fbpx

Anti inbraak folie

Komen er bij u in de buurt weleens inbraken voor en wilt u dit bij uw woning of bedrijfspand tot het minimum beperken? Inbrekers kiezen er vaak voor om eerst te proberen via het raam binnen te komen. De ramen zijn dus zeker een zwakke plek om in de gaten te houden als u inbraak wilt voorkomen. DKTR is de specialist op het gebied van raamfolie. Wij bieden veel verschillende soorten raamfolie aan, waaronder ons speciale anti-inbraak folie. Met anti-inbraak folie van DKTR houdt u de inbrekers buiten! Met deze speciale anti-inbraak folie zorgt u dat uw ramen op een efficiënte manier de eigenschappen krijgen van gelaagd glas. Hiermee zorgt u dat bij een poging tot inbraak de inbreker meer tijd nodig heeft om door de ruit te breken. Ons anti-inbraak folie is zeer krachtig en betrouwbaar en zorgt voor een onzichtbare bescherming.

Deze anti-inbraak folie bestaat uit een helder polyesterlaminaat die na aanbrengen zorgt voor de eigenschappen van gelaagd glas. Na het aanbrengen van het folie kunt u nog gewoon door het raam kijken, het folie zorgt niet voor een belemmering van het zicht. Om door deze met anti-inbraak folie beplakte ramen heen te komen, dient te inbreker een opening te krijgen door het raam in te hakken. Dit kost beduidend meer tijd en veroorzaakt tevens veel lawaai. De folie zorgt dat het glas in geval van breuk en zelfs explosie bij elkaar blijft. Als het glas toch breekt, zorgt de folie ervoor dat het glas toch een geheel blijft. U voorkomt met het anti-inbraak folie dus rondvliegende glasscherven en dat is wel zo veilig voor u en uw omgeving. Als extra voordeel heeft deze anti inbraak folie dus ook veiligheidskenmerken. De folie wordt vaak toegepast bij woonhuizen, winkelruiten en overheids- en bedrijfspanden. Het is dus zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven.

Waarom DKTR?

  • Groot assortiment raamfolie

  • Hoge kwaliteit

  • Vakkundige montage

  • Persoonlijk advies

  • 100% klanttevredenheid

Voordelen

Bij DKTR werken we alleen met producten van goede kwaliteit. Wij kunnen u er daarom van verzekeren dat het anti-inbraak folie zeer lang mee zal gaan. De folie is van een duurzame extra dikke kwaliteit. U zult dus lang plezier hebben van uw aankoop bij DKTR. Ons folie voldoet aan de hoogste internationale industriële norm DIN EN 356 P2A AS A1. Het folie gaat tot wel tien jaar mee! Investeren in kwalitatief goed anti-inbraak folie van DKTR is dus zeker een slimme keuze waar u geen spijt van zal krijgen.

De anti-inbraak folie van DKTR helpt u de inbreker af te schrikken. Deze raamfolie blijft zelfs bij elkaar na het ingooien van zware objecten. De folie zorgt ervoor dat er vertraging is bij de inbraak en maakt het breken van het glas zeer moeilijk. Als een inbreker eenmaal merkt dat het moeilijk is om door het raam binnen te komen, zal hij zeker zijn poging staken. Het breken van het raam zal ontzettend veel moeite en tijd kosten en ook veel lawaai veroorzaken. Op dit lawaai zit een inbreker natuurlijk al helemaal niet te wachten.

De anti-inbraak folie komt ook nog van pas als u te maken krijgt met vandalisme. Een vandaal die het raam wilt bekladden met verf of inkt zal minder plezier beleven aan een raam dat is beschermd met het anti inbraak folie. De schade zal zich enkel beperken tot de raamfolie en niet doordringen op de ruiten. Na verwijdering van het bekladde raamfolie ziet uw raam er weer als nieuw uit.

Door terroristische aanslagen heerst er in Nederland en België veel onrust en angst. Dit maakt gebouweigenaren bewust van hun verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid. Met de anti-inbraak folie kan de schade bij een mogelijke explosie worden beperkt doordat het folie het glas bij elkaar houdt. Als u gebruikt maakt van het anti-inbraak folie zult u zich gegarandeerd een stuk veiliger voelen in uw woning of bedrijfsgebouw.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Montage

Montage wordt verzorgd door onze speciaal opgeleide monteurs. Zij zijn door het hele land inzetbaar. Wij zorgen dat de anti-inbraak folie op de juiste manier wordt aangebracht, zodat het ook daadwerkelijk de werking heeft die het zou moeten hebben. Dat betekent dat de door ons aangebrachte raamfolie geen luchtbellen of blazen zal hebben.

Kiest u er toch graag voor om zelf het anti-inbraak folie aan te brengen? Volg dan de volgende stappen. U kunt dit het beste met twee personen doen.

1.   Maak de ramen goed schoon en vetvrij. Hierbij zorgt u er ook voor dat u eventuele verfresten verwijdert, alles wat je niet verwijdert blijf je namelijk zien na het plakken.

2.   Nu gaat u een sopje maken met zeep. U gebruikt hiervoor 1 liter water met een halve theelepel shampoo zonder toevoeging. U kunt dit het beste in een plantenspuit aanmaken.

3.   Spuit zowel het raam als de lijmzijde van het folie goed in met het zeepsop.

4.   Breng nu het glasfolie aan op het raam.

5.   Rakel nu het sop onder het anti-inbraak folie vandaan. De rakel is onmisbaar als u zelf folie wilt gaan aanbrengen. U kunt hiermee namelijk op een gemakkelijke manier het water, sop en eventuele luchtbellen en blazen verwijderen. Pas er goed op dat u het folie niet beschadigt.

6.   Met behulp van een scherp mes en een liniaal kunt u nu het anti-inbraak folie afsnijden.

7.   Laat nu het zeepsop goed drogen.

DKTR is een gecertificeerd, SI’bon erkend Signbedrijf waarbij u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit bij alle opgeleverde producten. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan!