fbpx

One-way-vision folie kan voor jouw bedrijf een prachtig product zijn op verschillende gebieden. Misschien hebben jullie last van ongewenste inkijk of wil je in bepaalde ruimtes meer privacy creëren. Misschien ook ben je op zoek naar een pakkend middel om je bedrijf mee in de spotlights te zetten. De one-way vision folie is een erg gemakkelijke en relatief goedkope manier om reclame te maken voor jullie bedrijf. En daarnaast is het een prachtig en eenvoudig middel om privacy te realiseren.

One-way-vision folie wordt daarom steeds populairder binnen organisaties. Ook voor jouw bedrijf of organisatie kan de one way vision folie een mooie oplossing zijn. We kijken graag met je me mee, om te bepalen wat voor jullie de beste en meest kansrijke optie is. De experts van DKTR weten uit ervaring exact wat je wel en beter niet kunt kiezen.
 

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Waarvoor kun je de one-way-vision folie inzetten?

Oneway vision folieDe one way vision folie is een zelfklevende stickerfolie met minuscule geperforeerde gaatjes. Het voordeel van deze gaatjes is dat je overdag wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Dat is natuurlijk essentieel als jullie wel graag het licht in jullie ruimtes willen behouden, maar geen inkijk willen. Op buitenramen kan de folie naast het reduceren van inkijk ook een prachtig reclamemiddel zijn. Het geeft een pand allure en stijl als je een mooie bedrukte XL one-way-vison folie aanbrengt op je buitenramen die voorbijgangers pakt.

Op deze manier kun je op een eenvoudige maar erg pakkende manier je bedrijf onder de aandacht brengen van je publiek. Je benut jullie bedrijfspand op de meest optimale manier voor promotie. Dat is óók één van de redenen waarom deze one-way vison folie steeds populairder wordt onder allerlei soorten bedrijven, winkels, kantoorgebouwen etc.

Maar ook ín een gebouw is de one-way vision folie een prachtig middel om privacy te creëren. De oneway vision folie wordt dan ook heel veel inpandig gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan multi office kantoorgebouwen, vergaderruimtes etc. Op deze manier maak je op een hele stijlvolle manier ruimtes waar privacy nodig is.

 

Waar kun je de one way vision folie gebruiken?

Naast het inzetten van one-way-vision folie óp of ín jullie gebouw, is de folie ook heel goed inzetbaar op jullie wagenpark. Daar is de one-way-vision folie, naast evt. gebruik voor privacy, met name een promotiemiddel. Jullie logo, of merk als eye-catcher op jullie wagenpark is natuurlijk een mooi extraatje op branding gebied. Mooie extra reclame en extra aandacht van jullie doelgroep. Op voertuigen wordt de one way vision folie daarom steeds vaker ingezet, omdat bedrijven de grote toegevoegde waarde ervan zien. Want waar het voertuig zich ook bevindt, op snelweg, parkeerterrein etc., jouw bedrijf, organisatie of merk komt én blijft onder de aandacht.
 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Waarom is de one way vision folie zo populair?

  One way visionDe one-way-vision folie is zo populair omdat het een relatief goedkope vorm van reclame is, maar daarbij heel pakkend en effectief. Deze reclame uitingen kun je zowel op gebouwen als op voertuigen, zoals bedrijfsauto’s, vrachtwagens, bedrijfsbussen etc. laten monteren. Naast dat het een mooi promotiemiddel is, is het ook een heel stijlvol privacy middel. Zowel voor inkijk van buiten naar binnen, als het creëren van privacy binnen gebouwen. De one way vision folie is leverbaar in een permanente of tijdelijke variant. En er zijn veel ontwerpen, maten etc. mogelijk.

  Graag zetten we nog even de voordelen van deze prachtige en veelzijdige one-way-vision folie voor je op een rij:

  • Relatief goedkoop reclamemiddel
  • Privacy middel
  • Geen ongewenste inkijk
  • Veel ontwerpen mogelijk
  • Veel maten mogelijk
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Permanent of tijdelijk
  • Stijlvolle uitstraling

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Ben je benieuwd waar en hoe je onze one-way-vision folie in kunt zetten binnen jullie organisatie of bedrijf? En hoe je er het beste resultaat uit kunt halen? Het kan zijn dat je al helder hebt wat het moet gaan worden, of misschien kun je wel wat hulp gebruiken. Hoe dan ook denken we graag met je mee, hetzij op locatie of simpelweg in een gesprek.

  Laat je helpen en desgewenst geheel ontzorgen door de specialisten van DKTR. Van strategie en design, tot productie in eigen huis, inmeten op locatie en monteren. We staan je graag als ervaren full service brandingpartner bij in je keuzes. Je kiest bij ons voor 100% service en topkwaliteit. En zit je aan grote aantallen te denken? Ook dat is geen enkel probleem. Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.