fbpx

Keuringsstickers

Keuringsstickers, ook wel controlestickers of onderhoudsstickers genoemd, zijn er in diverse soorten en maten. Ontstaan vanuit de vraag van de industrie om stickers te maken die goed blijven zitten in zware omstandigheden, zoals bijvoorbeeld blootstelling aan olie en vetten. Tevens was het van belang dat de keuringsstickers ook beschrijfbaar waren. Inmiddels werken we al jaren met een speciaal vinyl die zich hiervoor keer op keer bewezen heeft. We kunnen de stickers voor de keuring helemaal maken zoals u dat wilt. De oplage is mogelijk van 1 tot 1.000.000

 

Keuringsstickers

Onze keuringsstickers zijn geschikt om te gebruiken op producten die het gehele jaar buiten staan. We maken ze namelijk uit Vinyl en bedrukken ze met weerbestendige inkt. Standaard gaan onze onderhoudsstickers 5 jaar mee. Dit kan met speciale materialen tot 10 jaar verlengd worden. Ook is het mogelijk om een unieke nummering op de keuringsstickers aan te brengen. Wij hebben speciale software, waardoor het mogelijk is om met meerdere databasevelden te werken. Heeft u speciale wensen of een vraag?Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De keuringsstickers worden digitaal gesneden. Hierdoor is het mogelijk om elke gewenste maat en vorm te printen en te snijden. Een logo op de keuringsstickers is ook geen enkel probleem. Als u bij ons een aanvraag instuurt kunnen wij u een digitale proef ter goedkeuring sturen. Zo weet u van te voren precies wat u gaat ontvangen. Aangezien wij digitaal printen maakt het aantal kleuren geen verschil voor de prijs.

Ideale oplossingen voor keuringsstickers zijn de ultradestructable stickers. Deze zullen afbrokkelen wanneer men dit probeert te verwijderen. Dit materiaal is ideaal om fraude bij keuringen te voorkomen. Deze keuringsstickers zijn namelijk niet in zijn geheel te verwijderen.

Heeft u een bedrijf in de industrie en zou u graag de volledige productie en opmaak bij een professionele partij willen neerleggen. Neem contact met ons op. We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een aantal toepassingen voor keuringsstickers zijn :
• Onderhoud van CV-ketels
• Machine-onderhoud
• Gereedschapsonderhoud
• Gereedschap onderhoud

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

    DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

    Heeft u keuringsstickers nodig en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur.