fbpx

Je bent op zoek naar veiligheidsfolie voor je glas. Ramen in jullie gebouw moeten voldoen aan bepaalde regelgeving. Of je wilt gewoon extra veiligheid creëren en vervelende situaties zoals verwondingen bij glasbreuk voorkomen. Jullie glas is nog prima en om dat helemaal te laten vervangen door veiligheidsglas is jammer en een onnodige investering.

Met de veiligheidsfolies van DKTR kun je je bestaande glas upgraden naar veiligheidsglas. Daarnaast heeft de veiligheidsfolie nog een andere mooie extra functie. De specialisten van DKTR laten je graag de mooie praktische toepassingen van deze veiligheidsfolie zien en denken graag met je mee om te bepalen welke veiligheidsfolie voor jullie de beste optie is.

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Veiligheidsmiddel

Veiligheidsfolie is een soort glasfolie die ingezet wordt om verwondingen bij glasbreuk te voorkomen. Wanneer bij jullie een raam breekt dan vliegen de glasscherven en glassplinters alle kanten op. Ze liggen overal, op bureaus, tafels, vloer etc. De perfecte oplossing om deze problemen buiten jullie deur te houden is de kwaliteit veiligheidsfolie van DKTR. Door deze hoogwaardige veiligheidsfolie worden scherven bij elkaar gehouden zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er letsel optreedt en daarnaast scheelt het veel opruimwerk.

 

Veiligheidsfolie als anti-inbraakfolie

VeiligheidsfolieNaast het garanderen van veiligheid bij glasbreuk kan onze veiligheidsfolie jullie nog een mooie extra leveren. Deze glasfolie wordt nl. ook gebruikt als anti-inbraakfolie. Inbrekers komen vaak via ramen binnen. Heel eenvoudig verschaffen ze zich toegang tot een gebouw door bijv. één van jullie ramen te breken.

De veiligheidsfolie van DKTR zorgt ervoor dat inbreken erg moeilijk wordt. Zelfs met zware voorwerpen kan jullie raam niet ingegooid worden als er veiligheidsfolie op is gemonteerd. Het kost inbrekers dus heel veel extra tijd én lawaai om bij jullie binnen te komen. Daardoor zullen inbrekers de inbraakpoging staken of zelfs al daarvóór besluiten om jullie gebouw over te slaan. Veiligheidsfolie levert dus aan 2 kanten veiligheid op.

 

Waar wordt veiligheidsfolie gebruikt?

Eigenlijk kan veiligheidsfolie overal gebruikt worden waar glasbreuk risico’s met zich mee brengt. In hoge kantoorgebouwen voorkomt het zelfs het risico van hoge val bij glasbreuk. Of bij scholen en kinderdagverblijven waar onverwachte bewegingen van spelende kinderen dagelijks aan de orde zijn. Ook je wagenpark kun je beveiligen, bijv. tegen vandalisme. De veiligheid van glas is in dit soort situaties ontzettend belangrijk.

Voor het waarborgen van deze belangrijke veiligheid zijn regels opgesteld. Uiteraard voldoen onze veiligheidsfolies aan deze normen en zijn ze EN-12600 gecertificeerd. Onze veiligheidsfolies zijn dan ook inzetbaar bij bijv. scholen, ziekenhuizen, showrooms van winkels, hotels, horeca, productieruimtes etc.

In de meeste gevallen doet veiligheidsfolie dienst wanneer er een ongeluk(je) gebeurt. Soms ook zal er moedwillig een poging gedaan worden tot glasbreuk, zoals bijv. bij vandalisme of een aanslag. Dan is het heel geruststellend om te weten dat zelfs dán jullie veiligheid nog gewaarborgd blijft. Want zelfs bij een steen door een raam of een explosie zal de veiligheidsfolie jullie glas bij elkaar houden en krijgen scherven geen kans op verwondingen en andere schade.

Misschien heb jij een bedrijf in de voedselindustrie en ben je op zoek naar veiligheidsfolie. Veiligheidsglas is een vereiste in de voedselindustrie. Jullie bestaande glas upgraden naar veiligheidsglas is heel eenvoudig met onze hoogwaardige veiligheidsfolie. Uiteraard voldoen onze folies aan de strenge normen die de Europese Unie heeft vastgesteld t.w. de HACCP (Hazardous Analyses Critical Control Points), BRC (British Retail Consortium) en IFS (International Food Standard) normen.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Soorten veiligheidsfolies

  Veiligheidsfolies kunnen wij jullie leveren in 2 soorten, nl. de reguliere variant en de warmtewerende variant. Graag geven we je wat meer info over de beide specifieke soorten:

   

  Reguliere folie t.b.v. veiligheid

  De reguliere veiligheidsfolie is een neutraal getinte, transparante en heldere folie die erg geschikt is als jullie alle licht willen behouden die ook op dit moment in jullie gebouw komt. Het is een prachtige praktische folie die glasscherven perfect vasthoudt, schadelijke UV-straling tegen gaat en die tevens anti-inbraak is. Doordat deze veiligheidsfolie een hoge transparantie heeft kunnen jullie nog prima van binnen naar buiten kijken en ook voorbijgangers kunnen nog uitstekend naar binnen kijken.

   

  Veiligheidsfolie tegen warmte en voor privacy

  Mochten jullie naast het veiligheidsaspect ook graag direct een grotere privacy creëren of de warmte reduceren, dan is onze warmtewerende veiligheidsfolie ook een erg interessante optie voor jullie. Deze folie kunnen wij jullie leveren in twee tinten, van licht tot donker. Waardoor warmte van buiten verminderd wordt in jullie ruimtes en jullie privacy verhoogd wordt. Uiteraard zorgt ook deze folie ervoor dat glasscherven bij elkaar gehouden worden, is de folie UV-werend en werkt de folie inbraak preventief.

   

  Voordelen veiligheidsfolie

  Veiligheidsfolie voor raamHet laten aanbrengen van veiligheidsfolie heeft veel pluspunten. Hieronder vind je ze op een rij:

  • Grote verhoging veiligheid
  • Inbraakpreventie
  • UV-werend
  • Gelijkwaardige kwaliteit aan veiligheidsglas
  • Lage investering t.o.v. aanschaf veiligheidsglas
  • Lange levensduur: 15 tot 20 jaar
  • Onderhoudsvrij
  • HACCP/BRC/IFS gecertificeerd
  • Voldoet aan NEN 12600 norm
  • Evt. extra bijkomende optie: warmtewering
  • Evt. extra bijkomende optie: privacy-verhoging
  • Reguliere folie: glashelder
  • Indien gewenst: montage door eigen specialistisch team
  • 10 jaar garantie op breken en schilferen van folie

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Voorkom akelige verwondingen en onnodige schade. Houd inbrekers buiten de deur. Zorg dat jullie gebouw veilig is voor werknemers en bezoekers. Kies evt. voor extra privacy of warmtewering. Zet vandaag nog de stap en laat onze praktische veiligheidsfolie aanbrengen op jullie ramen. Wij denken graag met je mee en ontzorgen je helemaal als je dat wilt. Onze specialisten weten als geen ander wat het meest geschikt is voor jullie situatie. Bij DKTR kies je voor topkwaliteit en 100% service.

  Wie weet heb je grote(re) aantallen nodig. Wij kunnen je daarbij heel goed helpen en adviseren. We bespreken het graag vrijblijvend met je onder het genot van een kopje koffie of thee.