fbpx

Voor het creëren van meer privacy is zandstraalfolie een perfect middel. Want het gevoel van bekeken worden op plekken waar dat niet gewenst is, is niet prettig en onwerkbaar. Dat los je maar beter snel op. Er moet meer privacy komen, zodat ongewenste inkijk verleden tijd wordt.

Door het aanbrengen van onze topkwaliteit zandstraalfolie kunnen jullie ruimtes heel eenvoudig omgetoverd worden tot aangename privé plekken. Privacy in jullie gebouw wordt op deze manier heel eenvoudig gerealiseerd en gewaarborgd. Er ontstaat een fijne en prettige (werk)sfeer voor bezoekers en werknemers.

Graag denken de specialisten van DKTR met je mee om op korte termijn te zorgen voor meer privacy in jullie ruimtes. Er is veel mogelijk en er zijn daarnaast nog erg interessante extra voordelen m.b.t. onze zandstraalfolies. De experts van DKTR weten uit ervaring wat de meest optimale benutting van de zandstraalfolie is. Ze denken dan ook graag met je mee voor het beste en mooiste resultaat m.b.t. jullie situatie.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Zandstraalfolie versus melkglasfolie

Vaak wordt gedacht dat zandstraalfolie en melkglasfolie identiek aan elkaar zijn. Dat is ook niet verwonderlijk want ze hebben veel overeenkomsten. Beide folies zijn mat en zien er melkachtig, een beetje wit uit. Vormen en silhouetten kun je nog wel gewaar worden, maar je kunt verder geen details zien. Zowel de zandstraalfolie als de melkglasfolie zorgen er ook voor dat er aan beide kanten van het glas zowel bij donker als bij licht geen inkijk is.
Het verschil tussen beide folies is dat de melkglasfolie een wat fijnere structuur heeft en rustiger oogt. In de zandstraalfolie is de structuur op de folie ietsje groffer en zit er een glittertje in. Als je deze soorten privacy folies wilt inzetten als reclame-uiting is de zandstraalfolie i.v.m. meer contrast vaak de meest geschikte soort. Het is maar net waar jullie naar op zoek zijn en wat het beste bij jullie past. Onze experts denken graag met jullie mee.

 

Waar is zandstraalfolie allemaal geschikt voor?

Zandstraal folieZandstraalfolie is allereerst een privacyfolie. Door het laten monteren van deze folie worden in no time prettige privé ruimtes gecreëerd. Daarnaast geeft de zandstraalfolie een mooie uitstraling aan jullie gebouw, zeker als je decoratieve vormen en/of letters uit de folie laat snijden. Zandstraalfolie draagt op die manier bij aan de representatie van jullie bedrijf of organisatie.

De zandstraalfolie kan een decoratieve bijdrage leveren, maar dus ook als reclamemiddel in gezet worden. Jullie logo of merk uitgesneden uit de folie draagt bij aan het stevig neerzetten van jullie bedrijf of organisatie. Bezoekers en werknemers ervaren de sfeer en het concept op deze manier optimaal. Naast het creëren van privacy een mooi extraatje dus.

Zandstraalfolie houdt ook het zonlicht en de zonnewarmte gedeeltelijk tegen. Erg prettig als de zon jullie ruimtes in de zomer flink opwarmt. Tóch zullen jullie ruimtes niet donkerder worden, want onze zandstraalfolies zijn goed lichtdoorlatend.

 

Waar wordt zandstraal folie veel gebruikt?

Zandstraalfolie is erg populair binnen veel verschillende branches. Denk aan de horeca zoals restaurants of cafés. Of de gezondheidszorg zoals tandartspraktijken, huisartspraktijken en ziekenhuizen. Ook in opleidingscentra, op scholen en in de detailhandel wordt zandstraalfolie volop ingezet voor privacy doeleinden of reclame. Onze topkwaliteit zandstraalfolie kan ook voor jullie het verschil maken op privacy gebied. Daarnaast kan het een mooie sfeermaker, reclamemiddel etc. voor jullie zijn.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Welke voordelen heeft zandstraalfolie?

  Gezandstraalde folieInmiddels hebben we de belangrijkste voordelen al even genoemd, zoals uiteraard zandstraal folie als privacy middel, reclamemiddel etc. Maar er is meer. Onze topkwaliteit zandstraalfolies hebben daarnaast nog andere erg interessante voordelen:

  • Prachtig reclamemiddel
  • Privacy verhogend
  • Goede lichtdoorlating
  • UV-straling werend
  • Zon- en warmtewerend
  • ’s Winters isolerend
  • Op maat geleverd
  • Betaalbaar
  • Op alle soorten ramen mogelijk, ook HR+ of HR++
  • Voor binnen en buiten
  • Makkelijk schoon te maken/te onderhouden
  • Montage door eigen montageteam van DKTR

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Zandstraalfolie als perfect privacy-middel gemonteerd op jullie ramen. Voorkom daarmee ongewenste en onnodige inkijk en realiseer in no time een aangename (werkbare) sfeer. En hebben jullie grote aantallen nodig of wil je graag op maat geleverd hebben? Dat is bij ons geen enkel probleem, we nemen de mogelijkheden graag met je door. Met onze zandstraalfolies kies je voor privacy in jullie ruimtes, voor lichtbehoud, voor extra reclame en voor een aangename en stijlvolle sfeer in jullie gebouw(en).
  Onze zandstraalfolies staan voor topkwaliteit, professionaliteit en een sterke uitstraling voor jouw bedrijf of organisatie. En als je dat wilt ontzorgen we jullie geheel bijv. op het gebied van inmeten en montage. Zodat je verzekerd bent van een topresultaat. Wij zijn een full service brandingpartner die al jaren met de voeten in de klei staat en precies weet welke wegen je moet bewandelen om het beste resultaten te behalen. Heel graag denken we dan ook met je mee om ook voor jullie de best passende uitkomst te bereiken. Desgewenst: van strategie en design, tot productie, inmeten op locatie en monteren. Als je kiest voor DKTR, kies je voor topkwaliteit en 100% service. Je bent van harte welkom om e.e.a. te bespreken in een vrijblijvend gesprek.