fbpx

Als je op zoek bent naar raamdecoratie met een warme uitstraling dan is Squid folie een prachtige oplossing. Dit innovatieve product zorgt dat een gebouw een stijlvolle en gastvrije uitstraling krijgt. Squid folie is een zelfklevende folie, gemaakt van geweven polyester textiel en is vergelijkbaar met inbetween gordijnen. Daardoor wordt met Squid folie direct een aangename en warme sfeer gecreëerd. Squid folie is makkelijk toepasbaar op elk glastype, werkt brandvertragend en is daardoor een zeer aantrekkelijk product voor veel bedrijfstakken en organisaties.

Daarnaast heeft Squid folie nog een aantal andere zeer welkome voordelen. Denk bijv. aan zonwering, waarborging van privacy etc. Door te kiezen voor Squid folie kies je voor een luxe, stijlvolle transparante folie op je ramen die aanzien geeft aan jullie gebouw. Met z’n natuurlijke looks draagt Squid zeer zeker bij aan de sfeer van je bedrijf of organisatie. Doordat je kunt kiezen uit kleuren van heel licht tot vrij donker is er altijd een goed passende keuze mogelijk. Als je dat wilt, kijken onze experts graag met je mee om te komen tot de mooiste en best passende keuze voor jullie situatie.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Soorten Squid folie

Squid folie als echte sfeermaker voor je ramen is een perfecte keuze als gordijnen geen optie zijn bijv. i.v.m. brandveiligheid, hygiëne etc. Maar ook de andere voordelen van Squid folie zijn zeer prettig. Squid folie, ook wel Squid of zelf klevende vitrage genoemd is verkrijgbaar is 6 soorten. Daarnaast kunnen wij jullie Veilish folie leveren, een zusje van de Squid. Deze folie is leverbaar in 3 kleuren.

 

Squid varianten

Qua eigenschappen zijn deze folies bijna identiek aan elkaar. Bij Squid folie is er keuze uit 6 kleuren

Squid kleuren:
squid ashsquid bonesquid chalksquid oakSquid RockSquid Rock

Waarom kiezen voor stijlvolle Squid folie?

De Squid folie heeft, naast z’n stijlvolle uitstraling een aantal andere zeer aantrekkelijke en interessante voordelen. Perfect om meerdere vliegen in één klap te slaan. Graag zetten we ze voor je op een rij.

 

Warme uitstraling voor elk interieur

Gordijnen zorgen voor sfeer. Dat is privé zo, maar zéker ook in (kantoor)gebouwen. Meubels, vloeren, tapijten, planten, gordijnen etc. zorgen voor de aankleding van een gebouw. Met Squid folie creëer je heel eenvoudig een aangename en toegankelijke warme sfeer in ruimtes. Erg prettig voor werknemers en bezoekers.

Door de textuur en de natuurlijke uitstraling van de Squid folie past deze in elk interieur. Van klassiek tot modern, in elk interieur komt de Squid prima tot z’n recht en zorgt de folie voor de juiste sfeer.

 

Budget en makkelijk monteerbaar

SquidMet gordijnen zit je altijd vast aan ophangsystemen, zoals bijv. gordijnrails. Dat vergt extra inspanning (t.o.v. montage van Squid folie) en investering, omdat deze ophangsystemen bevestigd moeten worden en uiteraard aanschafkosten met zich mee brengen. Squid folie is een veel aantrekkelijker oplossing, doordat de folie enkel op het raam gemonteerd hoeft te worden. Squid folie is daardoor, naast de makkelijkere montage, ook budgettair gezien aanmerkelijk aantrekkelijker t.o.v. gordijnen. Belangrijk is dat de folie op de juiste manier wordt gemonteerd om problemen zoals plooien etc. te voorkomen.

 

Voor elk glastype

Squid folie is de enige soort raam folie die geschikt is voor alle glassoorten, nl. H++(+). Door de open structuur van het product kan de warmte ontsnappen er kan er geen thermische spanning ontstaan. Dus welk glas er ook gebruikt is in jullie gebouw, Squid folie is prima aan te brengen.

 

Weinig onderhoud

Gordijnen zijn aanmerkelijk minder hygiënisch dan squid folie. Denk aan spinnenwebben, stof etc. Met Squid folie heb je daar geen last van. Je kunt de zelfklevende Squid folie heel eenvoudig met een natte doek schoonmaken. Squid folie is dan ook een prachtig praktisch product, waar je vrijwel geen werk van hebt.

 

Perfect geschikt voor maatwerk

Squid folie is op elke gewenste maat en in elke gewenste vorm te snijden. Daardoor is er altijd maatwerk mogelijk. Hebben jullie grote ramen, ronde ramen, ovale ramen, elke vorm en formaat raam kunnen wij beplakken met Squid folie. Met gordijnen loop je dan al gauw tegen beperkingen aan. De vorm van het raam laat geen raam bekleding toe, er is geen plek om rails te bevestigen etc. Met Squid folie is dat geen enkel probleem. Squid folie is ook nog eens een ideale oplossing bij ‘moeilijke ramen’ m.b.t. raam bekleding.

 

Beperken van inkijk

Bij montage van Squid folie op jullie ramen wordt de inkijk van buitenaf overdag aanmerkelijk beperkt. Van binnen naar buiten kijken is geen enkel probleem. Dat biedt meer privacy en mede daardoor een prettiger (werk)sfeer voor bezoekers en medewerkers.

 

Weerbestendige folie en meer

De Squid folie heeft naast alle extra reeds genoemde voordelen ook de prettige eigenschap dat hij weerbestendig is. Dat betekent dat hitte (tot 60 graden Celsius) en vocht geen enkele invloed hebben op de kwaliteit van de folie. De folie blijft goed zitten op de ramen, ook wanneer er veel vocht of warmte in het spel is.

Daarnaast werkt de Squid folie brandvertragend, wat bij panden met strenge veiligheidsnormen ook erg aantrekkelijk is. Uiteraard is het ook bij minder strenge veiligheidsnormen een fijne gedachte, dat brand minder snel om zich heen grijpt wanneer er Squid folie op de ramen zit dan bij ‘reguliere’ gordijnen.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 - 526 201

  Voordelen Squid folie in een notedop

  Squid folie raamSquid folie. Een aantrekkelijk, stijlvol en erg praktisch product met veel extra voordelen. Graag zetten we ze nog even kort en bondig voor je op een rij:

  • Sfeervolle warme uitstraling
  • Voor elk interieur
  • Zonwerend
  • Brandvertragend
  • Overdag inkijk werend
  • Vocht- en hittebestendig
  • Monteerbaar op alle soorten glas, ook HR++(+)
  • Vrijwel geen onderhoud
  • Voordelige oplossing t.o.v. gordijnen
  • Voor elke vorm of formaat raam
  • Eenvoudige montage

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Kies vandaag nog voor de sfeervolle en natuurlijke uitstraling van Squid folie voor jullie gebouw(en). Deze prachtige folie die een aangenaam klimaat bewerkstelligt. Kies voor raam bekleding met stijl. In prachtige warme tinten van licht tot donker. Kies net als andere bedrijven en organisaties voor dit nieuwe product, perfect passend bij jullie interieur.

  Zorg dat je raambekleding tip top voor elkaar is, de juiste kleur(en) en professionele montage. Laat je Squid folie monteren door ons ervaren montageteam, zodat je verzekerd bent van een strak resultaat, zonder plooien. Professionals die weten hoe ze het beste resultaat krijgen. Zéker ook bij grote oppervlaktes of speciale vormen.

  Wie weet vind je het prettig als een specialist met je meekijkt. We helpen je graag. Ook als je grote(re) aantallen nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Graag bekijken we met jou welke mooie mogelijkheden er zijn voor jullie situatie. Wij helpen onze klanten graag, desgewenst van strategie, advies en design, tot productie, inmeten op locatie en evt. montage. Kies je voor DKTR, dan kies je voor 100% service en kwaliteit. Dat kunnen wij garanderen doordat wij werken met grondstoffen van topkwaliteit en door productie in eigen huis. Zo zijn ben je verzekerd van de kwaliteit waar je recht op hebt en krijg je snelle levertijden. Kom gerust jullie mogelijkheden vrijblijvend met ons bespreken.