plaatsen en/of monteren van verschillende soorten bewegwijzering. Door een product op de juiste manier te monteren zorgt u er niet alleen voor dat dit er goed en professioneel uitziet, maar kunt u ook de duurzaamheid van uw product verbeteren.

Heeft u een groter project voor ogen voor een volledig gebouw of misschien zelfs meerdere gebouwen of locaties. Geen enkel probleem, alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee en gaan elke uitdaging aan. U kunt altijd contact met ons opnemen en bij de dokter op spreekuur komen.