fbpx

Stel uzelf voor: uw stad, stralend en onvergetelijk. Dat is precies wat onze op maat gemaakte stadsdecoratie voor u kan doen!

Wilt u dat uw stad een onuitwisbare indruk achterlaat? DKTR maakt het mogelijk met onze op maat gemaakte stadsdecoratie. Of het nu gaat om een spraakmakend evenement of langdurige branding, wij bieden de sleutel tot een levendige sfeer en een positieve uitstraling. Onze ervaring in samenwerking met citymarketingteams stelt ons in staat om voor elke stad een uniek plan te ontwikkelen. Van imposante raamstickers tot grootschalige eventdecoratie, bij DKTR nemen we het volledige traject voor onze rekening. U krijgt altijd persoonlijke begeleiding van een vast contactpersoon. Kies voor een stad die blijft plakken, kies voor DKTR.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Geef Uw Stad een Unieke Identiteit met DKTR's Stadsdecoratie

Waarom Stadsdecoratie?

In de hedendaagse wereld van marketing is stadsdecoratie onmisbaar. Het geeft uw stad een eigen karakter en maakt het tot een ware eyecatcher. Of het nu tijdens een groot evenement is, zoals het Songfestival of de Marathon van Rotterdam, of als langdurige blikvanger, stadsdecoratie is de sleutel tot een levendige sfeer en een positieve uitstraling. En niet te vergeten, het trekt vaak de aandacht van de media!

 

Maatwerk voor Uw Stad

Elke stad is uniek. Wat voor de ene stad werkt, kan voor de andere minder effectief zijn. Daarom werken wij bij DKTR nauw met u samen om een plan op maat te maken. Met ruime ervaring in citymarketing, bekijken we samen met uw team de mogelijkheden voor uw stad. Van XXL raamstickers op een opvallend gebouw tot grootschalige eventdecoratie: wij ontwikkelen altijd een doordacht plan van aanpak. Bij DKTR regelen we het hele proces, van inventarisatie tot installatie op locatie. Bovendien heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt voor persoonlijke begeleiding bij elk project.

 

Groots Denken voor Grote Evenementen

Denkt u aan het Eurovisie Songfestival of de Marathon in Rotterdam? Grote evenementen hebben een enorm bereik, verder dan de lokale bevolking alleen. Dit biedt een unieke kans om uw stad in de spotlights te zetten en toeristen vanuit het hele land, en zelfs daarbuiten, aan te trekken. Onze stadsdecoratie is een investering in uw stad die het verschil maakt!

Met onze uiterst weerbestendige folies en full colour printmogelijkheden, kunnen wij niet alleen uw logo en huisstijl toepassen, maar ook specifieke instructies of andere belangrijke boodschappen moeiteloos integreren.

Strategie, advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen je graag verder!

Bel.0165 526 201

  Zet uw stad in de schijnwerpers

   

  Kies voor Duurzaamheid

  Bij DKTR streven we naar duurzaamheid. Onze hoogwaardige materialen garanderen een langdurige hechting en duurzaamheid van onze producten. Bovendien bedrukken we onze folies terp laatse, waardoor de productie van uw stadsdecoratie grotendeels in eigen beheer is.

   

  Wat is het extra aanbod van DKTR voor jou?

  Wij begrijpen dat de overvloed aan keuzemogelijkheden uitdagend kan zijn. Wat past het beste bij jouw laadstation? Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de kosten? Welke keuze is het meest duurzaam? Bij DKTR nemen we graag deze zorgen weg en denken we met je mee. Hier zijn de DKTR zekerheden voor jou:

  • Specialistische jarenlange ervaring.
  • Een breed scala aan materialen, altijd passend bij jouw situatie.
  • Productie in eigen huis, wat resulteert in topkwaliteit, snelheid en flexibiliteit.
  • Ontzorging bij het ontwerpproces indien gewenst.
  • Montage door eigen vakmensen.

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

   

  Wilt u uw stad ook onvergetelijk maken?

  Laat ons uw stad in de schijnwerpers zetten! Neem vandaag nog contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek!

  We staan je graag bij als ervaren full service brandingpartner in je keuzes en denken met je mee. Bij ons kies je voor topkwaliteit en 100% service. Heb je grote aantallen nodig? Geen probleem. We bespreken de mogelijkheden graag met je in een vrijblijvend gesprek.