fbpx

Buitenreclame maakt hét verschil in zichtbaarheid van een bedrijf of organisatie. Buitenreclame is dan ook een erg populair reclamemiddel. Ook voor jullie is buitenreclame een mooie mogelijkheid om jullie bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten. Niet meer weggestopt, maar duidelijk, pakkend en evident aanwezig. Hét visitekaartje voor potentiële klanten en bezoekers.

Onder buitenreclame valt een ruim assortiment prachtige producten. Misschien heb je zelf al wat ideeën in je hoofd en heb je een voorkeur voor bepaalde producten. Wie weet vind je het prettig als onze specialisten met je meedenken en meekijken. Sámen met jou bekijken we graag de beste opties voor jullie situatie. Zodat je verzekerd bent van een optimaal resultaat voor het meest vriendelijke budget.

Soorten buitenreclame

Elk gebouw is anders. Elke plek is anders. Daarnaast is er veel te kiezen op het gebied van buitenreclame. Daarom is het belangrijk dat de juiste soort buitenreclame ingezet wordt. Goed passend bij het gebouw, de ligging en uiteraard passend bij jullie, jullie huisstijl etc. Misschien weet je al precies wat je nodig hebt aan buitenreclame. Dan is het een kwestie van bestellen. Mocht je nog twijfelen dan kijken we graag met je mee. Check het mooie assortiment aan producten wat wij je kunnen bieden.

 

Pakkende banier

Buitenreclame bannerEen banier ook wel ‘banner’ genoemd is een verzamelnaam voor een rechthoekig product, gemaakt van doek. Je kunt dit product aan een muur bevestigen, in een mast hijsen of d.m.v. een ophangsysteem monteren. Een aantal van deze banners kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Bij binnen gebruik hangen deze banners aan bijv. het plafond d.m.v. een ophangsysteem. Je ziet ze in etalages, in ontvangsthallen, bij beurzen etc. Buiten zie je de banners bijv. in een winkelstraat, aan de winkelpui. Haaks gemonteerd op de muur, voorzien van een logo of reclameboodschap. Voor voorbijgangers een niet te missen ‘uithangbord’, een pakkend buitenreclame middel.
De laatste jaren is de banier vlag, hangend in een mast, immens populair geworden. Gebouwen krijgen enorme allure door één of zelfs meerdere vlaggenmasten, met een pakkende banner vlag in top. Deze banier vlag is één van de mooie buitenreclame producten om aandacht te genereren en aanzien aan je bedrijf of organisatie te geven.

 

Beweg wijzering als visitekaartje

Door de juiste en praktische weg markeringen aan te laten brengen, zorg je direct voor een mooi visitekaartje van je bedrijf of organisatie. (Potentiële) klanten moeten jullie makkelijk kunnen vinden. Je bedrijf of organisatie moet opvallen en duidelijk zichtbaar zijn tussen de andere gebouwen. Daarnaast moet voor je bezoekers helder zijn, waar ze precies moeten zijn. Waar is de afgifte van goederen, waar kun je je melden als je een afspraak hebt etc.

Ook binnen in het gebouw is het belangrijk dat mensen weten waar e.e.a. te vinden is. Waar moeten ze wachten, of zich melden. Waar zijn de toiletten te vinden, of de specifieke afdeling waar ze moeten zijn etc. Een goede en duidelijke weg markering zowel buiten als binnen je gebouw is essentieel als visitekaartje van je bedrijf. Daarnaast is een goede beweg wijzering tevens sfeerbepalend, omdat bezoekers daardoor een goed gevoel krijgen bij je bedrijf of organisatie. Als zélfs deze markeringen goed geregeld zijn, zal wat geleverd wordt ook van goede kwaliteit zijn. Kortom beweg wijzering is een mooie vorm van binnen- én buitenreclame.

 

Prachtige gefreesde letters

Buitenreclame in RoosendaalMet stijlvolle letters kun je perfect jullie naam en/of logo op jullie gevel zetten. Daarnaast zijn deze prachtige letters ook heel geschikt voor binnen gebruik. Wij kunnen jullie een ruim assortiment gefreesde letters aanbieden, variërend in diverse soorten materialen, groottes, diktes, kleuren en kwaliteiten. Ook voor jullie situatie is er een uitstekend passende mogelijkheid. Denk aan kunststof letters, ook wel acrylox letters genoemd, die we jullie kunnen leveren in een groot aantal RAL kleuren. Of de stijlvolle RVS letters, in zilver, goud of brons, met een prachtige luxe uitstraling.

Deze letters kunnen we voor jullie monteren op houders, zodat ze iets van de muur afstaan, maar ze kunnen ook direct op de muur gemonteerd worden. Daarnaast is er bij sommige soorten een mogelijkheid tot verschillende soorten verlichting. Gefreesde letters zijn niet voor niets een erg populaire manier van buitenreclame in veel branches.

 

Ruime keuze in reclame op je gevel

Reclame op je gevel is een prachtige vorm van buitenreclame specifiek gericht op de gevel. Onder gevel reclame vallen verschillende soorten producten. Van gevelletters tot spandoeken, van reclame zuilen, vlaggen en licht bakken tot stickers. En binnen deze productsoorten zijn er ook nog vele mogelijkheden. Denk aan wel of geen verlichting, materiaalsoorten, vormen, diktes, kleuren etc. Voor elke gevel van een gebouw en elk budget leveren wij een geschikt promotiemiddel. Onze experts denken en kijken graag met je mee wat voor jullie de meest geschikte vorm is. En als je dat wilt helpen ze je van ontwerp tot montage.

 

24 hours licht bak

Het voordeel van een licht bak is dat deze zowel overdag als ’s nachts jullie eyecatcher is. Een mooie vorm van buitenreclame dus, 24 hours lang. Jullie bedrijf of organisatie goed herkenbaar en duidelijk aanwezig voor bezoekers en voorbijgangers. Er is ruime keuze in vormen en maten, van rechthoekig tot vierkant en van rond tot ovaal. We kunnen de lichtbakken leveren in aluminium kleuren, maar ook in RAL kleuren. M.b.t. de verlichting is er ook prima keuze, denk aan TL-verlichting of energiezuinige LED-verlichting.

 

Lichtreclames als eyecatcher

De hierboven genoemde licht bak is één van de bekendste en veel geplaatste vormen van verlichte buitenreclame. Daarnaast zijn er meer producten die je bedrijf of organisatie in het donker in de spotlights kunnen zetten. Denk dan aan ‘doos’letters met verlichting. Dit zijn handgemaakte 3D letters van aluminium of kunststof die direct of indirect verlicht kunnen worden. Overigens ook ónverlicht zijn deze prachtige letters een geweldige vorm van buitenreclame.

Daarnaast zijn licht zuilen, ook wel reclame zuilen genoemd, prachtige reclamemiddelen voor je bedrijf of organisatie. Deze zuil, voorzien van jullie naam en/of logo, brengt jullie organisatie op een professionele en prominente manier onder de aandacht. Maar ook de vindbaarheid wordt door zo’n zuil aanzienlijk verhoogd. Voorbijgangers en bezoekers weten precies waar jullie gevestigd zijn. Deze vorm van buitenreclame is dan ook multifunctioneel en meer dan een prachtig promotiemiddel voor dag én nacht.

De hierboven genoemde gefreesde letters kunnen desgewenst direct of indirect verlicht worden. De letters zijn onverlicht al prachtig. Ze komen door belichting nog mooier tot hun recht. Met deze letters die voorzien kunnen worden van mooie lichteffecten is jullie bedrijf of organisatie ook in het donker goed zichtbaar.
Er is veel mogelijk op het gebied van verlichte buitenreclame. Met diverse soorten kleuren verlichting, verschillende soorten achterwanden, achtergrondkleuren etc. is er voor elke smaak een mooie verlichte buitenreclame beschikbaar. We helpen graag, dus vraag ons gerust om advies.

 

Mooie borden als buitenreclame middel

Buitenreclame bordenPromotie borden, oftewel reclame borden, zijn erg populair en worden veelvuldig ingezet door het bedrijfsleven, verenigingen etc. Het is een heel effectief en erg praktisch buitenreclame middel die je overal tegenkomt. Denk aan gevels, terrassen, sportvelden, langs (snel) wegen, evenementen etc. Deze borden zijn een sterk marketingmiddel voor buiten, maar ook binnen zijn deze borden erg in trek. Denk bijv. aan indoor sportfaciliteiten waar ze vaak worden geplaatst rondom de sportvelden.

Een naambord valt ook onder dit soort borden. Jullie naam, huisnummer en logo als mooi reclamemiddel bij de entree van jullie gebouw. We leveren jullie deze borden in elk gewenst formaat en met elke gewenste opdruk. Ook elke gewenste vorm is mogelijk, van vierkant en rechthoekig tot rond, ovaal of een vrije vorm. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken het graag voor jullie in eigen huis. Waardoor je verzekerd bent van snelle levertijden en topkwaliteit.

Advies, ontwerp, productie & montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Buitenreclame waar je niet omheen kunt: zuilen

  Wat kost buitenreclame?Je kent ze vást wel, die mooie zuilen die je vaak op bijv. industrieterreinen ziet. Het lijken wel totems en ze vallen beslist op. Ze geven duidelijk aan welk bedrijf of organisatie op die specifieke plek gevestigd is. Je kunt er simpelweg niet omheen, het zijn ware eyecatchers. Een prachtige vorm van buitenreclame.

  En vaak worden deze zuilen ook nog eens direct of indirect verlicht. Op deze manier wordt ook in het donker voor goede reclame en vindbaarheid gezorgd. Er is ruime keuze qua vormen, verlichting en als je dat wilt maken we een zuil speciaal op maat naar jullie wensen. Ook een prachtige luxe digitale zuil behoort tot de mogelijkheden.

   

  Makkelijk plaatsbaar spandoek met frame

  Wanneer je kiest voor een frame met daarin een spandoek gespannen, dan kies je voor een flexibel buitenreclame middel. Een spandoek met frame kun je nl. plaatsen op muren of wanden, maar deze frames worden ook vaak losstaand geplaatst. Denk aan extra aandacht die bedrijven genereren door hun producten d.m.v. een spandoek in fullcolor op de gevel te monteren, of de frames die geplaatst worden langs sportvelden etc.

  Je kunt het doek desgewenst wisselen, wanneer je iets anders onder de aandacht wilt brengen. Heel praktisch en flexibel dus. Daarnaast is er een ruime keuze in materiaalsoorten, voor elke toepassing kunnen wij jullie een geschikt product leveren. Rekening houdend met windkracht, draagkracht van de wand of de muur waarop e.e.a. bevestigd gaat worden etc.

   

  Stickers voor buiten

  Outdoor reclameOok met stickers kun je buiten prima reclame maken. Dit mooie product is te printen of drukken in fullcolor of elke gewenste PMS kleur. Je kunt ze bij ons bestellen vanaf 1 exemplaar. Ook de formaten beginnen al vanaf 1 x 1 cm. Van klein tot grootformaat, de keuze is enorm. Ook wat betreft tijdelijke of permanente toepassingen, voor elke ondergrond kunnen wij jullie de perfecte sticker voor jullie buitenreclame leveren.

  Daarnaast heb je keuze uit elke willekeurige vorm, van rond tot vierkant en van ovaal tot elke gewenste vrije vorm. Prachtige mogelijkheden dus om jullie boodschap op een eenvoudige, praktische én pakkende manier onder de aandacht te brengen van jullie publiek.

   

   

   

  Vlaggen in top

  De topkwaliteit vlaggen die wij voor jullie kunnen produceren leveren je beslist de aandacht op die je voor ogen hebt. Met deze prachtige vlag, of vlaggen, in top voor je bedrijf ben je verzekerd van belangstelling van voorbijgaand publiek. Het geeft allure aan jullie pand, het vergroot jullie herkenbaarheid en bezoekers weten jullie goed te vinden.

  Ons vlaggen assortiment is zeer uitgebreid, van klein tot groot, welke vorm je wilt, we produceren ze graag voor jullie in eigen huis. Van landen vlaggen, gevel vlaggen, kiosk vlaggen, banier vlaggen, beach vlaggen tot golfvlaggen. De mogelijkheden zijn heel divers en ruim.

  Omdat er nogal veel kwaliteitsverschil in vlaggen is in de markt, is het goed een specialist in de arm te nemen. Op die manier zijn jullie verzekerd van topkwaliteit, niet alleen wat betreft materiaal maar ook m.b.t. afwerking, accessoires etc.

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Buitenreclame. Een veelzijdig begrip wat prachtige producten omvat. Voor ieder wat wils. Kies vandaag nog voor één van bovenstaande fraaie vormen van buitenreclame. Kies voor een lichtbak of voor één van de andere mooie vormen van lichtreclame. Wil je liever een stijlvol reclamebord of mooie gefreesde letters op jullie pui met jullie logo? Ben je enthousiast geworden om een paar mooie vlaggenmasten met vlaggen te laten plaatsen voor jullie gebouw met daarbij een luxe verlichte reclame zuil? Of wil je een scherpe packagedeal?

  Als je kiest voor DKTR, kies je voor topkwaliteit en snelle levertijden. Dit kunnen we garanderen omdat we al jullie producten in eigen huis produceren. Daardoor kunnen we de grootste zorg aan de producten besteden en het meest efficiënt werken. We horen graag wat jullie wensen zijn. Ook helpen we jullie graag op weg om de juiste keuzes te maken als je dat wilt. Meedenken, meekijken, om tot de best passende buitenreclame te komen, die past bij jullie bedrijf of organisatie. Desgewenst ontzorgen we je van A tot Z, van strategie en ontwerp, tot inmeten op locatie, productie in eigen huis en montage door ons eigen specialistisch team. Er is veel mogelijk, bespreek het gerust vrijblijvend met ons onder het genot van een kopje koffie of thee.