fbpx

Bedrijfswagen bestickering

Laat uw wagenpark niet rond rijden met saaie witte of grijze bestelauto’s, maar zorg ervoor dat u voor (potentiële) klanten altijd zichtbaar en herkenbaar bent door bedrijfswagens op professionele wijze te laten bestickeren. 

Of het nu gaat om een simpele belettering, bijvoorbeeld uw adres en webgegevens op de achterkant en zijkanten van de bedrijfswagen, of een complete carwrap, waarbij u al uw wagens voorziet van een spetterend en opvallend ontwerp.  Wij van DKTR kunnen u voorzien in bedrijfswagen bestickering (ook wel fleetmarking genoemd) voor elk type bestelauto, bestelbus of bestelwagen.

Waarom DKTR?

 • Persoonlijk advies

 • Eigen productie

 • Gecertificeerde monteurs

 • Creatieve vormgevers

 • Elk type bedrijfswagen

Bestickering = 2 miljoen x gezien worden

Of uw bedrijfswagens nu continu onderweg zijn of net wat minder kilometers afleggen, wanneer u de bestickering op de juiste manier inzet, bereikt u gegarandeerd een publiek. Bent u nog niet overtuigd? Een leuk weetje: Het Centraal Bureau voor Statistiek heeft berekend dat een opvallend bestickerd voertuig gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft. Dit betekend dat uw ontwerp op jaarbasis bijna 2 miljoen keer gezien zal worden. DKTR adviseert u dan ook graag zo goed mogelijk, voor een optimale invulling van het ontwerp van de bedrijfswagen bestickering.

Onze eigen ontwerpafdeling zal met u meedenken in een creatief ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met uw huisstijl of eerder bestickerde bedrijfswagens. Naast creativiteit vinden wij het ook belangrijk dat de bedrijfswagen bestickering voor u conversie verhogend werkt. Hiermee bedoelen we dat potentiële klanten op de juiste manier getriggerd worden om uw bedrijf op te zoeken op internet of op een andere manier contact met u op te nemen. Door deze conversie verhoging zal u uiteindelijk vanzelf de investering in bedrijfswagen bestickering terug verdienen.

Door gebruik te maken van vernieuwende en kwalitatief goede folies, creëren wij een verfrissend en opvallend uiterlijk voor uw bedrijfswagens, dat volledig aan zal sluiten bij uw wensen en de identiteit van uw bedrijf. Heeft u een uitdagend project voor ogen? Ook dan gaan wij graag de uitdaging aan. Wij hebben al een groot aantal van dit soort projecten succesvol afgerond. Zo hebben wij met behulp van speciaal wrappingfolie met de look and feel kwaliteiten van echt leer, de bedrijfswagen van een stoffeerbedrijf voorzien van een nieuw en opvallend uiterlijk. Voor een ander bedrijf hebben wij de bedrijfsauto omgetoverd tot een echte rallywagen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Fleetmarking van complete wagenpark 

 

Wilt u meerdere bedrijfswagens bestickeren? Ook hierbij kan DKTR u van dienst zijn. Wij dragen graag zorg voor de belettering van uw complete wagenpark; van bedrijfswagens tot vrachtwagens. Hierbij zullen wij u van begin tot eind begeleiden met het ontwikkelen, produceren en monteren van uw Fleetmarking. Dit begint met een prototype bedrijfswagen en wordt daarna eventueel uitgevoerd op meerdere verschillende voertuigmodellen. Hierbij zorgen wij dat de huisstijl op een eenvoudig herkenbare manier op elk gewenst voertuig geplaatst zal worden. Zodra u met het ontwerp en de offerte akkoord bent gegaan, wordt er gekeken naar een planning en locatie. Hierbij zullen wij proberen om de omstandigheden zodanig te optimaliseren dat u maar minimaal overlast ondervindt van het tijdelijke gemis van uw bedrijfswagens. Neem vrijblijvend contact met ons op

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Ontwerp tot realisatie

  Offerte en ontwerp

  De eerste stap van uw aanvraag is het samen bepalen van uw wensen. Hierin is het te besteden budget en de reclameboodschap die u wilt uitstralen voor ons van groot belang. Het ontwerp kan door uw eigen reclamebureau of grafisch vormgever worden aangeleverd. Wanneer u niet over een van deze middelen beschikt, kan onze eigen vormgevingsafdeling u hier in voorzien. In dit geval zullen zij aan de hand van de door u gestelde wensen en eisen een gepast ontwerp voor u creëren.  In beide gevallen zullen wij kritisch kijken naar de technische haalbaarheid van het ontwerp. Als het ontwerp af is zullen wij dit digitaal voor u intekenen zodat u een beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat en er indien mogelijk nog verandering gemaakt kunnen worden.

  Productie en montage

  Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte en het ontwerp, zal worden overgegaan tot de productie van uw bedrijfswagen bestickering. Wij produceren deze binnen onze eigen productie-afdeling waar enkel wordt gewerkt met top merken als 3m , Avery, Oracal of Grafitype. Door gebruik te maken van deze kwaliteitsfolies kunnen wij een resultaat garanderen dat niet alleen mooi en professioneel oogt, maar ook nog eens zeer duurzaam is. Bovendien kunnen onze goed opgeleide monteurs de kwaliteit van deze merken nog verder waarborgen door deze op de juiste wijze te bevestigen. Hierdoor kunt  u nog voor vele jaren met plezier rondrijden met uw bedrijfsreclame.

  Nazorg

  U krijgt van ons een 100% foutloze uitvoering van de werkzaamheden. Is er naar oplevering van het door ons geleverde resultaat toch onverhoopt iets niet naar uw zin? Dan zullen wij er uiteraard voor zorgen dat dit probleem snel opgelost wordt. Rijdt u op een later moment schade? Geen probleem! Wij bewaren alle ontwerpen. Hierdoor kan uw bestickering of de beschadigde delen van uw bestickering snel en efficiënt opnieuw gereproduceerd en vervangen worden.

  U kunt echter ook zelf stappen ondernemen om de levensduur van uw bestickering te verlengen. Dit doet u onder andere door de juiste nazorg te plegen. Zo wordt het aangeraden om de bestickering regelmatig schoon te maken en uw bedrijfswagens zo veel mogelijk overdekt te parkeren.