fbpx

Met interieurfolie upgrade je het interieur van jullie bedrijf of organisatie. Kunnen jullie meubels wel een make-over gebruiken? Of ben je meer op zoek naar een andere (nieuwe) look van jullie gebouw. Je wilt geen dure investeringen doen om alles te vervangen. Wél wil je graag moderniseren, opfrissen of een compleet ander uiterlijk creëren.

Met interieurfolie bereik je dit heel eenvoudig. Je interieur restylen door het laten plaatsen van interieurfolie is een budgettair vriendelijke oplossing met een verbluffend effect. Er is veel keuze, zodat er voor elk interieur perfecte mogelijkheden zijn. Onze specialisten denken en kijken graag met je mee, wat voor jullie de meest stijlvolle en best passende optie is. Desgewenst op locatie.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Interieurfolie als wrapfolie

Zoals je een auto kunt wrappen, kun je met onze hoogwaardige interieurfolies ook je interieur wrappen. Door het laten aanbrengen van een zelfklevende folie verkrijgbaar in prachtige soorten creëer je heel gemakkelijk een andere sfeer in je gebouw. Op deze manier tover je in no time de uitstraling van je bedrijf of organisatie om naar een nieuwe stijl. Strakker, moderner, frisser of simpelweg naar de huisstijl van jullie bedrijf of organisatie. Je zult versteld staan van het effect.

Het mooie is dat onze specialisten het heel eenvoudig voor je kunnen monteren. Snel, professioneel en met super strak resultaat. Met interieurfolie kies je voor een totaal nieuwe look van je bedrijf of organisatie zonder grote investeringen. Daarnaast heeft het aanbrengen van interieurfolie nog aanzienlijk meer voordelen dan dat.

 

Waar is interieurfolie toepasbaar?

Het mooie van interieurfolie is dat er veel meer mogelijk is dan wanneer je zou kiezen voor behangen of schilderen. Veel oppervlakken zijn immers niet geschikt voor verf of behang. Daarnaast geeft schilderen of behangen de nodige overlast door geur, rommel en is het vaak tijdrovend. Met interieurfolie zijn er nagenoeg geen beperkingen. Het zijn folies met een zelfklevende laag die monteerbaar zijn op bijna ieder hard oppervlak in je interieur. Ook bolle of holle oppervlakken kunnen gestyled worden. De folie is toepasbaar op meubels, deuren, muren, glas (zoals wanden en ramen), trappen etc. Verschillende soorten interieurfolie zijn ook buiten toepasbaar.

 

Wat valt er te kiezen m.b.t. interieurfolie?

Interieur folie nodig?Wij kunnen jullie een ruime keuze aanbieden in verschillende soorten interieurfolie. Denk aan diverse houtsoorten waarbij de houtnerf zichtbaar en voelbaar is. Of het strakke en gladde uiterlijk van metaal. Maar ook een stoere betonlook of stijlvolle marmerlook behoort tot de mogelijkheden. Of denk aan de warme uitstraling die stof of leer kan hebben in een interieur. Naast deze soorten hebben wij nog veel meer mooie en stijlvolle interieurfolies waar jullie uit kunnen kiezen. Er zijn meer dan 500 designs mogelijk. En uiteraard kunnen wij ook zorgen voor geprinte folies bijv. in jullie huisstijl of met andere afbeeldingen als dat wenselijk is.

 

Bekende topkwaliteit merken

Wij gaan enkel voor topkwaliteit die jarenlang mooi blijft. Dat willen wij voor onze klanten. Daar hebben jullie recht op. De hoogwaardige interieurfolies die wij leveren zijn dan ook zeer solide en sterk. Het zijn dikke folies zonder doorkijk, goed dekkend en met een natuurlijke look. Door het laten monteren van deze hoogwaardige interieurfolies transformeer je de uitstraling van jullie bedrijf of organisatie naar een hoger level. Wij leveren onze klanten 2 soorten interieurfolie: de 3M DI-NOC folie en de Airtex folie.

 

3M DI-NOC folie

De 3M DI-NOC interieurfolies zijn een begrip onder architecten en designers over de hele wereld. Het zijn zeer sterke interieurfolies waarbij de fabrikant de trends op de voet volgt. Hierdoor sluit het assortiment naadloos aan op de wensen van deze tijd. Daarnaast is de fabrikant van 3M DI-NOC ook sterk in het bedenken van creatieve oplossingen die voor bedrijven financieel gezien erg interessant kunnen zijn. Desgewenst laten we je graag hiervan de voorbeelden zien. Bijna niets is onmogelijk.

 

Airtex

Airtex interieurfolie is vooral geschikt voor muren. Je kunt het als een vervanger van behang zien, maar het heeft veel voordelen t.o.v. behang. Zo printen wij Airtex op maar liefst 5 tot 50 meter. Op die manier zijn er geen naden zichtbaar, wat bij behang wel het geval is. Daarnaast zijn de geprinte kleuren heel mooi en intens. Zo worden jullie wanden echte eyecatchers. Airtex werkt daarnaast brandvertragend, wat qua veiligheid een mooi voordeel is. Het is waterafstotend, waardoor schoonmaken heel eenvoudig is. Door de topkwaliteit van Airtex kan het tegen een krasje, waardoor het langer mooi blijft. Airtex is dan ook een prachtig product om jullie muren mee aan te passen.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Voordelen van onze interieurfolies

  Interieurfolie voor meubelsGraag zetten we de voordelen van onze hoogwaardige interieurfolies nog even op een rij:

  • Voordelige oplossing restylen interieur
  • Snelle, stille en schone montage
  • Monteerbaar op bijna alle harde ondergronden, ook bol en hol
  • Meeste folies zijn, indien gewenst, prima verwijderbaar
  • Onvoorstelbare real-look en toch natuurgetrouw
  • Makkelijk schoon te maken
  • Bescherming tegen beschadiging
  • 3M DI-NOC: Keuze uit meer dan 500 dessins
  • Airtex: printbaar van 5 tot 50 meter; naadloze wandbekleding in intense kleuren
  • Duurzaam:
   • Waterafstotend
   • Vuilafstotend
   • Krasvast

  Jullie balie, kasten of bureaus in een warme houtkleur. Zó levensecht, o.a. door de authentieke houtnerf die in de folie zit, dat je niet kunt onderscheiden of het écht hout is of interieurfolie. Een stijlvolle leerlook op jullie meubels. De wanden van jullie bedrijf voorzien van een mooie betonlook interieurfolie, met daarin jullie logo of merk verwerkt. Imposant, pakkend en natuurgetrouw. Glazen wanden voorzien van smaakvolle interieurfolie die tevens voor meer privacy zorgt. Enz. enz. Er is veel mogelijk, ook voor jullie situatie.

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Geen beschadigde meubels, deuren of kasten meer. Geen gedateerde of ongedefinieerde uitstraling meer. Een mooie frisse nieuwe look voor jullie ruimtes. Alles netjes, strak, stijlvol en representatief. Waarbij een moderne sfeer wordt neergezet, waar jullie zelf en bezoekers positief door worden geraakt.

  Heel eenvoudig, snel, stil en schoon een totaal ander uiterlijk waar je weer járen mee vooruit kunt. Geen dure investeringen, overlast door kluswerk, maar een prachtige duurzame oplossing die allure geeft aan jullie gebouw.

  Heel eenvoudig te bereiken door het laten monteren van stijlvolle interieurfolie. Kies uit de prachtige soorten en stijlen en laat, als je dat wilt, onze deskundigen met je meedenken en meekijken. Wat hulp en advies om tot het beste resultaat te komen is soms best handig. Als full service brandingpartner helpen we je graag. Van strategie en design, tot productie, inmeten op locatie en monteren.

  En ook bij grote aantallen kunnen wij je prima van dienst zijn. Laat het ons vooral weten. Bij DKTR kies je voor 100% service en topkwaliteit.