fbpx

Stickers

Voor uw buitenreclame zijn stickers ideaal. Stickers zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten, formaten, vormen en aantallen.

DKTR is onbetwist de specialist op stickergebied. Met jarenlange ervaring en een eigen productie kunnen wij voorzien in elke type sticker. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw stickers

 

Waarom DKTR?

  • Stickerspecialist

  • Persoonlijk contact

  • Groot assortiment

  • Eigen productie

  • Snelle levertijd

Stickermaterialen

 

Voor iedere vraag is er een type sticker. Onze specialisten begeleiden u in uw aanvraag en geven u het juiste advies. Voor het maken van de juiste keuze van het stickermateriaal  zijn de volgende vraagstukken van belang.

  • Aantal: Doordat we een flexibele productie hebben, en digitaal printen en snijden kunnen wij al een stickers leveren vanaf 1 stuk. Uiteraard kan het prijstechnisch wel interessant zijn om een groter aantal te bestellen in verband met de startkosten. Mocht een groter aantal prijstechnisch aantrekkelijker zijn, dan nemen wij staffelprijzen mee in onze offerte. Bij hele grote aantallen is het mogelijk dat we naar een andere druktechniek wijken. Denk hierbij aan stickers op rol, zeefdruk of offset druk.
  • Formaat: Wij produceren een stickers van klein tot groot formaat. Kortom stickers van 1 x 1 cm of  van 150 x 150 cm zijn geen probleem. Er is bij grote formaten wel een maximale rolbreedte aan verbonden. Mocht het groter zijn dan deze rolbreedte, dan is dit geen probleem. In dit geval kunnen we het opdelen.
  • Vorm: Wij snijden digitaal, waardoor het mogelijk is om in elke vorm uit te snijden. Dus niet alleen vierkant, rechthoek, rond of ovaal, maar ook volledig in contouren uitgesneden stickers. Contour uitgesneden betekent in elke gewenste vorm. Als u bijvoorbeeld een sticker in de vorm van een vis wilt uitsnijden, dan snijden wij deze in contourlijnen van een vis. Kortom: geen beperkingen in vorm.
  • Duurzaamheid/kwaliteit: Uw buitenreclame kan van tijdelijke of permanente aard zijn, daarbij is ook de te beplakken ondergrond van belang. Voor iedere tijdsduur en soort ondergrond hebben wij specifiek materiaal. Het kwaliteitsverschil van deze stickers zit hem in de lijmkracht, duurzaamheid van de print, krasvastheid en weersbestendigheid.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan, onze specialisten staan voor u klaar.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201