fbpx

Zelfklevende vitrage is een innovatief en prachtig raam bekleding product. Met z’n warme uitstraling zorgt de zelfklevende vitrage voor een aangename sfeer in ontvangsthallen, kantoorruimtes etc. Zelfklevende vitrage is, zoals de naam al zegt, zelfklevende folie, gemaakt van geweven polyester textiel en het wordt op ramen aangebracht d.m.v. een plaklaag. Je kunt het materiaal vergelijken met inbetween gordijnen.

Naast z’n decoratieve functie, heeft de zelfklevende folie tevens nog mooie andere voordelen. Denk aan zonwering, monteerbaar op alle glassoorten, privacy verhogend etc. Daardoor is dit innovatieve product een erg aantrekkelijk product voor bedrijven en organisaties. De zelfklevende folie heeft een warme en natuurlijke uitstraling en past in elk interieur. Onze experts denken en kijken graag met je mee als je dat prettig vind, om tot de perfecte keuze te komen voor jullie ruimtes.

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Soorten zelfklevende vitrage

Wanneer je kiest voor zelfklevende vitrage kies je voor een duurzaam en sfeervol interieur product. Met zelfklevende vitrage vul je jullie interieur op een prachtige en stijlvolle manier aan. Met o.a. mooie tapijten, planten, meubels en raambekleding, zorgen binnenhuisarchitecten voor de juiste sfeer in ruimtes. Zelfklevende vitrage is daarbij een prachtige toevoeging, met interessante extra voordelen.

Zelfklevende vitrage, ook wel squidfolie genoemd, kunnen we jullie leveren in 6 verschillenden soorten. Daarnaast hebben wij de Veilish folie, een zusje van de zelfklevende squid, in ons assortiment. Deze folie is leverbaar in 3 kleuren.

 

Zelfklevende vitrage Squid versus Veilish

De eigenschappen van beide folies verschillen nagenoeg niet van elkaar. Zelfklevende vitrage kunnen we jullie leveren in 6 verschillende warme natuurtinten. De Veilish folie leveren we in 3 mooie natuurlijke kleuren.

Squid kleuren:
squid ashsquid bonesquid chalksquid oakSquid RockSquid Rock

Veilish kleuren:
veilish witveilish rosegreyveilish black

De Veilish folie heeft een breedte van 137 cm en de zelfklevende vitrage leveren we op een breedte van 130 cm. Afhankelijk van welke formaten handig zijn, of welke kleur jullie voorkeur heeft, kun je kiezen voor één van de 2 productsoorten. Veilish is daarbij een ietsje voordeliger optie. Uiteraard helpen we je graag bij je keuze. Onze experts weten precies waar je op moet letten. Op deze manier ben je verzekerd van de meest voordelige en beste keuze voor jullie ruimtes.

 

Wat zijn de voordelen van zelfklevende vitrage?

Naast dat zelfklevende vitrage een smaakvolle en warme manier van raam bekleding is, heeft het daarnaast nóg een aantal andere zeer aantrekkelijke voordelen. We hebben ze al even kort aangetipt. Dit kan ook voor jullie situatie erg interessant zijn. We nemen ze graag nog even overzichtelijk met je door:

 

Aangename en warme uitstraling

Allereerst dus de sfeervolle en warme uitstraling. Zelfklevende vitrage is een echte toevoeging aan je interieur om de juiste sfeer neer te zetten. Samen met de juiste meubels, belichting, vloerbekleding etc. is zelfklevende vitrage een ware sfeermaker in elke ruimte. Door z’n natuurlijke looks, tovert de zelfklevende vitrage elk interieur om tot een pakkend en stijlvolle omgeving. Dat is wat je wilt als bedrijf of organisatie: een prettige ambiance om bezoekers te ontvangen en werknemers een fijne werkplek te geven.

 

Interessant qua montage en budget

Voor andere soorten raam bekleding heb je vaak ophangsystemen nodig, denk bijv. aan rails bij gordijnen. Deze systemen zijn arbeidsintensiever qua montage en duurder in aanschaf. Bij zelfklevende vitrage heb je puur en alleen de investering in de folie en de montage ervan nodig. De montage is aanmerkelijk minder arbeidsintensief dan bij andere systemen m.b.t. raam bekleding. Let hierbij wel op dat je de montage door professionals laat verzorgen om problemen zoals plooien, blaasjes etc. te voorkomen.

 

Geschikt voor alle soorten glas

Zelfklevende vitrage voor glasEen prachtig voordeel is dat onze zelfklevende vitrage geschikt is voor elk glastype. Van H+ tot H++, en zelfs H+++ is geen enkel probleem. Door de open structuur van de zelfklevende vitrage kan warmte goed wegkomen, waardoor thermische spanning wordt voorkomen. Dat is uiteraard erg prettig, omdat je dan geen beperkingen hebt en je kunt kiezen wat je mooi en passend vindt in jullie situatie.

 

Onderhoudsvriendelijk

Wanneer je kiest voor bijv. lamellen of gordijnen, dan weet je dat deze eens in de zoveel tijd schoongemaakt of gewassen moeten worden. Ze worden stoffig , en ook bijv. spinnenwebben zijn niet ondenkbaar. Nogal een klusje om dit soort raam bekleding netjes en hygiënisch te houden. Zelfklevende vitrage daarentegen is veel eenvoudiger schoon te houden. Heel simpel met een natte doek even afnemen en je kunt er veel langer weer tegen dan bij lamellen of gordijnen. Daarom is zelfklevende vitrage voor bedrijven en organisaties een heel mooi innovatief en praktisch product, welke zeer onderhoudsvriendelijk is.

 

Maatwerk zeer goed mogelijk

Doordat zelfklevende vitrage heel makkelijk op elke gewenste maat en vorm gesneden kan worden, is maatwerk geen enkel probleem. Ronde ramen, ramen met ‘rare’ hoekjes, grote ramen, kleine ramen. Zelfklevende folie is prima monteerbaar. Dat is een groot voordeel t.o.v. traditionele raam bekleding zoals bijv. gordijnen of lamellen etc. Met zelfklevende folie loop je niet tegen de beperkingen aan van dat soort ophangsystemen en raam bekleding. ‘Moeilijke ramen’ is voor zelfklevende vitrage geen enkel probleem. Op deze manier kun je heel eenvoudig je interieur prachtig aankleden, stijlvol, warm en met de perfecte uitstraling voor jullie gebouw.

 

Privacy verhogend

Met zelfklevende vitrage zorg je er voor dat ongewenste inkijk beperkt wordt. Jullie privacy wordt verhoogd, wat erg prettig is voor jullie werknemers. Uiteraard wordt het niet donker in jullie gebouw door de vitrage. Van binnen naar buiten kijken is prima mogelijk.

 

Prima vocht- en warmtebestendig

Onze zelfklevende vitrage is prima bestand tegen weersinvloeden. Veel vocht of hevige warmte (tot 60 graden) heeft totaal geen invloed op de montage van de folie. Hij blijft prima zitten op de ramen. Zelfklevende vitrage is dan ook een topkwaliteitsfolie met prachtige extra voordelen.

 

Brandvertragende werking

Wanneer je te maken hebt met bijv. (strenge) veiligheidsnormen in je gebouw is zelfklevende vitrage ook een erg aantrekkelijk middel als raam bekleding. Traditionele raam decoratie is dan nl. niet altijd toepasbaar. Daarnaast is het sowieso prettig om te weten dat zelfklevende vitrage de eigenschap heeft brandvertragend te werken.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 - 52 62 01

  Waarom zelfklevende vitrage?

  Zelfklevende vitrage voor alle soorten ramenHeel kort zetten we graag nog even alle mooie voordelen van zelfklevende vitrage voor je op een rij:

  • Warme stijlvolle uitstraling
  • Toepasbaar in elk interieur
  • Overdag privacy verhogende werking
  • Zonwerende werking
  • Brandvertragend
  • Hitte en vochtbestendig
  • Montage mogelijk op alle soorten glas, ook HR++(+)
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Voordelige oplossing t.o.v. traditionele raam bekleding
  • Maatwerk mogelijk voor elke vorm of formaat raam
  • Montage eenvoudiger dan bij traditionele raam bekleding

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Kies je voorzelfklevende vitrage, dan kies je voor een erg praktisch, onderhoudsvriendelijk, erg stijlvol product op het gebied van raam bekleding. Met een prachtige natuurlijke uitstraling. Mooie tinten, die goed tot hun recht komen in elk interieur. Het is een zeer fraai middel en een perfecte aanvulling om een interieur compleet te maken. Ook voor jullie ruimtes.

  Laat de zelfklevende vitrage monteren door onze professionals. Vakmensen die door ervaring precies weten hoe ze het meest strakke resultaat neer kunnen zetten. In no time, zodat jullie snel kunnen genieten van deze prachtige raam decoratie. En heb je wat hulp nodig bij je keuzes? Wil je graag dat we met je meekijken om tot de juiste beslissing te komen? Als full service brandingpartner helpen we je heel graag. Van strategie, advies en design, tot productie, inmeten op locatie en evt. montage. Dat is ons vak, dat motiveert ons. Om voor jou de beste en mooiste optie te realiseren. Laat ons vooral weten waar je naar op zoek bent.

  En heb je grote aantallen nodig? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Bij DKTR kies je voor topkwaliteit en service. Maak een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Je bent van harte welkom!