fbpx

Lichtreclame

Een direct of indirect uitgelichte reclame geeft uw merk een verhoogde herkenningswaarde. Op deze manier voorziet u uw bedrijf dag en nacht van een doeltreffende eyecatcher.

DKTR levert een breed assortiment aan lichtreclame in elke gewenste vorm en afmeting. Hierbij kunt u denken aan lichtbakken, doosletters, lichtzuilen of opgelichte freesletters. Kortom, bent u op zoek naar een opvallende lichtreclame? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Waarom DKTR?

 • Groot assortiment

 • Persoonlijk advies

 • Vakkundige montage

 • 100% kwaliteit

 • Creatief ontwerp

Mogelijkheden in lichtreclame

Voor elk idee geven wij de juiste invulling in verlicht beeld. Wij houden in ons voorstel van de lichtreclame rekening met  uw specifieke wensen, locatie en bijbehorende omgevingsfactoren en beschikbare budget. Hieronder vind u een overzicht van mogelijkheden:

De meest gebruikte lichtreclame is de lichtbak. Wij leveren deze in allerlei vormen en maten. De opaalplaten voorzien wij van een mooie print die ‘s avond uw reclame mooi uitlicht. We vervaardigen deze uit  van hoogwaardige kwaliteit geanodiseerd aluminium. Leverbaar in TL of energiezuinig LED-verlichting.

 • Doosletters

Handgemaakte doosletters met verlichting. Deze doosletters zorgen voor een robuuste eigenzinnige uitstraling, waarbij uw merk een duidelijke herkenningswaarde krijgt. De doosletters zijn leverbaar in aluminium of kunststof (in elke RAL) en met (in)direct verlichting middels LED

 • Lichtzuilen

Een lichtzuil op uw bedrijfsterrein is de ideale manier om uw merk te presenteren, maar kan ook bijdragen aan de bewegwijzering. Onze lichtzuilen zijn gemaakt uit hoogwaardige kwaliteit aluminium en uitgerust met een high-power LED-verlichting.

Directe of indirecte freesletters zijn opvallend en onderhoudsvrij. Wij leveren diverse soorten kunststof uitvoeringen in freesletters, waarbij we de vrijheid hebben om elk logo of tekst om te toveren tot een mooie opgelichte freesletter.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Tips bij keuze van soort lichtreclame

  Onze enthousiaste verkoopafdeling staat klaar om u te adviseren van de juiste lichtreclame. Soort verlichting is hierbij een belangrijke keuze die gemaakt moet worden, hieronder maken wij u alvast wegwijs in de soorten manieren van verlichting die wij aanbieden.

  • Achtergrond kleur

  Een indirecte verlichting (backlight) betekent dat de verlichting vanachter de letter of het logo komt. Belangrijk hierbij is dat er rekening wordt gehouden met de achtergrond kleur van de wand. Een donkere achtergrond reflecteert het licht minder dan een lichte achtergrond.

  • Kleur verlichting

  De keuze voor de kleur van de LED-verlichting is in de meeste gevallen ook van belang voor de leesbaarheid. De grootste intensiteit komt uit witte verlichting. De laagste intensiteit is bij blauw.

  • Type achterwand

  Heeft u achterwand een structuur, zoals bijvoorbeeld een damwand. Dan dient u rekening te houden met de schaduwwerking die deze achtergrond meegeeft. Een achterwand met een duidelijke structuur geeft een heel ander effect dan een vlakke wand. Bij structuur adviseren wij directe verlichting.

  • Afstand versus leesbaarheid

  Het is uiteraard van belang dat als uw lichtreclame op afstand hangt, deze ook leesbaar is. Wij gebruiken als basisprincipe de formule:  Aantal meters afstand / 3 = letterhoogte in cm. Uiteraard zijn andere factoren nog wel van belang, zoals de gebruikte font, kleur en soort belichting.