fbpx

Speciale voertuigen bestickering

Naast bestickering van auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, aanhanger, caravan/ camper, boot of vliegtuig – helicopter kan DKTR ook voorzien in de bestickering van elk ander soort (speciaal) voertuig of object van klein tot groot.  

Hierbij kunt u denken aan kleine vervoersmiddelen zoals; (bak)fietsen, motoren, scooters, golfkarren en quads tot grote (werk)machines zoals; hijskranen, tractors, trams en treinen. Wij bestickeren in principe elk voertuig, naar gelang de laklaag in goed staat is. Deze bestickering kan bestaan uit alles van een simpele belettering tot een complete wrap.

 

Waarom DKTR?

 • Elk voertuig mogelijk

 • Persoonlijk advies

 • Hoge kwaliteit

 • Creatief ontwerp

 • Gecertificeerde monteurs

Advies en ontwerp

Uw aanvraag zullen wij met uiterste zorg behandelen. Het speciale voertuig zal aan de hand van foto’s of na bezichtiging van ons goed worden ingeschat om de mogelijkheden die er zijn wat betreft bestickering in kaart te brengen. Aan de hand van uw budget en wensen zal er een vrijblijvende offerte worden opgesteld en een concept-ontwerp worden uitgewerkt. Zodra u hiermee akkoord bent gegaan, wordt het digitale ontwerp samen met u verder uitgewerkt, zodat u vooraf precies inzichtelijk heeft wat u van de bestickering kunt verwachten.

Neem vrijblijvend contact met onze signspecialisten op voor een gratis advies en ontwerp op maat.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Eigen montage

  Onze eigen monteurs zijn speciaal getraind om de bestickering op de juiste manier aan te brengen, ongeacht welk type voertuig het precies is. Met onze jarenlange ervaring wordt er gekeken welk type materiaal en welke kleefkracht het beste past in de toepassing die uw wenst. Voor een tijdelijke promotionele uiting nemen wij bijvoorbeeld een stickervinyl met een tijdelijke belijming, zodat deze gemakkelijk en zonder lijmresten verwijderd kan worden. Een bestickering op een hijskraan die er permanent op moet blijven kleven zal weer een high-tack belijming bevatten met daarbij over de sticker een goede bescherm laminaatlaag, zodat deze tegen een stootje tijdens de uit te voeren werkzaamheden van de kraan. Voor elk type, toepassing of speciaal voertuig is altijd het juiste stickermateriaal te vinden.

  De montage locatie zal in overleg worden afgestemd. Moeilijk vervoerbare voertuigen of objecten die bijvoorbeeld een spoor-of landingsbaan nodig hebben zullen altijd op een externe locatie worden gemonteerd. Op onze eigen locatie hebben wij een grote bedrijfshal waarin we de faciliteiten hebben om montagewerkzaamheden te verrichten.

  Bij DKTR kunt u erop vertrouwen dat u op het juiste adres bent voor de bestickering van uw speciale voertuig. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.