fbpx

Posters

DKTR maakt posters in elk formaat en ieder gewenst aantal. De posters zijn gemaakt van verschillende soorten en diktes materialen, van papier tot weersbestendig plastic (polypropyleen). Onze posters zijn inzetbaar voor zowel binnen als buiten. De posters worden in de hoogste kwaliteit geprint, zodat wij garant staan voor een uitstekende weergave van uw uiting.

Enkel- of dubbelzijdig, een kleur of full-colour, wij printen voor u elk type poster. Laat u door ons adviseren voor de juiste afwerking en formaat. Morgen nodig? Geen probleem, versnelde levering is mogelijk.

Waarom DKTR?

  • Veel mogelijkheden

  • Hoge kwaliteit

  • Creatief ontwerp

  • Snelle levertijd

  • Persoonlijk advies

Veel mogelijkheden

Posters zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en diktes. Er zijn materialen die speciaal voor binnen gebruikt worden en materialen voor buitengebruik. De te gebruiken materialen van de posters zijn afhankelijk van de toepassing. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

De posters kunnen worden geproduceerd met een maximale breedte van 160 cm en tot 50 meter lang. Als dit niet breed genoeg is, bestaan er ook nog materialen die we tot 5 meter breed en 250 meter lang kunnen printen. Een veel verkocht product die we uit een groot stuk printen is fotowanden. Posters kunnen worden afgewerkt met een matte of glanzende afwerking. De stelregel die in principe gehanteerd wordt is dat binnen mat wordt gebruikt en buiten glans.

Ons meest verkochte postermateriaal is blueback paper. Dit materiaal is weersbestendig en wordt gebruikt voor de abri’s die u vaak langs de kant van de weg ziet staan. Het materiaal heeft zoals de naam al zegt een blauwe achterkant, waardoor de kleuren van de ondergrond niet doorschijnen.

Posters worden tot 50 stuks digitaal geprint. Vanaf 50 stuks is het normaal gesproken goedkoper om ze te drukken in offset of zeefdruk. Wij zullen u hierover bij uw aanvraag duidelijk adviseren.

Heeft u een project waar veel posters voor nodig zijn in de planning staan? Dit is geen enkel probleem voor ons. Wij hanteren een standaard levertijd van 5 werkdagen, maar sneller is natuurlijk altijd bespreekbaar.

 

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201