fbpx

Wanneer je op zoek bent naar buiten reclame zijn lichtbakken prachtige middelen om je bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten. Lichtbakken zijn in de basis aluminium profielen, voorzien van lichtdoorlatende platen met daarin verlichting. Lichtbakken brengen jullie reclameboodschap op een mooie en pakkende manier onder de aandacht van voorbijkomend publiek. Jullie bedrijf of organisatie niet langer onzichtbaar, maar heel effectief en functioneel, zowel overdag als ’s nachts, goed zichtbaar.

Naast 24/7 perfecte zichtbaarheid zijn er ook andere mooie voordelen waarvan je kunt profiteren als bedrijf of organisatie. Het is zeer interessant om alle soorten en mogelijkheden goed onder de loep te nemen om tot de beste, mooiste en meest doeltreffende optie te komen. Onze specialisten kijken en denken daarin graag met je mee als je dat prettig vindt. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij ontwerp en montage. We ontzorgen je als je dat wenst helemaal.

 

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Soorten lichtbakken

We bieden je een ruim assortiment aan. Keuze uit diverse vormen, maten, materialen, verlichting, soorten bedrukking etc. Elke klant is anders, en elke plek is anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat voor elke situatie de best passende keuze gemaakt kan worden. Speciaal op maat maken? Geen enkel probleem. Door onze jarenlange ervaring als specialist op het gebied van lichtbakken én productie in eigen huis, zorgen wij dat jullie de topkwaliteit ontvangen waar jullie naar op zoek zijn. Door daarnaast een ruime keuze aan te bieden, zorgen wij dat jij als tevreden klant ook je volgende order door ons laat verzorgen.

Graag zetten we de mooie opties voor je op een rij:

 

Enkelzijdige lichtbakken

Eén van de meest gebruikte en meest populaire vormen van lichtbakken is de enkelzijdige lichtbak. Deze lichtbakken worden aan de wand gemonteerd en ze worden vanaf de achterzijde uitgelicht d.m.v. duurzame TL- of energiezuinige LED-verlichting. Op de achterwand van deze lichtbakken wordt een opaalplaat gemonteerd waardoor optimale lichtreflectie ontstaat. Dat betekent naast optimale uitlichting ook een besparing op kosten, omdat er daardoor minder lichtbronnen nodig zijn.

We leveren deze lichtbakken met rechte profielen, licht gebogen profielen of proton profielen. Elk met z’n specifieke voordelen en uitstraling. De profielen van deze enkelvoudige lichtbakken maken we voor jullie uit geanodiseerd aluminium. Een materiaalsoort die erg stijlvol is. Als je dat wilt kunnen we de profielen ook in elke gewenste RAL kleur spuiten. Zodat je de best passende keuze bij bijv. jullie huisstijl of de kleur van je pand kunt kiezen. Deze lichtbakken zijn prachtige middelen om reclame te maken op bijv. puien van gevels.

 

Dubbelzijdige lichtbakken

Lichtbakken reclameDeze lichtbakken worden, zoals de naam al zegt, dubbelzijdig verlicht. Aan zowel de voor- als achterkant wordt de reclameboodschap uitgelicht. Deze lichtbakken worden dus niet met de achterzijde aan de wand bevestigd, maar haaks op de gevel. Ze worden bevestigd d.m.v. een speciaal, voor dit soort lichtbakken ontwikkeld, ophangsysteem. Zodat je verzekerd bent van een solide en vertrouwde montage van je lichtbak, zonder dat het je reclameboodschap tekort doet.

Deze dubbelzijdige lichtbakken kunnen we jullie leveren in een recht of licht gebogen profiel en met TL- of LED-verlichting. In de kleur aluminium of elke gewenste RAL kleur. De voor- en achterplaten van de lichtbak zijn gemaakt van acrylaat opaalplaat, ook wel plexiglas genoemd. Doordat dit plexiglas deels doorzichtig is, kan de verlichting in de lichtbak goed z’n werk doen. Op deze manier wordt de reclameboodschap op een heldere en optimale manier onder de aandacht gebracht.

Deze dubbelzijdige lichtbakken zijn prachtige eyecatchers die bijv. vaak worden ingezet op panden in winkelstraten etc.

 

Doeklichtbakken

Bij deze lichtbakken wordt de plexiglasplaat vervangen door doek. De LED-verlichting wordt op de achterwand van de lichtbak gemonteerd en de voorkant bestaat uit prachtig lichtdoorlatend spandoekmateriaal. Je kunt het doek laten bedrukken met elk gewenst ontwerp. Doordat het zwaardere plexiglas wordt vervangen door lichter spandoek zijn doek lichtbakken zeer geschikt voor grotere formaten. Met deze professionele en smaakvolle lichtbakken creëer je in no time de juiste uitstraling van jullie bedrijf of organisatie.

 

Ovale/ronde lichtbakken

Wanneer je op zoek bent naar iets wat geen hoeken heeft, dan kun je kiezen voor een ovale of ronde lichtbak. Ook een mooi product wat een goede bijdrage kan leveren aan de uitstraling van jullie bedrijf of organisatie. Nét even anders. Opvallend en pakkend. Wij leveren deze lichtbakken in aluminiumkleur tot maximaal 150 cm. Ook als je een RAL kleur wenst is dat geen enkel probleem. Deze ovale en ronde lichtbakken kunnen wij zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leveren. Uiteraard met de juiste bijpassende montage middelen. Standaard zijn deze lichtbakken voorzien van TL-verlichting.

 

Extraatje

Je wilt er uiteraard geen werk van hebben. Daarnaast wil je natuurlijk ook het meest optimale rendement uit jullie lichtbak(ken) halen. De verlichting moet daarom op het moment dat het donker wordt écht aan staan en jullie bedrijf of organisatie goed zichtbaar maken. Door het laten monteren van een schemerschakelaar heb je er geen omkijken meer naar. De lichtbakken worden automatisch aan- en uitgeschakeld bij resp. donker en licht. Een erg praktisch extraatje.

 

LED verlichting versus TL

TL-verlichting is een duurzame soort verlichting en een hele mooie optie voor lichtbakken. Wil je nóg duurzamer bezig zijn en op termijn kosten besparen, dan kun je het beste kiezen voor LED-verlichting. Deze lampen gaan 5x langer mee en verbruiken minder energie dan de al duurzame TL-lampen. Daarnaast hebben LED lampen minder onderhoud nodig en zijn ze veel kleiner, waardoor ze geschikt zijn voor dunnere lichtbakken.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Voordelen die lichtbakken bieden

  LED lichtbakkenLichtbakken zijn een mooie vorm van verlichte buiten reclame. Voor bedrijven en organisaties een aantrekkelijke, vrij eenvoudige en budgettair vriendelijke manier om promotie te maken. Graag zetten we alle voordelen van lichtbakken voor je op een rij:

  • 24/7 reclameboodschap goed zichtbaar
  • Effectief reclamemiddel
  • Professionele uitstraling
  • Arbeidsarme manier reclame maken
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Budgettair vriendelijk
  • Weerbestendig
  • Ruime keuze vormen, maten etc.

   
   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Lichtbakken zijn een prachtige manier om je bedrijf of organisatie 24/7 in de spotlights te zetten. Professionele uitstraling en aantrekkelijkheid qua investering. Het is een bewezen effectief reclamemiddel. Niet voor niets zie je ’s avonds en ’s nachts lichtbakken duidelijk zichtbaar op panden, bijv. langs snelwegen.

  Ben je ervan overtuigd dat lichtbakken ook voor jullie dé manier is om zowel overdag als ’s nachts goed zichtbaar te zijn? Ben je benieuwd welke soorten, kleuren etc. goed bij jullie pand passen? Hoe jullie logo en naam op z’n mooist tot z’n recht kan komen? Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Misschien ook ben je er nog niet helemaal uit en wil je eerst meer weten over andere soorten lichtreclame [met link naar lichtreclame] of nog algemener: buiten reclame [met link naar buitenreclame]. Laat het ons vooral weten.

  DKTR is al vele jaren specialist op het gebied van reclame. Als full service brandingpartner kijken en denken we graag met je mee. Van strategie en design, tot productie in eigen huis, inmeten op locatie en montage. Kies je voor DKTR dan kies je voor 100% service en topkwaliteit. Maak een vrijblijvende afspraak en bespreek je wensen met ons. Van harte welkom.