fbpx

Vrijstaande schermen en zuilen

Wanneer u kiest van digital signage van DKTR, hebt u de keuze uit twee soorten schermen: wandschermen en vrijstaande schermen en zuilen. Vrijstaande schermen hebben als voordeel dat deze geplaatst kunnen worden waar u dat maar wil, zonder dat hierbij een muur nodig is om deze aan te bevestigen. Dit biedt u een hoop flexibiliteit voor de locatie van het scherm. Van vrijstaande schermen die uw klanten voorzien van informatie over uw bedrijf tot aan touchscreens waarop klanten zelf informatie kunnen zoeken of producten kunnen kopen. Deze schermen zijn in te zetten voor allerlei vormen van vrijstaande digital signage. Ideaal voor commercieel gebruik. Twijfel daarom niet langer, en promoot ook uw bedrijf aan de hand van de vrijstaande schermen of zuilen van DKTR!

Waarom DKTR?

 • Verschillende schermmogelijkheden

 • Persoonlijk advies

 • Hoge kwaliteit

 • Creatief ontwerp

 • 100% klanttevredenheid

Uit welke typen vrijstaande schermen en zuilen kan ik kiezen?

Bij DKTR kunt u kiezen uit een breed assortiment aan vrijstaande schermen en zuilen. De volgende producten zijn bij ons in het assortiment terug te vinden:

 • Android Freestanding Digital Posters: dit vrijstaande scherm/zuil heeft de beschikking over een aantal essentiële functies voor digital signage. Denk hierbij aan Plug & Play, LED Backlight, kan 24/7 gebruikt worden, geïntegreerde Android Media Player, Giant Tablet Styling (design geïnspireerd op reguliere tablets), IPS Panel en daarnaast is het scherm zo gebouwd dat deze eenvoudig te manoeuvreren is. De zuil wordt voorzien van software waarmee u de reclame-uitingen gemakkelijk in kunt plannen. Een mooi, scherp beeld dat ideaal is het voor het promoten van uw bedrijf en om uw klanten te voorzien van informatie.
 • Outdoor Freestanding Digital Posters: naast Plug & Play bevat dit vrijstaande scherm/zuil meerdere functies die het een uniek scherm maken. Om er zeker van te zijn dat het beeld zo goed mogelijk weergegeven wordt, bevat dit scherm een Ultra High Brightness Panel van 2500cd/m2. Daarnaast bevat het scherm een Ambient Light Sensor, zodat de helderheid van het beeld automatisch gereguleerd wordt en altijd goed zichtbaar is voor uw klanten. Daarnaast wordt de temperatuur van het apparaat automatisch gereguleerd, is het scherm weerbestendig en stofbestendig, reflecteert het glas niet en zijn daarnaast modificaties gemakkelijk toe te voegen aan het scherm (denk hierbij aan een webcam of 3G modules). Ook behoort een touch screen upgrade tot de mogelijkheden, waarmee u interactie tussen het vrijstaande scherm en de klant mogelijk maakt.
 • Infrared Freestanding Touch Screen Posters: bevat 10-point Infrared Touch Technology, een unieke en duurzame vorm van touch technologie. Het beeld wordt onderverdeeld in kleine infrarode puntjes, waardoor de technologie gemakkelijker kan bepalen wanneer de gebruiker interacteert met het scherm en op welke locatie op het scherm dit plaatsvindt. U kunt qua OS zowel kiezen uit Windows Media Player als Android Media Player, wat u een hoop flexibiliteit biedt. Bevat tevens: IPS Panel, ingebouwde Wi-Fi, LED Backlight, kan 24/7 gebruikt worden, Giant Tablet Styling, speakers om audio af te spelen en met geïntegreerde wieltjes zodat het vrijstaande scherm eenvoudig te verplaatsen is. Flexibel, kostenbesparend dankzij de infrarode touch technologie en robuust.

 

CMS

Aan de hand van een CMS (Content Management Systeem) worden de vrijstaande schermen/zuilen voorzien van de reclame en informatie die u wilt tonen op deze schermen. Deze software stelt u (of ons, wij helpen u graag) in staat om de uitingen gemakkelijk te vervangen of aan te passen. Wanneer u maar wilt, kunt u op een eenvoudige manier veranderen wat de schermen tonen. Nieuwe content is simpel up te loaden aan de hand van Plug & Play. Analoge vormen van reclame, denk aan bijvoorbeeld posters, kunnen na plaatsing qua inhoud niet meer aangepast worden en moeten handmatig verwijderd worden wanneer besloten wordt om deze te vervangen. CMS stelt u in staat om de reclame of informatie op het scherm gelijk aan te passen wanneer dit nodig is. Een nieuwe kortingsactie, een interactieve promotievideo of een nieuwe look voor het gehele systeem; u kunt het zo gek niet verzinnen, of het is aan te passen op de vrijstaande schermen en zuilen. En dat maakt digital signage tot zo’n krachtige methode om uw klanten van informatie te voorzien.

U kunt kiezen uit de volgende twee typen CMS software:

 • Network CMS: dit Content Management Systeem helpt je om jouw ideale reclame te ontwerpen zonder dat de gebruiker ervaring hoeft te hebben met programmeren. Dit verlaagt de drempel voor gebruik aanzienlijk. De software bevat een aantal bestaande video’s en afbeeldingen waarop jij jouw eigen gecreëerde reclame-uitingen kunt baseren. Gebruiksvriendelijk en flexibel te gebruiken.
 • Touch CMS: vergelijkbaar met Network CMS. Ook bij deze CMS worden bestaande images en headers gebruikt om eenvoudig en snel je eigen afbeeldingen voor jouw bedrijf te ontwerpen. Hierdoor ben je er tevens zeker van dat alle esthetische onderdelen op een consistente manier op elkaar afgestemd zijn.

 

Beide zijn inventief en gebruiksvriendelijk. Toch kan het zijn dat u onze hulp prefereert bij het creëren van uw reclame-uitingen op het scherm. Dit is geen probleem, wij helpen u graag.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  DKTR: voor uw ideale reclame

  U helpen bij het ontwerpen van uw reclame geeft ons een hoop energie. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste inventies op het gebied van reclame en signs. Wij durven wel te stellen dat digital signage aan de hand van wandschermen of vrijstaande schermen en zuilen hier aan voldoet. Het is de meest inventieve en eenvoudige manier van reclame maken. Modern, strak, veelzijdig, flexibel en in een handomdraai kan aangepast worden wat weergegeven wordt op het scherm. Ideaal voor elke ondernemer!

  Van uw bedrijf promoten tot het tonen van actuele prijzen en kortingen, van het tonen van de laatste beursstanden en koersen in banken tot aan de aankomsttijden van vliegtuigen op het vliegveld, van het bestellen van een maaltijd tot aan het betalen van een product… op de vrijstaande schermen/zuilen van DKTR kan het allemaal. De potentie van digital signage is praktisch eindeloos! Kijk daarom snel rond op onze site, hopelijk vindt u wat u nodig heeft. Een offerte aanvragen kan eenvoudig en geheel vrijblijvend. Ook wanneer u hulp nodig heeft van onze vormgevingsafdeling  is dit geen probleem: wij helpen u graag bij het creëren van de ideale reclame-uitingen. Daarnaast plaatsen onze monteurs met liefde uw schermen/zuilen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gunstige voorwaarden en services die u krijgt aangeboden wanneer u bij DKTR besteld. Kijk daarom snel rond op onze website, en breidt uw reclamemogelijkheden uit aan de hand van deze vrijstaande schermen/zuilen. Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u ons altijd bellen via 0165-526 201 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Ook via de mail zijn we bereikbaar: hallo@dktr.nl. Wij staan altijd gereed om u te helpen!