fbpx

Autobelettering

Reclame is er in alle soorten en maten. Wanneer u denkt aan print-reclame denkt u misschien eerst aan advertenties of uithangborden. Het wagenpark van uw bedrijf biedt u echter ook een kans om uw reclameboodschap middels autobelettering te verspreiden. Uw bedrijfsauto’s zijn immers voortdurend onderweg en dus zichtbaar voor uw (potentiële) klanten.

Uit een onderzoek – uitgevoerd door het CBR – blijkt dat reclameboodschappen of andere soorten autobelettering per maand wel 160.000 keer gezien worden. Autobestickering is dus niet alleen een erg effectieve wijze om reclame te maken, het is in vergelijking met veel andere methoden ook duurzamer en goedkoper. Door gebruik te maken van folie van goede kwaliteit en deze op professionele wijze te bevestigen, kunt u voor lange tijd plezier hebben van uw investering. Uw bedrijfswagens zonder belettering laten rondrijden is dus een gemiste kans.

Waarom DKTR?

 • Belettering voor elk type auto

 • Persoonlijk advies

 • Eigen productie

 • Hoge kwaliteit

 • Creatief ontwerp op maat

Mogelijkheden in autobelettering

Zelfs een kleine belettering zoals bijvoorbeeld enkel uw url en logo op zijkanten en achterzijde van uw auto, zal er al voor zorgen dat uw klantenkring en naamsbekendheid zich verder uitbreidt. Wij van DKTR kunnen u voorzien van verschillende soorten auto-belettering; van een simpele maar efficiënte belettering tot een opvallende carwrap. Bovendien zien wij er op toe dat deze kleine of uitgebreide belettering op uw auto zal bijdragen aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Belettering voor elk type auto
Autobelettering is voor elk type auto mogelijk. Of dit nu een Volkswagen Golf betreft of een Audi A8, wij beschikken over de lijn; werktekeningen van alle automodellen van alle bouwjaren, merken en types. De plek waar de autobelettering het beste tot zijn recht komt is bij elke auto anders. Daarbij heeft de kleur van de lak ook invloed op de uiteindelijke keuze van de kleur van de stickers. Onze vormgevers houden rekening met al deze factoren en kunnen u helpen met het creëren van een mooie en passende bestickering die ook van een afstand of in het voorbijgaan duidelijk naar voren komt. Wij kunnen dit bovendien visualiseren aan de hand van een werktekening zodat u van te voren al een beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat.

Compleet wagenpark
Wilt u een compleet wagenpark voorzien van een autobelettering? Wij kunnen dit zo optimaal mogelijk produceren en monteren, zodat u de voertuigen maar kort hoeft te missen. Daarbij zullen onze vormgevers bij het maken van een ontwerp rekening houden met alle type voertuigen binnen uw wagenpark, zodat de autobelettering naadloos aansluit op de voertuigen.

Wrappen
Wilt u een nog grotere impact met de reclameboodschap op uw auto genereren?  Dan is het volledig wrappen van de auto de oplossing voor u. Het (gedeeltelijk) laten wrappen van uw auto zal er voor zorgen dat u een blijvende indruk achterlaat op uw bestaande klanten en alle potentiële klanten die u onderweg tegenkomt. Heeft u interesse in het laten wrappen van uw auto? Wij van DKTR hebben ervaring met car-wrapping en kunnen uw plannen tot realiteit maken. Hierbij gaan wij ook zeker geen uitdaging uit de weg. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar een van onze eerdere projecten, waarbij wij een ouderwetse eend van een volledige wrap hebben voorzien. Vraag hier vrijblijvend een offerte voor aan.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Hoe gaat een aanvraag van een autobelettering?

   

  Concept en offerte
  Wanneer u interesse heeft in een van de bovengenoemde opties kunt u contact met ons opnemen en een aanvraag indienen. In uw aanvraag geeft u aan wat voor type auto u precies wilt voorzien van belettering. Hierin vragen wij om merk, type en bouwjaar. Mocht u dit lastig vinden om te bepalen, dan zullen wij u helpen dit te achterhalen. Zodra het type auto is bepaald, wordt er gekeken naar wat u precies in gedachte heeft om als autobelettering door te voeren; wellicht wordt u hierin al geholpen door een reclamebureau, huisstijlhandboek of uw eigen vormgever. Uiteraard kunnen wij u hierin ook compleet ontzorgen en zelf een concept ontwerpen, en de bijbehorende offerte aandragen. Of het ontwerp nu door u of door ons zelf wordt verzorgd, wij zullen u altijd voorzien in technische adviezen voor materiaalkeuzes, print en montage mogelijkheden.
  In onze eerdere projecten hebben wij al bewezen dat wij in staat zijn om te werken met veel verschillende, soms opvallende materialen, en ervoor kunnen zorgen dat de bestickering volledig tot zijn recht komt op elk specifiek model auto. Neem voor voorbeelden een kijkje bij onze projecten.

  Uitvoering
  Zodra wij met u tot een overeenstemming zijn gekomen over het ontwerp en de offerte zal de montage worden ingepland.Montage doen wij het liefst op onze eigen locatie, maar kan indien gewenst ook op een door u aangewezen locatie worden verzorgd. De autobelettering zal worden geproduceerd binnen onze eigen faciliteit.

  100% klanttevredenheid
  Wanneer de autobelettering gemonteerd is, bekijken we samen met u het opgeleverde werk. Mocht er onverhoopt iets zijn wat niet volgens afspraak is, dan zullen wij er voor zorgen dat dit alsnog wordt gecorrigeerd. DKTR gaat voor 100% klanttevredenheid.

  Wenst u een vrijblijvende offerte voor uw autobelettering? Neem dan contact met ons op