fbpx

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie of glass etched folie is een matte, melkachtige folie die het licht wel doorlaat, maar u tegelijkertijd een zekere privacy geeft. U kunt namelijk niet door de folie heen kijken zoals bij transparante folie.

De zandstraalfolie is ideaal te gebruiken op plekken waar privacy gewenst is. Er kan namelijk niet doorheen gekeken worden. De zandstraalfolie is in elke gewenste vorm te snijden en te plakken. Heeft u een idee en wilt u dit graag laten uitvoeren, dan bent u bij DKTR aan het juiste adres. Wij kunnen het voor u regelen, van design tot de montage. De montage wordt gerealiseerd door onze monteurs, die hiervoor speciaal opgeleid zijn. Tevens denkt DKTR graag met u mee en geeft u een passend advies voor de zandstraalfolie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden met de betrekking tot deze folie. Bent u op zoek naar zandstraal folie per meter? Bekijk dan onze webshop.

 

 

Waarom DKTR?

  • Groot assortiment raamfolie

  • Persoonlijk advies

  • Vakkundige montage

  • Hoge kwaliteit

  • 100% klanttevredenheid

Zandstraal folie

Zandstraalfolie houdt ongewenste inkijk tegen. De folie heeft deze naam omdat het lijkt of er transparante zandkorrels op de folie zijn gespoten. Kleuren en contouren ziet u slechts op enkele centimeters afstand. Zandstraalfolie wordt veel gebruikt bij tandarts en dokterspraktijken en vergaderzalen. Het is een ideale privacyfolie die er niet alleen elegant uitziet, maar ook zeer functioneel is. Daarom wordt het ook steeds vaker toegepast bij particuliere woningen op de ramen van de voordeur en op het raam aan de voorzijde van het huis.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Wilt u graag zandstraalfolie op uw ramen hebben of heeft u een ander idee en wenst u dat wij uw idee concreet maken en het realiseren van design tot aan monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Geen enkel probleem, alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee. U kunt altijd contact met ons opnemen en bij de dokter op spreekuur komen.