fbpx

Inbrekers buiten de deur houden door anti inbraak folie. Dat levert veel voordeel op. Anti inbraak folie is een prachtig middel om inbrekers te ontmoedigen en inbraak te vertragen. Niemand wil immers ongewenst bezoek in z’n gebouw hebben, met alle nare gevolgen van dien. Uiteraard zorgen camera’s en alarmsystemen ook voor de nodige beveiliging. Toch zijn inbrekers dan al vaak je gebouw binnen gekomen. Met anti inbraak folie zorg je ervoor dat inbrekers minder snel, of zelfs niet meer, je pand binnen dringen.

Naast z’n inbraak vertragende werking, heeft anti inbraak folie, ook wel inbraak vertragende folie genoemd, nog andere interessante eigenschappen. De anti inbraak folie die wij leveren, is van een duurzame en extra dikke kwaliteit. Wij willen voor onze klanten enkel topkwaliteit en daarom leveren wij alleen anti inbraak folie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze experts vertellen je er graag meer over en kijken graag met je mee om een goede match voor jullie situatie te realiseren.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Welke kwaliteit mag je verwachten van de anti inbraak folie?

Zoals gezegd voldoet onze anti inbraak folie aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat vinden we heel normaal. Onze klanten verdienen simpelweg de beste kwaliteit waar ze jaren mee vooruit kunnen. Onze motivatie is een tevreden klant. Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit. We gaan graag voor een lange termijn relatie met onze klanten. Ook met jou.

De certificering van onze anti inbraak folie voldoet daarom aan de hoogste internationale industriële norm DIN EN 356 P2A AS A1 en gaat tot wel tien jaar mee. Zo ben je verzekerd van langdurige inbraakpreventie.

Bijkomend interessant voordeel is dat verzekeraars ook je investering in een inbraak vertragend middel waarderen. Dat kan voordeel hebben op het gebied van je premiebetaling.

 

Op welke plekken wordt anti inbraak folie veel toegepast?

Anti inbraak folie wordt op veel uiteenlopende plekken ingezet. Denk bijv. aan bedrijfsgebouwen, kantoorpanden, magazijnen, winkelcentra, scholen en kinderdagverblijven. Maar ook op voertuigen wordt deze effectieve en praktische anti inbraak folie vaak toegepast. Denk hierbij aan het openbaar vervoer, bedrijfswagens etc. Kortom, iedere plek met glas, waar inbrekers niet welkom zijn, kun je beveiligen met anti inbraak folie.

Anti inbraak folie is dan ook een prachtig middel dat bedrijven en organisaties meer veiligheid biedt. Het is daarom een erg geliefd middel om inbrekers op afstand te houden. Daarnaast heeft het interessante extra voordelen.

 

Waarom anti inbraak folie zo effectief is

Anti inbraakfolieInbrekers weten uit ervaring in no time altijd de meest zwakke plek van een pand te traceren. Heel vaak is dat het glaswerk, zoals ramen, deuren, puien etc. Alarmsystemen zorgen voor signalering als personen reeds binnen zijn. Camera’s zijn handig om verdacht bezoek te signaleren rondom het pand, maar voordat je het weet zijn de ongewenste bezoekers ook al binnen.

Anti inbraak folie zorgt er heel eenvoudig voor dat het inbrekers bemoeilijkt wordt om binnen te komen. Eenvoudig een raam intikken is er niet meer bij. Het kost behoorlijk wat moeite om het glas kapot te maken. Daarnaast is er dermate veel geweld nodig om het glas te laten breken, dat het geluid wat daarmee gepaard gaat ook menig inbreker afschrikt. Dat voorkomt veel snelle inbraken, denk bijv. aan snelkraken bij winkels of bedrijfswagens met kostbaar gereedschap.

Onderzoek heeft uitgewezen dat inbrekers zónder anti inbraak folie binnen enkele minuten je pand betreden of in je voertuig kunnen komen. Mét de zeer effectieve anti inbraak folie kost ze dat aanmerkelijk meer moeite, tijd en geluid. Veel inbrekers staken dan ook in dit soort gevallen hun inbraakpoging, omdat het risico om gepakt te worden te groot voor hen wordt.

 

Extra voordelen toepassing anti inbraak folie

Door het laten monteren van anti inbraak folie zorg je ervoor dat je ‘gewone’ glas de functie krijgt van gelaagd glas. Gelaagd glas zorgt ervoor dat bij glasbreuk je glas niet in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Bij montage van onze anti inbraakfolie blijft het glas, net als bij gelaagd glas, ook intact bij glasbreuk. De investering die ervoor nodig is, is echter een stuk aantrekkelijker dan het laten aanbrengen van gelaagd glas.

 

Veiligheid voorop

Dat is met name m.b.t. veiligheid uiteraard erg interessant. Denk bijv. aan kantoorgebouwen met meerdere verdiepingen waar veiligheid m.b.t. vallen wordt gewaarborgd door anti inbraak folie. Bovendien voorkomt de folie schade aan inboedel en interieur, zoals bureaus, PC’s, monitoren, meubels etc. wanneer iets van buitenaf naar binnen komt.

Of denk bijv. aan spelende kinderen op een school of kinderdagverblijf die in hun enthousiasme door glas kunnen vallen. De doorval bescherming door anti inbraak folie is hier een essentieel product om fysiek letsel bij de kinderen te voorkomen. Zelfs in extreme gevallen van explosies, is de anti inbraak folie een perfect veiligheidsmiddel.

 

Opruimen fluitje van een cent

Daarnaast is het erg prettig te weten dat wanneer er tóch een dergelijk ongeluk plaats vindt, het opruimen een fluitje van een cent is. De folie zorgt er nl. voor dat alle glasscherven en -splinters netjes bij elkaar worden gehouden. Dat scheelt behoorlijk veel schoonmaakwerk. En daarmee dus ook kosten.

 

Privacy nodig?

Misschien kunnen jullie op bepaalde plekken in jullie pand wel wat meer privacy gebruiken. Bijv. in het magazijn waar (waardevolle) goederen staan opgeslagen. Het is niet nodig dat voorbijgangers jullie voorraad zien staan, zo voorkom je de verleiding tot inbraak. Of misschien is er privacy nodig in behandelkamers etc. Kies dan voor een anti inbraak folie die donker(der) is. Op deze manier onttrek je aan het zicht wat niet voor anderen bedoeld is om te zien.

 

Vandalisme beu?

Helaas worden vaak genoeg ramen beklad en besmeurd. Of zelfs kapot gegooid door vandalen. Ook bij dit soort vandalisme biedt de anti inbraak folie uitkomst. Het is dan ook een prachtig middel om vandalisme tegen te gaan. Enerzijds blijft het glas, door de montage van onze anti inbraak folie, intact bij ingooien. Het wordt bij elkaar gehouden door de folie en dat scheelt veel schade en opruimwerk.

Anderzijds is bij beklad glas of glas wat is bewerkt met bijtende middelen het verwijderen van de anti inbraak folie een budgettair erg vriendelijke oplossing. Het glas zelf heeft nl. geen schade opgelopen. Glas vervangen kost aanmerkelijk meer dan de folie vervangen. Je ziet deze problematiek o.a. bijv. bij het openbaar vervoer. Maar ook bedrijfspanden of gebouwen van organisaties worden regelmatig om wat voor reden dan ook besmeurd met (bijtende) middelen.

 

Anti inbraak folie tegen zonnewarmte

Onze anti inbraak folies houden desgewenst ook de warmte van de zon tegen. Zo vang je twee vliegen in één klap. De warmte en straling van de zon kan soms voor lastige problemen zorgen. Wanneer je toch al graag de veiligheid van jullie gebouw wilde opschroeven, regel dan direct ook de regulering van de zonnewarmte. Budgettair een erg vriendelijk en duurzaam middel t.o.v. de reguliere zonwering, zoals zonneschermen etc.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Alle voordelen van anti inbraak folie in een notedop

  Anti inbraak folie raamGraag zetten we alle mooie voordelen van de effectieve en praktische anti inbraak folie nog even voor je op een rij.

  • Bemoeilijken binnenkomen inbrekers
  • Veiligheid waarborgen: voorkomen persoonlijk letsel, doorval beveiliging etc.
  • Weinig tot geen materiële schade door rondvliegend glas
  • Weinig tot geen schoonmaakwerk/-kosten
  • Aantrekkelijker qua investering t.o.v. gelaagd glas
  • Duurzaam product: lange levensduur
  • Topkwaliteit product door DIN EN 356 P2A AS A1 certificatie
  • Zonwerende functie mogelijk
  • Meer privacy mogelijk
  • Middel tegen vandalisme
  • Onderhoudsvrij: makkelijk schoon te maken

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Kies vandaag nog voor de effectieve anti inbraak folie van DKTR. Gecertificeerde topkwaliteit folie met een lange levensduur. Maak het inbrekers lastig om jullie gebouw of bedrijfswagens binnen te komen. Houd criminelen buiten de deur met onze doeltreffende anti inbraak folie. Waarborg de veiligheid van personeel en bezoekers door voor extra veiligheid te zorgen bij glasbreuk. Voorkom onnodige schade door inbraak, zowel op lichamelijk, materieel als psychologisch gebied.

  Ga ook voor onze prachtige, effectieve en duurzame anti inbraak folie. Een product met mooie extra voordelen en laat de folie monteren door onze vakmensen. Ervaren professionals die exact weten hoe ze de duurzame anti inbraak folie moeten aanbrengen. Zonder dat er lastige problemen ontstaan, zoals blaasvorming en luchtbellen.

  Graag zijn wij jouw full service branding partner. Op het gebied van deze mooie praktische folie, maar ook op andere gebieden. Daarom zetten we graag een stapje meer voor je. Als je dat wilt helpen we je van strategie en advies, tot ontwerp en inmeten op locatie. Door productie in eigen huis en certificaten garanderen we jullie topkwaliteit.

  Laat ook de montage over aan onze vakspecialisten. Zo zijn jullie verzekerd van een prachtig, professioneel en super strak resultaat waar jullie heel lang plezier van zullen hebben. En heb je grote aantallen nodig? Dat is voor ons geen enkel probleem. We bespreken de mogelijkheden graag vrijblijvend met je. Je bent van harte welkom!