fbpx

Antislip

Ongevallen op de werkvloer en buiten op locatie zijn helaas orde van de dag. De meeste bedrijfsongevallen worden veroorzaakt door uitglijden, struikelen of vallen. Dit leidt niet alleen tot persoonlijk leed, maar ook tot hoge kosten voor het bedrijf. DKTR kan voor u bijdragen aan een veilige omgeving en zorgen dat bedrijfsongevallen die te wijten zijn aan uitglijden, struikelen of vallen voorkomen worden.

DKTR heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige antislip producten van gerenommeerde merken als 3m. Wij staan garant voor een veilige woon-en werkomgeving door met onze producten oppervlakken antislip te maken.

Waarom DKTR?

 • Groot assortiment

 • Persoonlijk advies

 • Hoge kwaliteit

 • Vakkundige montage

 • 100% klanttevredenheid

Creëer veilige ruimtes

De antislip stickers zijn in ieder gewenst formaat en hoeveelheid te bestellen en worden vaak gebruikt op plaatsen waar veel last wordt ondervonden van een gladde ondergrond door de aanwezigheid van bijvoorbeeld water, oliën of vetten. DKTR kijkt graag met u mee naar de juiste oplossing. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden op het gebied van antislip. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben zich in vele omstandigheden al reeds bewezen.

Zo zijn er verschillende mogelijkheden om glij- en valpartijen op de werkvloer te verminderen. U kunt kiezen voor grote stickers met een robuuste antislip laag of voor verschillende antisliptapes. Wanneer u een aanvraag doet zal DKTR vrijblijvend bij u langs komen en een passend advies geven over wat de mogelijkheden zijn.

23% van alle bedrijfsongevallen in Nederland wordt veroorzaakt door een val. Met onze antislip tapes zorgt u ervoor dat dit binnen uw bedrijf beperkt wordt.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Assortiment antislip

  Hieronder een greep uit ons assortiment antislip producten met ieder hun eigen eigenschappen

  3m safety walk flexibel fijn: Deze antisliptape met een fijne structuur, is geschikt voor ruimtes waarbij er met blote voeten over de tapes gelopen wordt. Denk aan bad-en doucheruimtes.

  3m safety walk flexibel middelfijn: Deze antisliptape heeft een middelfijne korrel, waardoor deze geschikt is voor blote voeten of geschoeide passages. Denk aan kleedkamers, hottubs, zwembaden of watersport (boten).

  3m safety walk grof: Extra grof antislipmateriaal voor extreme omstandigheden, zoals in de bouw, luchtvaart of scheepvaart

  3m safety walk vervormbaar: Dit antislipmateriaal is toepasbaar voor onregelmatige ondergronden. Ideaal voor trappen, ladders, klinknagels, traanplaten of schroeven

  3m safety walk standaard: De naam zegt het al. Deze wordt het meest ingezet op standaard situaties waar een antislip ondergrond gewenst is.