fbpx

Een warmtewerende folie is een hele mooie oplossing voor vervelende problemen door de zon. Door de opwarming van de aarde wordt het steeds warmer in gebouwen. Ook jullie hebben er mogelijk last van. Als de zon maar even gaat schijnen, wordt het gebouw al snel te warm. Ruimtes warmen op en de productiviteit en werkbaarheid vermindert.

Daarnaast komen er met het zonlicht en de zonnewarmte ook andere problemen om de hoek kijken. Beeldschermen worden minder goed leesbaar, het felle zonlicht is onaangenaam voor het zicht van mensen, er ontstaat verkleuring van meubels, stoffering etc.

Een goede warmtewerende folie zorgt wel voor 75% warmtevermindering. Welke folie je ook kiest, je kiest voor een aanzienlijke verbetering van jullie werkklimaat. Een topkwaliteit warmtewerende folie heeft daarnaast nog mooie andere extra voordelen. De experts van DKTR kijken en denken graag met je mee, welke warmtewerende folie voor jullie situatie het meest geschikt is.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Soorten warmtewerende folie

DKTR biedt jullie een ruime keuze in warmtewerende folies. Zo leveren wij o.a. neutraal getinte warmtewerende folie voor binnen en buiten of zon- en warmtewerende folie in het type neutraal of zilver getint voor binnen en buiten. Daarnaast zijn deze soorten ook nog weer onderverdeeld in verschillende tinten doorkijk. We kunnen jullie warmtewerende folies leveren die tevens inbraak werend werken en/of die ook geschikt zijn bij glasbreuk.

Misschien ben je wel op zoek naar een warmtewerende folie die tegelijk geschikt is voor het maken van reclame of die een andere boodschap over moet brengen voor jullie bedrijf of organisatie. Ook dat is geen enkel probleem bij DKTR. Kortom er is bij ons veel te kiezen, zodat jullie verzekerd zijn van een perfect geschikte warmtewerende folie voor jullie situatie.

 

Warmtewerende folie die effectief en voordelig is

Wil je warmtewerende folie kopen?De warmte en het licht van de zon reduceren, oftewel zonwering, kun je heel effectief regelen met warmtewerende folie. Deze folie is een heel mooi én voordelig middel op het gebied van zonwering. In aanschaf aanmerkelijk voordeliger dan bijv. zonneschermen of screens. Het onderhoud is aanzienlijk goedkoper en weersinvloeden hebben uiteraard meer invloed op zonneschermen en screens etc. dan op glasfolies. Wat betekent dat de levensduur van warmtewerende folies groter is dan van andere zonwering.

Naast deze mooie voordelen werkt de warmtewerende folie ook energiebesparend. In de winter en herfst werkt de warmtewerende folie isolerend en in het voorjaar en de zomer houdt de folie juist de warmte buiten, waardoor airco’s minder hard hoeven te werken. Op deze manier scheelt het ook zeer zeker in je portemonnee en draag je je steentje bij aan het milieu.

 

Extra voordelen

De warmtewerende folie zorgt voor aanzienlijke reductie van zonlicht en zonnewarmte. Daarnaast heeft onze warmtewerende folie het grote voordeel dat ook schadelijke UV-straling buiten gehouden wordt. UV-straling die niet goed is voor de mensen die in jullie gebouw vertoeven, maar die ook niet goed is voor stoffering, meubels etc.

Je kunt warmtewerende folie ook inzetten t.b.v. de veiligheid. Wanneer er glasbreuk ontstaat houdt deze warmtewerende folie de glasscherven bij elkaar, zodat er geen vervelende ongelukken gebeuren. Het opruimwerk en schade door rondvliegend glas, wordt daarmee tevens aanzienlijk beperkt. Daarnaast ontmoedigt deze soort warmtewerende folie inbrekers, simpelweg omdat het hen beperkt in de mogelijkheden om makkelijk binnen te komen.

Onze warmtewerende folies zijn ook erg geschikt om jullie privacy beter te waarborgen. Wél naar buiten kijken, maar niet naar binnen. Daarnaast zijn er, d.m.v. warmtewerende folie, mooie mogelijkheden om jullie bedrijf of organisatie op een pakkende manier te promoten. Denk bijv. aan het laten uitsnijden van jullie logo en naam in de folie.

Bij andere zonwering dan glasfolies loop je het risico dat je nog steeds last hebt van zon en warmte bij een laagstaande zon. Dat is bij onze warmtewerende folies niet het geval. Deze vorm van zonwering bedekt het hele raam, dus vanuit geen enkele hoek komt er nog zonlicht, met de daarbij behorende problemen, binnen. Uiteraard zijn onze warmtewerende folies wel zo geproduceerd dat er nog daglicht naar binnen komt. Je komt beslist niet in het donker te zitten.

Daarnaast is warmtewerende folie een prima middel voor het bereiken van Energielabel C, welke per 1 januari 2023 verplicht is voor elk kantoor. Kantoren die niet aan deze vereisten voldoen, zullen de deuren moeten sluiten. Een interessant voordeel is dat je voor warmtewerende raamfolies verschillende subsidies kunt aanvragen, zodat je je investering qua kosten kunt drukken. Overigens is die investering snel terug verdiend, want de terugverdientijd op deze folies is slechts 3 tot 5 jaar.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Voordelen warmtewerende folie

  Warmte werende folieWarmtewerende folies worden vaak ingezet bij gebouwen zoals kantoorpanden, gebouwen in de gezondheidszorg zoals ziekenhuizen, overheidsgebouwen. Maar ook bij winkels, autobedrijven, horeca enz. is onze warmtewerende folie een geliefd middel om de vervelende bijwerkingen van de zon tegen te gaan. Warmtewerende folie is op elk raam een perfect product tegen zonwering, maar zéker bij panden waar veel glaswerk aanwezig is, is een warmtewerende folie een uitkomst.
  Graag zetten we alle voordelen van onze effectieve warmtewerende folies nog even voor je op een rij:

  • Warmtewerend tot wel 75%
  • Zonlicht werend
  • UV-straling werend
  • Lage aanschafprijs t.o.v. andere zonwering
  • Mogelijkheid tot aanvragen subsidie(s)
  • Onderhoudsvrij
  • Tevens een veiligheidsfolie
  • Tevens een privacy folie: met keuzes uit verschillende soorten
  • Tevens een promotiemiddel
  • Inbraak werend
  • Mooie uitstraling bedrijf
  • Zonwering zélfs bij laagstaande zon
  • Energiebesparing: zowel zomers als ’s winters
  • Middel om Energielabel C voor kantoren te realiseren
  • Duurzaam
  • Lange levensduur

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Wil je weten of, en zo ja welke, warmtewerende folie geschikt is voor jullie pand? Ontvang je graag een inschatting van de kosten die dat met zich mee gaat brengen? Heb je zelf al een goed beeld welke folie het moet gaan worden? Of heb je graag nog wat hulp nodig om te komen tot de juiste beslissing? Regel het vandaag nog en zet die eerste stap richting een fijn werkklimaat.
  De specialisten van DKTR helpen je graag en desgewenst ontzorgen we je geheel. Van strategie en design, tot inmeten op locatie, productie in eigen huis en als je wilt het monteren. Alles is mogelijk, overleg gerust wat je wensen zijn. Als full service brandingpartner weten we wat handig is en wat je beter niet kunt doen. Kies ook voor topkwaliteit, 100% service en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kom gerust langs om e.e.a. vrijblijvend te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee.