fbpx

Voertuigreclame

DKTR verzorgd voertuigreclame voor elk gewenst voertuig. Denk hieraan personenauto, bedrijfswagens of vrachtwagens, maar ook aan aanhangers, caravans, boten of vliegtuig en helikopters

Wij faciliteren alles van een simpele autobelettering tot complete carwrap. Dit kan zijn voor een promotionele actie met magneetplaten, tijdelijke bestickering of reclame-uitingen die voor langere tijd dienen mee te gaan. Voertuigreclame is voor u als bedrijf of instantie een ideale manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Ons advies is dan ook: breng uw boodschap elke dag onder de aandacht met de voertuigen die toch al in uw bezit zijn.

.

DKTR maakt uw reclame op uw voertuig beter

DKTR maakt de reclame op uw voertuig beter
Samen met de klant bekijken wij wat de mooiste reclame-uitingen zijn op uw voer-tuig. Hierin werken we met korte lijnen, dit begint met advies en een uitgewerkt digitaal ontwerp waarin uw (huis)stijl perfect tot uiting wordt gebracht. Tijdens de ontwerpfase zorgen wij dat uw reclameboodschap duidelijk tot uiting komt op uw voertuig door middel van pakkend ontwerp. Zodra het ontwerp is goedgekeurd produceren wij de stickers in onze eigen productie. De montage gebeurt op onze eigen locatie of op een door de opdrachtgever aangewezen plaats.

Styling van uw voertuig
Naast voertuigreclame voorzien wij ook in styling van uw voertuig. Hierbij kunt u denken aan een volledige carwrap in exclusieve metallic of matte kleuren, maar ook onderdelen van uw voertuig kunnen we voorzien van wrap, zoals spiegels voorzien van een vlag of een dak met een hoogglans kleur.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

    Gecertificeerd Erkend Sign bedrijf

    Als SI’bon gecertificeerd, Erkend Sign bedrijf staan wij voor gegarandeerde kwaliteit en professionaliteit. Dit keurmerk is uw garantie voor vertrouwd zakendoen. Wij werken dagelijks met gerenommeerde merken zoals 3m, avery en Oracal. Onze goed opgeleide monteurs kennen van deze materialen alle toepassingsmogelijkheden en zijn daarom in staat de kwaliteit van deze merken te kunnen waarborgen in uiteindelijke realisatie van onze voertuigreclame-projecten.

    Bent u op zoek naar voertuigreclame? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.