fbpx

Buitenreclame

Reclame is niet exclusief voor binnen uw pand, of achter een etalageruit. Een passende en opvallende reclame-uiting buiten uw pand zorgt er niet alleen voor dat u meer klanten naar u toe trekt, maar kan daarnaast ook een bijdrage leveren aan de vindbaarheid en de uitstraling van uw bedrijf. Dit zal zeker worden opgemerkt door gasten en voorbijgangers. DKTR is een expert op het gebied van effectieve reclame-uitingen. Ook voor een mooie buitenreclame kunt u uiteraard bij ons terecht.  Wij voorzien in allerlei soorten uitingen van reclamebord tot lichtreclame. Of het nu gaat om een mooie simpele boodschap, een meteen in het oog springend ontwerp of wellicht een functioneel reclameobject dat meteen ook dienst kan doen als onderdeel van de bewegwijzering, wij kunnen dit alles voor u realiseren.

Wij vervaardigen onze buitenreclame producten in onze eigen productieafdeling in Roosendaal. Hierdoor kunnen wij er persoonlijk op toezien dat dit op professionele wijze gebeurt, zodat u ervan verzekerd bent dat u een product van topkwaliteit geleverd krijgt. Daarnaast hebben wij ook de beschikking over ons eigen montageteam. Al onze monteurs zijn speciaal opgeleid om de verschillende producten die tot buitenreclame behoren op vakkundige manier te monteren. Wij verzorgen deze montage op elke door u gewenste locatie.

Uw bedrijfsnaam, logo of producten/diensten zichtbaar op uw pand zorgt voor herkenbaarheid en zichtbaarheid. Het is wel belangrijk om de juiste keuze te maken in materiaal, ontwerp en plaats voor de buitenreclame. DKTR geeft u advies van A tot Z, zodat er voor elk budget een optimaal resultaat behaald kan worden.

Soorten buitenreclame

Om u een beeld te geven van de vele mogelijkheden op het gebied van buitenreclame die tot uw beschikking staan, hier alvast een greep uit ons assortiment: banieren, bewegwijzering, freesletters, gevelreclame, lichtbakken, lichtreclame, reclameborden, reclamezuilen, spandoek & frame, stickers en vlaggen & masten.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een grote collectie aan lichtbakken. Lichtbakken zijn een zeer aantrekkelijke vorm van lichtreclame. Dankzij de toepassing van ledlampen zal uw boodschap ten alle tijden goed zichtbaar zijn en de blikken trekken van zowel klanten als toevallige voorbijgangers. Lichtbakken zijn relatief onderhoudsarm en kunnen zo worden afgesteld dat ze automatisch op de juiste tijden aan- en uitschakelen. Dit product is zeer breed toepasbaar. Wij maken lichtbakken in elke maat en vorm. Bovendien zijn ze uitvoerbaar met verschillende soorten licht

Ook kunnen wij voorzien in verschillende soorten gevelreclameobjecten. Een passende gevelreclame vormt in veel gevallen het visitekaartje van u en uw bedrijf.  Zo kunt u uw gevel voorzien van uw bedrijfsnaam, verlicht dan wel onverlicht. Ook spandoeken in frame, vlaggen of banieren behoren tot de opties.

Op zoek naar een manier om buitenreclame naast mooi ook functioneel te maken? Gebruik buitenreclame als onderdeel van uw bewegwijzering. Hiermee verbetert u de vindbaarheid van uw bedrijf en kunt u daarnaast uw gasten alvast helpen om hun weg (naar) binnen te kunnen vinden. Kortom: het is handig en geeft uw bedrijf meteen een professionele uitstraling.

Op onze gerichte productpagina’s vindt u nog veel meer producten die zich uitstekend lenen voor toepassing als buitenreclame. Heeft u een specifieke wens of plan voor ogen en wilt u dat wij hierin meedenken? Ook dit is mogelijk. Wij gaan elke uitdaging aan. Of het nu gaat om een simpele effectieve toepassing of een groot project waar buitenreclame slechts een deel van uitmaakt. Wij kunnen u hiermee helpen. Neem contact met ons op en wij helpen u verder met uw project of idee.

Advies, ontwerp, productie & montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Full service

Het is uiteraard zeer belangrijk dat de door u gekozen soort buitenreclame op uw (potentiële) klanten en bezoekers ook de indruk achterlaat die u ervan verlangt. Een passend ontwerp is hiervoor essentieel. Wellicht heeft u, of het reclamebureau waar u mee werkt, wel een uitgewerkt design voor ogen en verlangt u van ons slechts dat dit idee wordt uitgewerkt tot een realiteit. Of u wilt enkel werken met uw vaste logo, slagzin of huisstijl. Dit alles is vanzelfsprekend mogelijk. Mocht u echter niet over deze middelen bezitten, of heeft u hulp nodig bij het verder uitwerken van een concept idee, dan helpen wij u hier graag mee. Naast een montageteam, hebben wij namelijk ook onze eigen ontwerpafdeling. Onze ontwerpers hebben verstand van zaken en bovendien veel ervaring op het gebied van buitenreclame. Met behulp van onze vormgevingsafdeling tekenen wij waar nodig uw buitenreclame vooraf digitaal in op een voorbeeld. Hierdoor heeft u meteen een goed inzicht in hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal komen te zien. Mocht u dan nog veranderingen willen uitvoeren is dit nog zeer makkelijk mogelijk. Als u tevreden bent zullen wij er persoonlijk op toezien dat het product op de juiste wijze geproduceerd en gemonteerd zal worden. Zodat de realiteit niets aan het concept af zal doen.

De eerste indruk die u klant krijgt, ontstaat zodra ze uw bedrijfsterrein oprijden. Een strak verlichte gevelreclame en mooie wapperende vlaggen op strakke witte vlaggenmasten, geven gelijk een andere indruk dan een niet werkende lichtbak en gerafelde vlaggen op geroeste vlaggenmasten. Daarom werken wij enkel met kwaliteitsproducten en monteren onze monteurs deze met uiterste precisie, zodat u nog jaren plezier kunt beleven aan uw buitenreclame. Als SI’bon erkend gecertificeerd signbedrijf heeft het opgeleverde werk gegarandeerd een hoge kwaliteit. Dit SI’bon keurmerk wordt enkel uitgegeven aan signbedrijven die zich hebben bewezen een professionele kwaliteit te kunnen leveren.

Bent u van plan om buitenreclame te gebruiken bij uw bedrijf? Of heeft u interesse, maar wilt u eerst advies of meer informatie over de mogelijkheden in producten en toepassingen? Neem dan vooral contact met ons op! DKTR adviseert u in elke soort buitenreclame: klein of groot, verlicht of onverlicht, tijdelijk of permanent. Alles is mogelijk. DKTR maakt uw buitenreclame beter! Bekijk onze mogelijkheden op de diverse productpagina’s of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.