fbpx

Vloertape, ook wel vloermarkeringstape genoemd, is een onmisbaar middel in bijv. werkplaatsen, magazijnen, winkels etc. De belijning en afbakening van jullie vloeren kan misschien beter en duidelijker. Misschien moeten jullie voldoen aan bepaalde regelgeving m.b.t. veiligheid. Vloertape is een mooi product om duidelijke vakken, looppaden, veiligheidsaanduidingen, logistieke stromen etc. aan te brengen op jullie vloeren.

Wij kunnen jullie een ruim assortiment vloertapes aanbieden. Voor elke toepassing is een geschikte tape beschikbaar. Onze specialisten weten uit ervaring welke vloertape geschikt is voor welke ondergrond en voor welke aanduiding. Graag kijken ze met je mee en geven advies, zodat de juiste keuzes gemaakt worden.

 

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Waarvoor wordt vloertape ingezet?

Vloermarkeringstape wordt ingezet in verschillende situaties. Wanneer bedrijven of organisaties vloertape laten aanbrengen zijn ze vaak op zoek naar het waarborgen van veiligheid en het invoeren van efficiëntie en uniformiteit. Ook binnen jullie bedrijf of organisatie kan vloertape het verschil maken. De logistieke lijnen gaan beter lopen en er komt meer veiligheid doordat er duidelijke markeringen aangebracht zijn. Vervelende ongelukken worden zo nog beter voorkomen en de logistieke stromen worden meer overzichtelijk en helder. Kortom, er ontstaat een fijne en goede werkbare omgeving en sfeer binnen jullie pand.

 

Soorten vloertape

Hierin is nogal wat keuze mogelijk. Voor elke situatie en toepassing kunnen we je een mooie hoogwaardige vloertape leveren. Daarbij is er keuze uit verschillende soorten materialen. Die elk voor zich geschikt zijn voor een specifieke toepassing. Daarnaast is er ruime keuze in kleuren, vormen en maten. En heb je kant en klare symbolen of anderen markeringen zoals bijv. vloerhoeken nodig? Ook die leveren wij jullie graag.

 

Materiaalkeuze vloermarkeringstapes

Vloer tapeHet is belangrijk het juiste materiaal vloertape te kiezen. Op deze manier geniet je van de langste levensduur. Graag helpen we je bij je keuze. We kunnen je vloertape leveren voor intensief gebruik of voor normaal gebruik.

Wanneer er alleen lichte werkzaamheden plaatsvinden op de plekken waar vloermarkering nodig is, is Mean Lean een zeer efficiënte vloertape. Worden jullie vloeren op bepaalde plaatsen intensief gebruikt door zware machines dan raden wij de sterke X-treme vloertape aan. Deze vloertape is speciaal ontwikkeld voor deze zware belasting. Onze Supreme variant is de meest sterke variant en heeft de meeste sterke kleefkracht. Deze vloertape is toepasbaar op bijna elke ondergrond. Supreme vloertape is ook zeer geschikt voor intensief gebruik met zware machines, zoals heftrucks.

Voor erg koude ruimtes, zoals bijv. koelcellen kunnen we een speciaal hiervoor ontwikkelde vloertape leveren. Deze is bestand tegen vrieskou en zal daardoor zelfs bij deze lage temperaturen goed gemonteerd blijven.

Tegenwoordig wordt de verlichting in bedrijven en organisaties bijna dag en nacht aangezet. Hetzij voor verlichting tijdens werkzaamheden, hetzij t.b.v. veiligheid en ter voorkoming van inbraak. Reguliere vloertape is in het donker niet zichtbaar. En dat is uiteraard prima als er licht is. Echter, wanneer het licht wegvalt door bijv. een stroomstoring dan wordt het een ander verhaal. Speciaal voor dit soort situaties is vloertape glow ontwikkeld. Glow vloertape licht op in het donker en is erg handig in noodsituaties.

 

Welke keuze is er in kleuren?

Naast deze verschillende soorten m.b.t. materiaal, is er uiteraard ook veel te kiezen m.b.t. kleuren. Effen kleuren of gestreept. Wij bieden je een ruime keuze aan. De effen kleuren worden vaak gebruikt bij het markeren van looppaden of het aanduiden van palletvakken. De gestreepte variant zwart/geel, rood/geel of wit/geel wordt vaak gebruikt om zaken m.b.t. veiligheid aan te geven. Denk bijv. aan het markeren van de nooduitgang(en), het vrijlaten van 1m2 rondom brandblusmaterialen etc.

 

Vormen en maten

Er zijn verschillende breedtes vloertape leverbaar. Zelfs tot 61 cm, waardoor het mogelijk is complete en duidelijke looppaden te creëren. Naast de rechte vormen, leveren we ook vloertape die een ronde vorm hebben. Ook hierin kunnen we jullie een ruime keuze aanbieden qua diameters en kleuren. We maken de vloertape desgewenst voor jullie op maat of zorgen voor een mooie bedrukking, dus laat ons vooral weten wat jullie wensen zijn. Naast de rechte en ronde vormen leveren we ook kant en klare symbolen, andere markeringen en vloerhoeken in verschillende vormen en kleuren.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Is vloertape geschikt voor elke ondergrond?

  Vloertape kopenVoor bijna elke ondergrond hebben wij voor jullie een geschikte vloertape. Voor vlakke of oneffen vloeren. Daarnaast is onze vloertape ook geschikt voor de meest oude of vuile vloeren. Of vloeren waar veel water op komt of die vervuild wordt door olie. Denk hierbij bijv. aan autobedrijven of wasstraten. En zoals genoemd zelfs voor erg koude omgevingen, zoals koelcellen zijn onze vloertapes geschikt.
  Vloertape geschikt voor volgende ondergronden:

  • Vlakke ondergrond
  • Oneffen, ruwe ondergrond
  • Koelcellen
  • Oude en vieze vloeren
  • Vloeren met veel water en olie

   
  Kortom er is veel mogelijk. We geven je graag advies welke vloertape jullie het beste kunt kiezen. Zodat jullie er optimaal gebruiksgemak van hebben en de vloertape langdurig mee gaat.

   

  Voordelen vloermarkeringstape

  Naast de eerder al genoemde voordelen hebben onze vloertapes nog meer voordelen. De vloertapes zijn, met de juiste apparatuur, heel eenvoudig aan te brengen en geven daardoor weinig overlast bij montage. En onze vloertapes zijn niet-permanent, zodat je ze ook heel eenvoudig weer kunt verwijderen indien nodig. Dat is natuurlijk erg handig als er qua logistiek aanpassingen binnen jullie bedrijf of organisatie plaats gaan vinden.

  Alle voordelen op een rij:

  • Verhogen veiligheid
  • Vergroten efficiëntie
  • Creëren uniformiteit
  • Op veel ondergronden monteerbaar
  • Ruime keuze kleuren
  • Ruime keuze formaten en vormen
  • Ruime keuze soorten
  • Ruime keuze materiaalsoorten
  • Niet-permanent, dus desgewenst ook makkelijk weer te wijzigen
  • Montage door DKTR mogelijk
  • Eigen (bedrijfs)opdruk naar keuze

   
   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Zorg voor meer efficiëntie in jullie bedrijf of organisatie. Voor meer veiligheid en duidelijkheid. Regel het heel eenvoudig door vloertape te monteren of te laten monteren. En heb je advies nodig? We kijken graag met je mee. Desgewenst op locatie.

  Vermijd fouten en laat de vloertape inmeten en monteren door ons ervaren montageteam. Jullie worden daarmee ontzorgd en krijgen een topresultaat. Bij kleine of grote aantallen: we zijn jullie graag van dienst. Laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn en wat jullie nodig hebben. We bespreken het graag met je onder het genot van een kopje koffie of thee.