fbpx

Duidelijke bewegwijzeringsborden voor jullie bedrijf of organisatie. Voor binnen en/of buiten. Je wilt graag dat bezoekers, potentiële klanten, leveranciers etc. heel eenvoudig hun weg kunnen vinden. Dat is op meerdere fronten essentieel. Met de juiste bewegwijzeringsborden zorg je dat de routing in of rondom jullie bedrijf of organisatie overzichtelijk en duidelijk wordt. Daarnaast zorg je met verzorgde, professionele en logische bewegwijzeringsborden voor een perfect visitekaartje van jullie bedrijf of organisatie.

Wij bieden jullie een ruim assortiment bewegwijzeringsborden aan. Van standaard producten tot op maat gemaakt bijv. met eigen ontwerp. Er is veel mogelijk. En dat is prettig, want op deze manier is er voor elke situatie en voor elke wens een prachtige oplossing beschikbaar. Kies gerust uit ons brede assortiment materialen, van stoer tot chique en van rond, vierkant of een eigen gekozen vorm. Kies de kleuren, ontwerpen en montagesystemen die het best passen bij jullie huisstijl en uitstraling. En vind je het prettig dat een expert met je meekijkt en denkt? Onze specialisten staan graag voor je klaar.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Verschil bewegwijzeringsborden binnen en buiten

Tussen bewegwijzeringsborden voor buiten en binnen zit essentieel verschil. Binnen hoef je immers niet rekening te houden met weersinvloeden, zoals bijv. regen, vorst etc. Daarnaast zijn de montagemogelijkheden voor binnen en buiten wezenlijk anders. Buiten wordt meer gebruikt gemaakt van grond en/of muur en binnen kunnen ook plafonds etc. ingezet worden.

Ben je benieuwd naar de prachtige mogelijkheden m.b.t. beweg wijzering voor binnen, check dan alle ins en outs op bewegwijzering.

 

In welke situaties zet je bewegwijzeringsborden in?

BewegwijzeringsbordjesWanneer zonder bewegwijzeringsborden onduidelijkheid, onoverzichtelijkheid ontstaat m.b.t. routing, kies je voor bewegwijzeringsborden. De borden zijn breed inzetbaar en worden toegepast binnen alle organisaties en bedrijfstakken in Nederland. Denk bijv. aan ziekenhuizen, laad en los plekken bij distributiecentra, beursgebouwen, kantoorgebouwen, maar ook hotels, grote winkelketens, parkeergarages etc.

De bewegwijzeringsborden zorgen ervoor dat helder wordt waar bepaalde locaties te vinden zijn. Ze regelen logistieke stromen, zoals bijv. de regulatie van bezoekers die op zoek zijn naar welke entree ze moeten hebben, leveranciers die hun goederen komen brengen etc. Met de juiste en overzichtelijke bewegwijzeringsborden is er geen enkel probleem meer om logistieke stromen te sturen.

 

Hoe bepaal je welke bewegwijzeringsborden je nodig hebt?

Dat hangt helemaal af van de ligging van jullie pand en evt. bijgebouwen. Maar ook van de aanrij mogelijkheden, de begroeiing rondom jullie gebouw(en), de ruimte die beschikbaar is om bewegwijzeringsborden te plaatsen. Vanaf welke afstand e.e.a. leesbaar moet zijn etc. Er spelen veel factoren mee, die samen bepalen hoe jullie beweg wijzering vormgegeven moet worden.

Uiteraard is het mooi als de bewegwijzeringsborden aansluiten bij jullie huisstijl. Dat ze jullie bedrijf of organisatie kracht bij zetten qua uitstraling en professionaliteit. De experts van DKTR weten uit ervaring waar ze op moeten letten. Daarnaast levert DKTR jullie een prachtig en ruim assortiment aan bewegwijzeringsborden. Voor elke plek en situatie de best passende en mooiste oplossing. Desgewenst met een speciaal op jullie situatie toegespitst bewegwijzeringsplan, ook wel wayfinding plan genoemd. Waarin we alle factoren meenemen die van belang zijn om een optimaal resultaat voor jullie te realiseren.

 

Waarom een bewegwijzeringsplan zo handig is

Omdat veel verschillende factoren bepalen hoe de beweg wijzering vormgegeven moet gaan worden, is het verstandig ze vast te leggen in een scherp en gedetailleerd bewegwijzeringsplan. Op deze manier houd je overzicht over hoe de beweg wijzering er uit komt te zien en voorkom je problemen.

Er wordt in kaart gebracht welk soort, of welke soorten, bewegwijzeringsborden er gebruikt gaan worden. Welke materialen er ingezet worden, welke kleuren, formaten en diktes voor gekozen gaat worden. Maar ook op welke plekken en locaties de bewegwijzeringsborden geplaatst gaan worden en hoe ze gemonteerd gaan worden. Kortom er wordt van tevoren goed over nagedacht, waarna de uitvoering optimaal en snel uitgerold kan worden. Dat is wat een klant nodig heeft en dat is wat wij een klant graag leveren.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Interessante extra’s

  BewegwijzeringsbordHet sturen van logistieke stromen is de primaire taak van bewegwijzeringsborden. Daarnaast levert het inzetten van bewegwijzeringsborden leuke en interessante extra’s op. Wanneer je nl. je logistieke stromen op orde hebt, zorgt dat er bijv. voor dat aanleveringen etc. niet vertraagd worden. Leveranciers weten welke route ze moeten volgen om hun goederen snel te kunnen lossen. Ook bezoekers kunnen op tijd op de plek van bestemming komen, wanneer ze weten waar ze bijv. moeten parkeren, welke ingang ze moeten nemen etc. Dat werkt kostenbesparend en voorkomt onnodige irritatie.

  Daarnaast zijn duidelijke en goed ogende bewegwijzeringsborden een visitekaartje voor je bedrijf of organisatie. Het draagt bij aan jullie uitstraling en herkenbaarheid. Als je zorgt voor mooie en overduidelijke bewegwijzeringsborden, zorg je voor een stuk promotie van je bedrijf of organisatie. Jullie professionele uitstraling.

   

  Bewegwijzeringsborden voor buiten

  Ons assortiment bewegwijzeringsborden bevat o.a. reclameborden [met link naar reclameborden] en reclamezuilen [met link naar reclamezuilen]. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Van standaardborden tot op maat gemaakte borden en met eigen ontwerpen of standaard ontwerp. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Zet vandaag nog de eerste stap naar een gedegen en effectief bewegwijzeringsplan. Of laat je informeren wat de mogelijkheden zijn voor jullie situatie m.b.t. bewegwijzeringsborden. Misschien wil je liever de combinatie van beweg wijzering voor buiten én binnen. Het totaalplaatje voor jullie situatie, zodat je jullie beweg wijzering in één keer goed regelt. Het kan allemaal. Laat ons gerust weten waar je naar op zoek bent.

  Ons team staat graag voor je klaar. Om met je mee te denken en als je dat wilt op locatie mee te kijken. Laat onze experts je het werk uit handen nemen, zodat je verzekerd bent van het beste resultaat. Kies voor experts die o.a. exact weten wat de juiste hoek, de juiste lettergrootte en het contrast moet zijn. Bij DKTR kies je voor topkwaliteit en snelle levertijden. Dit kunnen wij leveren doordat wij in eigen huis produceren. Als je dat wilt ontzorgen we je geheel, van inmeten op locatie, strategie en ontwerp tot montage.

  En hebben jullie grote aantallen of andere specifieke wensen nodig? Wij zijn erg flexibel en vinden altijd oplossingen. We bespreken het graag vrijblijvend met je. Je bent van harte welkom.