fbpx

Laat een vlag bedrukken met daarop jullie logo of merknaam. Jullie bedrijf of organisatie valt op die manier meer op tussen alle andere panden. Jullie onzichtbaarheid wordt veranderd in zichtbaarheid. Daarnaast geeft het allure en status aan jullie gebouw en daarmee aan jullie bedrijf of organisatie. Een stijlvolle uiting van dát waar jullie voor staan. Herkenbaar, pakkend en aanwezig voor voorbijgangers en bezoekers.

Door het bedrukken van een vlag zet je je bedrijf of organisatie 24 uur per dag in de spotlights. Vlaggen zijn mooie reclamemiddelen. Het zijn echte blikvangers, die altijd de aandacht van het publiek weten te trekken. Er is ruime keuze, en dat is mooi, want zo is er voor iedere situatie, dus ook voor die van jullie, een geschikte vlag te kiezen. Van groot tot klein, welke vorm dan ook, bij DKTR kunnen wij het je leveren. Onze vlaggen specialisten denken graag met je mee en voegen daar, als je dat wilt, graag onze ervaring als full service branding partner aan toe. Zodat jullie verzekerd zijn van de beste keuze voor jullie situatie.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Een vlag bedrukken vraagt om specialisme

Vlaggen bedrukkenEr is nogal wat kwaliteitsverschil m.b.t. vlaggen in de markt. Daarnaast is er ook veel verschil tussen vlaggen onderling. Het is goed te weten dat je bij ons aan het juiste adres bent om je van specialistisch advies te voorzien, bijv. op gebied van afmeting, materiaal keuze, afwerking etc. Daarnaast gaan wij enkel voor topkwaliteit. De tevredenheid van onze klanten is wat ons drijft en motiveert.

Onze specialisten denken graag met je mee om te zorgen dat je exact krijgt wat je vooraf voor ogen had. Want uiteraard wil je vooraf graag weten waar je aan toe bent. Je wilt weten hoe snel een vlag slijt en wat de voor- en nadelen zijn van de specifieke vlaggen. Welke kosten je op moet rekenen en welke bijkomende kosten, zoals ophangsysteem, mast etc. je mee moet nemen in je beslissing.

Een vlag bedrukken is een vak op zich. Wat laat je erop drukken? Van welke afstand is dat nog goed leesbaar? Hoe groot moeten de letters of symbolen worden? Onze ervaren vormgevers weten als geen ander waar ze op moeten letten bij het ontwerp. Zichtbaarheid, locatie, huisstijl en zelfs de windrichting wordt daarbij meegenomen.

 

Welke soorten bedrukte vlaggen zijn er?

Elk pand en elke plek is anders. Een bedrukte vlag moet uiteraard wel goed passen bij de looks van een bedrijf of organisatie en bij de fysieke locatie. Bij een groot pand zal alleen een kleine vlag niet veel indruk maken, daar zul je eerder kiezen voor een mast met één of misschien zelfs meerdere vlaggen. Voor een klein(er) pand, bijv. gesitueerd in een winkelstraat is een vlag met een mast uiteraard geen optie.

Met onze computergestuurde snijmachines, drukpersen, printers en ons ervaren naaiatelier kunnen wij elke gewenste vlag voor jullie produceren. Bij kleine oplages en korte levertijden gaan we de vlag bedrukken d.m.v. digitaal printen. Wat het meest voordelig is voor jullie. Bij grotere oplages met eenzelfde print is het bedrukken van vlaggen in zeefdruk weer interessanter.

Een vlag bedrukken kan op verschillende materialen, formaten en afwerking en met iedere gewenste vorm. Graag zetten we de meest gangbare soorten die DKTR levert voor je op een rij:

 

Landen vlag

Bedrukken vlagDe landen vlag is een algemeen bekende vlag. Elke Nederlander kent de Nederlandse vlag, zoals die met speciale dagen bijv. Bevrijdingsdag wordt uitgehangen. Het gebeurt steeds meer dat bij grote bedrijven of organisaties ook vlaggen gehesen worden van andere landen dan de Nederlandse vlag. Van elk land waar deze bedrijven of organisaties, bijv. wereldwijd, gevestigd zijn hangt een vlag in top. Dat geeft enorme allure aan het bedrijf of de organisatie.

Wij kunnen jullie een ruim assortiment landen vlaggen aanbieden. Elke gewenste vlag kunnen we jullie leveren. De standaardmaten waarin onze landen vlaggen leverbaar zijn: 100 x 150 cm, 150 x 225 cm en 200 x 300 cm.

 

Bedrukte gevel vlag

Een gevelvlag is een vlag die qua vorm identiek is aan de landenvlag of Nederlandse vlag. Een gevelvlag wordt, net als de landenvlag, met een stok in een houder aan de gevel geplaatst of in een mast gehesen. De gevelvlag is de meest voorkomende vlag op reclamegebied. Het is een vrij eenvoudig middel waarmee je mooie aandacht voor je bedrijf of organisatie kunt genereren. Je kunt deze vlag laten bedrukken in elke kleur of met welke foto’s je maar wilt. Onze specialistische ontwerpers zorgen graag samen met jou voor een topresultaat.

Wij kunnen je deze functionele rechthoekige vlag leveren in elk gewenst formaat. Daarbij wordt de vlag altijd afgewerkt met een koord en lus. Heel compleet dus.

 

Kiosk vlag bedrukken

Een kioskvlag lijkt min of meer op een gevelvlag, maar heeft een wat andere vorm. Deze vlag wordt ook wel ijsco- of driehoekvlag genoemd. Je ziet ze vaak bij foodtrucks, maar ook bij winkels worden ze steeds populairder. De montage gebeurt op dezelfde manier als bij de gevelvlag. Met een stok en met een houder aan de muur waar je de vlag inhangt.

Doordat deze vlag schuin afloopt, symmetrisch aan het verlengde van de schuinte van de stok, hangt de vlag mooi recht naar beneden. Dat is belangrijk om jullie (reclame)boodschap goed leesbaar te hebben. Om de leesbaarheid van jullie boodschap optimaal te garanderen maken wij de kioskvlaggen van dik spandoekmateriaal, zodat ze mooi strak staan. De vlag bedrukken aan beide zijden zorgt voor een maximale overbrenging van jullie boodschap.

We kunnen jullie een mooie en stijlvolle kioskvlag leveren in de volgende formaten: 68 x 68 x 136 cm, 50 x 100 x 150 cm en 75 x 75 x 150 cm. Een voordeel van de kioskvlag, landen vlag en de gevelvlag is dat je ze heel eenvoudig kunt wisselen en binnenhalen.

 

Banier vlag laten bedrukken

Een baniervlag is een grote vlag die in een mast gehangen wordt. Door de grootte van de vlag is er veel ruimte voor de boodschap die je met deze vlag wilt overbrengen. Bovenin de vlag houdt de banierhouder de vlag strak, zodat de reclameboodschap goed zichtbaar en leesbaar blijft.

Als jullie locatie veel ruimte heeft en er prima één of meerdere masten geplaatst kunnen worden is een bedrukte baniervlag een geweldige eyecatcher. Je ziet deze vlaggen dan ook steeds vaker op bijv. bedrijventerreinen. Het geeft enorme status en stijl aan panden. Een banier vlag bedrukken met jullie logo/merk of andere boodschap is een fantastische manier om aandacht naar jullie bedrijf of organisatie te trekken.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze vlaggen makkelijk gemonteerd kunnen worden aan een mast. Door een tunnel bovenin de vlag te maken waar de banierhouder makkelijk ingeschoven kan worden. Daarnaast voorzien wij de baniervlag van haken, zodat deze makkelijk aan het koord van jullie vlaggenmast bevestigd kan worden.

 

Beach vlag bedrukken

Een beach vlag, ook wel beachflag genoemd, is een stijlvolle, snelle en budgettair vriendelijke manier van reclame maken. Het is een vlag die je op of in de grond zet d.m.v. een grondpen of voetstuk. De vlag wordt d.m.v. een tunnel bevestigd aan een stok die de vlag goed leesbaar en zichtbaar houdt. Je kunt deze beach vlag dus overal plaatsen waar je wilt en dat is uiteraard erg handig en praktisch.

Misschien willen jullie deze stijlvolle bedrukte vlaggen graag gebruiken voor jullie evenement, beurs of tentoonstelling. Misschien ook lijkt het jullie een mooie eyecatcher voor jullie winkelpand, want ook winkels maken tegenwoordig steeds meer gebruik van deze chique vlaggen.

Het handige van deze bedrukte vlaggen is dat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Ze zijn makkelijk tot een handzaam pakketje terug te brengen en licht om te vervoeren. Een vlag bedrukken kan in alle kleuren. Van full colour tot elke gewenste PMS kleur. Perfect passend bij jullie huisstijl. Er is voor jullie bij ons ruime keuze uit diverse modellen en formaten, zodat jullie altijd een perfect passende bedrukte beach vlag geleverd kunnen krijgen.

Voor onze klanten willen wij de beste kwaliteit. Daarom leveren wij onze beach vlaggen uitsluitend met dubbel stiksel en een stevige bies. Zodat jullie de topkwaliteit geleverd krijgen waar jullie recht op hebben.

 

Onverwachte exposure met bedrukte golfvlag

Ook op de golfbaan kun je reclame maken voor je bedrijf of organisatie door een golfvlag. Bijv. als sponsor van een golfevent. Zéker als je doelgroep hier zit kan dit een interessante optie zijn. Je trekt de aandacht van de golfers die de wedstrijd spelen, maar uiteraard ook van het specifieke publiek wat getrokken wordt naar deze sport. Een golf vlag bedrukken met jullie logo of merk en zo bij alle holes reclame maken voor jullie bedrijf of organisatie kan erg lucratief zijn.

De golfvlaggen die wij produceren maken we van extra sterke vlaggenstof, zodat jullie verzekerd zijn van een lange levensduur. Daarnaast zorgen we ervoor dat de vlaggen afgewerkt worden met een golftube die past op elke gangbare golfvlagstok. Op deze manier zijn de golfvlaggen op meerdere golfvelden en dus vaker te gebruiken.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Vlaggenmasten

  Vlaggenmasten voor bedrukte vlaggenVoor de gevel-, landen- en baniervlaggen kunnen we jullie van hoogwaardige vlaggenmasten voorzien. Onze stijlvol ogende vlaggenmasten zijn van een Zweedse fabrikant die onder strenge ISO9001 en 14001 normering produceert. Wij vinden deze kwaliteit erg belangrijk, want wij willen jullie graag als tevreden klant en daar hoort, naast snelle levertijden en een goede prijs, ook topkwaliteit bij. De vlaggenmasten die wij jullie leveren zijn dan ook gemaakt van duurzaam glasvezel-versterkt polyester. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk, lichtgewicht en erg sterk. De keuzes die we jullie kunnen aanbieden zijn:

   

  Basismast

  Deze topkwaliteit vlaggenmast heeft een paar kenmerkende eigenschappen:

  • Geschikt voor: landen- of gevelvlaggen
  • Verwisselen vlag: d.m.v. hijskoord
  • Varianten hijskoordsysteem: 3 varianten
   • Uitwendig hijskoord
   • Intern vlaggenkoord met afsluitbaar antidiefstalluik
   • Intern vlagenkoord bedienbaar met een RVS liersysteem

    

   Kantelbare vlaggen mast

   Aan deze prachtig ogende robuuste vlaggenmast is bovenin een stevige banierhouder geplaatst. Op deze banierhouder kan jullie pakkende bedrukte baniervlag gemonteerd worden, zodat van veraf jullie boodschap te lezen is.

   • Geschikt voor: banier vlaggen
   • Verwisselen vlag: d.m.v. kantelen vlag

    

   Easylift vlaggen masten

   Als je kiest voor ultiem gemak of puur uit praktische overwegingen, dan is voor jullie de vlaggenmast easylift het meest geschikt. Dit systeem zorgt ervoor dat je zonder dat je je vlaggenmast hoeft te kantelen je vlag kunt wisselen.

   Sommige locaties hebben bijv. praktisch gezien geen mogelijkheid om de vlaggen mast te kantelen voor het verwisselen van een vlag. Het Easylift systeem is het meest optimale systeem wat is ontwikkeld op het gebied van alle hijsbare systemen bij vlaggen masten.

   • Geschikt voor: banier vlaggen
   • Verwisselen vlag: via hijsbare banierhouder

    

   Compleet aanbod accessoires voor bedrukte vlaggen

   Naast vlaggenmasten leveren wij uiteraard ook alle benodigde andere accessoires om de door jullie gekozen vlag direct in gebruik te kunnen nemen. Denk aan voetstukken en houders bij beach vlaggen. Gevelstokhouders voor aan de muur waar je je vlaggenstok in kunt steken, de vlaggenstok zelf uiteraard. Waarbij er keuze is uit diverse soorten. Enz.
   Desgewenst komt ons montageteam e.e.a. graag bij je monteren, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en professionaliteit. En je geen omkijken hebt naar deze praktische kant.

    

   DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

   Vlag laten bedrukkenJullie bedrijf in de spotlights. Allure en status voor jullie gebouw. Geen onzichtbaarheid meer van jullie bedrijf of organisatie maar een vlag bedrukken met daarop jullie logo of merk. Een herkenbare look, stijlvol, en opvallend voor voorbijgangers. Een bedrukte vlag bijv. in jullie huisstijl, een reclame-uiting of een andere stijlvolle boodschap.

   Welke vlag je ook kiest, het zorgt voor exposure, het is een mooie ‘aankleding’ van je bedrijf of organisatie. Kies voor deze mooie vorm van reclame en zorg dat jullie zichtbaar worden. Opvallen tussen anderen. Zorg dat je net als anderen herkenbaar bent, dat potentiële klanten weten waar je zit en wat je business is.

   En vind je het prettig als er met je mee wordt gedacht of als je werk uit handen wordt genomen? We helpen je graag en ontzorgen je helemaal als je dat wilt. Van strategie en design, tot productie in eigen huis, inmeten op locatie en uiteraard het monteren. Als full service brandingpartner weten we uit jarenlange ervaring waar je om moet denken en rekening mee moet houden. We weten exact waar de valkuilen zitten en helpen je graag om die te voorkomen en het beste resultaat voor jullie neer te zetten.

   Als jij gaat voor topkwaliteit en 100% service, dan ben je bij DKTR aan het juiste adres. Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek om te kijken welke mogelijkheden er voor jullie zijn. Je bent van harte welkom.