fbpx

Car wrappen van uw auto

DKTR is de specialist in het wrappen van uw auto. Dit kan bestaan uit een carwrap in een kleur voor styling van uw auto tot een full-colour bedrukte carwrap met daarop uw reclameboodschap.

Deze speciale carwrap techniek zorgt voor oneindige mogelijkheden, waarbij elk type voertuig gewrapt kan worden. Naast de vernieuwde uitstraling die dit aan de auto meegeeft, heeft de carwrap als grote voordeel dat het de lak van uw auto extra beschermt. De lak wordt door de auto wrap niet meer blootgesteld aan weersinvloeden, waardoor uw auto er na verwijdering van de carwrap weer als nieuw uitziet. Autowrappen kan daarbij snel gebeuren en is vaak een stuk goedkoper dan spuiten. Een autowrap is bovendien omkeerbaar, dus als je later toch iets anders wilt is het geen probleem om de auto opnieuw te laten wrappen. Met een autowrap kunt u zich beperken tot bepaalde onderdelen van de auto, zoals enkel dak en spiegels, maar u kunt er ook voor kiezen de auto volledig in te pakken.

Waarom DKTR?

 • Elk type auto mogelijk

 • Groot assortiment wrapfolies

 • Gecertificeerde monteurs

 • Garantie op montage

 • 100% klanttevredenheid

Mogelijkheden auto wrapping

Auto wrappen in een kleur of full-colour

Wij werken met topmerken van de foliefabrikanten 3M, Avery, Oracal of Hexis die gespecialiseerde carwrapfolie in hun assortiment hebben. De keuze hierin is zeer divers en het kleurenaanbod wordt daarbij jaarlijks aangevuld met nieuwe varian-ten. Ons autowrap assortiment bestaat uit matte of glanzende kleuren, maar ook speciale effecten zoals carbon of brushed steel looks behoren tot de mogelijkheden. Naast deze standaard kleuren is het ook mogelijk om een full-colour autowrap te printen met daarop uw bedrijfslogo of zelfs een foto. Uw bedrijf is uniek en kan dat ook laten zien op uw auto’s. Met onze geprinte carwrap stickerfolie kunt u rondrijden in een opvallend design, zodat u (nieuwe) klanten op een snelle efficiënte manier bereikt.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  DKTR = full service

  Digitaal ontwerp

  Onze grafische vormgevers bespreken samen met u de wensen die er zijn omtrent de autowrap. Van alle voertuigen hebben wij de beschikking over 2d-werktekeningen en van veel voorkomende modellen een 3d-tekening. Op deze manier kunnen wij uw wensen digitaal intekenen, zodat u vooraf goed inzichtelijk heeft hoe wij de auto gaan wrappen. Door middel van eventuele correctierondes wordt er gewerkt naar een definitief ontwerp.

  Garantie op montage

  Doordat onze monteurs speciaal zijn opgeleid als carwrappers en dagelijks werken met deze speciale autowrap-folies kunnen wij u de garantie geven dat de carwap op de juiste manier wordt gemonteerd. Omdat wij daarbij uitsluitend werken met topmerken 3m, Avery, Oracal of Hexis kunnen wij 100% kwaliteit bieden die voor jaren mee gaat op uw auto. De montage voeren wij bij voorkeur uit op onze eigen locatie in Roosendaal, maar kan in overleg altijd op een externe locatie worden verricht.

  DKTR geeft u advies op maat, en werkt enkel met de beste materialen en mensen, DKTR, maakt uw carwrap beter!