fbpx

Vloerstickers kun je gebruiken als praktische toepassing voor bijv. logistiek. Daarnaast zijn vloerstickers mooie middelen om reclame te maken voor een bepaald product, actie enz. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden, de vormen, de kleuren, de afnamehoeveelheid etc. Uiteraard wil je ook graag weten wat de kosten zijn.

Bij DKTR leveren wij uitsluitend topkwaliteit vloerstickers. We kunnen de vloerstickers in principe voor je produceren in elke gewenste vorm, maat en elke afbeelding die je maar wenst. Onze experts kijken en denken graag met je mee om de beste optie voor jullie situatie te realiseren.

 

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Vloeren optimaal benutten

Vloeren bieden voortreffelijke en effectieve mogelijkheden om een boodschap over te brengen, zoals bijv. het maken van reclame of het regelen van logistiek. Naast vloerstickers die een erg pakkend, opvallend maar ook een puur praktisch middel hiervoor zijn, kunnen we jullie nog een paar andere mooie aanvullende vloer reclame producten aanbieden op dit gebied.

Ook vloerbelijning in de vorm van vloer tape wordt in veel branches volop ingezet om de logistiek goed en effectief te regelen. Daarnaast kan vloerbelijning indirect ook als promotiemiddel dienen wanneer er mensenstromen mee gestuurd worden. Mensen worden door vloerbelijning attent gemaakt op een bepaalde boodschap doordat ze in een bepaalde richting worden ‘geduwd’. Denk bijv. aan een actie, een nieuw product, marge producten etc.

Daarnaast is een smaakvolle deurmat/uitloopmat ook een erg aantrekkelijk vloer promotiemiddel. Je ziet ze veel bij entrees van gebouwen. Een fraaie deurmat in full color bedrukt met bijv. jullie huisstijl. Een uitstekende aanvulling op aangebrachte vloerstickers.

Op deze manier benut je de mogelijkheden van vloeren optimaal en vergroot je je omzetkansen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jullie situatie.

 

Waarvoor worden vloerstickers gebruikt?

VloerstickerHeel simpel en voor het overgrote deel: reclame maken. Met vloerstickers kun je je bedrijf, organisatie, merk(en) of product(en) heel eenvoudig en heel pakkend onder de aandacht brengen van voetgangers. Mensen kijken onbewust altijd waar ze lopen. Vloer promotie d.m.v. vloerstickers is dan ook een prachtige mogelijkheid om ergens aandacht voor te vragen.

Denk bijv. aan het profileren van jullie merkbeeld d.m.v. vloerstickers. Of het opwekken van de interesse van voorbij wandelend publiek voor een leuke en aantrekkelijke actie die je aanbiedt. Het maken van reclame is op deze manier heel doeltreffend. Vloerstickers nemen geen ruimte in beslag en zijn budgettair gezien ook erg aantrekkelijk.

Ook voor jouw bedrijf of organisatie zijn vloerstickers prachtige eye-catchers. Met onze pakkende en topkwaliteit vloerstickers vergroot je de kans op actie van bezoekers en daarmee vergroot je je kans op omzet. Vloerstickers behoren inmiddels dan ook tot een niet meer weg te denken reclamemiddel in veel sectoren.

 

Puur praktisch

Vloerstickers worden, naast promotie, ook gebruikt om bepaalde looproutes aan te geven. Denk bijv. aan looproutes bij evenementen, open dagen, beurzen etc. Vloerstickers bijv. in de vorm van voetstappen wijzen de weg aan publiek, zodat e.e.a. soepel verloopt en publiek alles ziet wat er te zien is. Handig ook in coronatijd om de 1,5 m te handhaven en zo mensenstromen te sturen. Kortom: vloerstickers zijn een erg praktisch middel om mensenstromen te reguleren.

Ook in de logistiek worden vloerstickers vaak ingezet. Om aan te geven waar specifieke plekken zijn, bijv. de plaatsen van brandblussers etc. Aangevuld met duidelijke vloerbelijning, in de vorm van vloermarkerings tape, zijn vloerstickers mooie middelen om een strakke logistiek neer te zetten. Op deze manier worden processen gestroomlijnd en veiligheid gewaarborgd. Mocht je (ook) geïnteresseerd zijn in vloerbelijning dan helpen we je graag. Wij kunnen je een ruim assortiment vloerbelijning aanbieden om de logistiek binnen je bedrijf of organisatie op een professionele, duidelijke en effectieve manier te regelen.

 

Nog een mooie mogelijkheid

Naast de mooie mogelijkheden om vloerstickers te gebruiken voor promotie of puur praktisch, zijn ze ook functioneel als sfeermakers. Denk bijv. aan winkels en winkelcentra die bijv. voor Pasen, Kerst en Sinterklaas omgetoverd worden tot sfeervolle, gezellige en winkelend publiek verlokkende ruimtes. Vloerstickers leveren in deze context een geweldige bijdrage aan sfeer, en indirect daarmee ook aan omzet.

 

Voor welke ondergronden zijn vloerstickers geschikt?

Iedere gladde ondergrond kan in principe beplakt worden met vloerstickers. Voor ruwere ondergronden is in veel gevallen expertise nodig om te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Vraag ons gerust om met je mee te kijken. Onze experts kunnen je precies vertellen wat de opties zijn.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Wat valt er te kiezen m.b.t. vloerstickers?

  Simpelweg: heel erg veel. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elke gewenste vorm en bedrukking op in principe elk formaat voor jullie maken. Bedrukt in full color of PMS-kleuren. Prachtige intense kleuren die perfect jullie boodschap overbrengen.

  We kunnen jullie de vloerstickers leveren met of zonder belijming. In kleine of grote oplages. Het is allemaal mogelijk. Afhankelijk van de gewenste oplage kiezen we het meest geschikte drukproces. Op deze manier kunnen jullie rekenen op de meest gunstige prijs voor jullie vloerstickers.

  Vloerstickers kunnen niet alleen binnen worden gebruikt, maar vloerstickers zijn ook buiten toepasbaar. Erg handig als je de aandacht van voorbij wandelend publiek wilt ‘vangen’ en zo potentiële klanten bijv. je winkel in haalt. Mooie kansen op het verhogen van je omzet en/of het onder de aandacht brengen van je boodschap.

  Uiteraard zit je niet te wachten op problemen door bijv. uitglijden. Je wilt de veiligheid van je bezoekers en medewerkers garanderen. Onze vloerstickers zijn dan ook anti-slip, zodat je gerust kunt zijn dat vervelende glijpartijen niet aan de orde zijn. Zelfs niet bij nattigheid, zoals bij regen of na een schoonmaakbeurt met een schoonmaakmachine. Daarnaast zijn onze vloerstickers slijt- en krasvast, zodat ze extra lang meegaan en mooi blijven.

   

  Voordelen van vloerstickers

  Vloerstickers laten drukkenWe hebben al een aantal mooie voordelen van vloerstickers genoemd. Maar DKTR biedt je graag meer dan dat. Snelle levertijden, evt. montage door ons ervaren montageteam, etc. Graag zetten we alle voordelen van de vloerstickers zoals DKTR die levert voor je op een rij:

  • Mooi promotiemiddel
  • Zeer betaalbaar promotiemiddel
  • Makkelijk aan te brengen promotiemiddel
  • Neemt geen ruimte in
  • Zeer ruime keuze: vorm, formaat, afbeelding etc.
  • Kleine en grote oplages mogelijk
  • Versterking van logistieke stromen
  • Sfeermiddel
  • Geschikt voor binnen en buiten gebruik
  • Anti-slip: zelfs bij nattigheid
  • Slijt- en krasvast
  • Met of zonder lijmlaag leverbaar
  • Permanent of niet permanente lijmlaag
  • UV-bestendig
  • Evt. ontwerp, montage etc. mogelijk

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Kies je voor vloerstickers dan kies je voor een mooi product welke je veel te bieden heeft. Bijna niets is onmogelijk om te maken, dus laat ons vooral weten welke wensen je hebt. Kies voor vloerstickers om je actie, product, merk, bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten. Door de aantrekkelijke aanschafprijs van vloerstickers heb je je investering er in no time weer uit.

  Bij DKTR kies je voor vloerstickers waar de grootste zorg aan is besteed door experts op dit gebied. Je kiest voor 100% topkwaliteit, 100% klantvriendelijkheid en 100% goede aftersales. We denken en kijken graag met je mee en als je dat wilt ontzorgen we je geheel. Van strategie en design, tot productie in eigen huis, het meekijken en inmeten op locatie en desgewenst de montage. Nét wat jullie graag willen en jullie het beste past.

  Ook last-minute leveringen (al binnen 4 uur!) of hele kleine of juist hele grote producties zijn voor ons geen probleem. Wij kunnen makkelijk schakelen doordat wij de productie in eigen huis hebben. Neem gerust contact op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.