fbpx

Magneetplaat

Ideaal voor een tijdelijke uiting op uw auto is een magneetplaat. Op deze manier heb je een tijdelijke reclame-uiting die gemakkelijk te demonteren is zonder lijmresten, maar ook gemakkelijk te hergebruiken.

Wij produceren 0,9 mm buigzame magneetplaten voorzien van een full-colour gelamineerde print. Deze zijn krasvast en voor jaren UV en water bestendig. De 0,9 mm dikte heeft een sterke magnetische kracht waardoor toepasbaar op iedere auto of bedrijfswagen.

Waarom DKTR?

 • Speciale vormen mogelijk

 • Hoge kwaliteit

 • Snelle levertijd

 • Persoonlijk advies

 • 100% klanttevredenheid

Mogelijkheden met een magneetplaat

Magneetplaat ook geschikt voor andere metalen objecten

DKTR kan u ook voorzien in magneetborden voor op uw machine, stellingen of een ander metaal object. Voor dit soort metalen objecten gebruiken wij magneetplaten die wat dunner zijn 0,25 mm. Deze hebben namelijk een minder sterke magnetische lading nodig, zodat we een dunnere goedkopere variant kunnen aanhouden. De dunne magneetplaat wordt rechtstreeks, full-colour en weerbestendig geprint in een hoge printkwaliteit.

Speciale vorm voor magneetplaat

Standaard zijn magneetplaten rechthoekig gesneden, wij kunnen met onze machines ook uw magneetplaat contour uit laten snijden. Hierbij kunt u denken aan ronde of ovale magneetplaten of zelfs een speciale vorm in bijvoorbeeld uw logo. Wat voor vorm, aantal of formaat u wenst, in principe is alles mogelijk.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Gebruiksaanwijzing voor magneetborden

  Wij adviseren wel de volgende tips aan te houden, zodat u lang plezier heeft van onze magneetborden

  1)Met magneetplaten kan je bij een goede bevestiging hoge snelheden rijden, echter adviseren wel enkel de toegestane snelheden aan te houden, zodat u de platen niet verliest door de wind.

  2)Magneetbord kunnen niet over sierlijsten of ander oneffen ondergronden worden bevestigd. Als de magneetplaat niet strak is gemonteerd, dan verliest het zijn magnetische kracht en is de kans op verlies groter.

  3)Bewaar de magneetplaten op een schone en droge plek. Magneet rollen dienen rechtop te staan. Magneetvellen dienen vlak worden bewaard.

  4)Voorkom krassen met aanbrengen. Maak ondergrond altijd eerst schoon en bij het aanbrengen niet schuiven, om krassen te voorkomen.

  5)Verwissel regelmatig (1 x per week) de magneetplaat, dit voorkomt eventuele lakschade of kleurverschil door ongelijke verkleuring.

  6)Indien uw lak net opnieuw gespoten is laat deze dan minimaal 90 dagen uitharden voordat u de magneetplaat bevestigd.

  Heeft u nog vragen of opmerkingen bij uw gebruik van uw magneetplaten, dan kunt u altijd vrijblijvend
  contact met ons opnemen