fbpx

Beurssystemen

Door uw bedrijf regelmatig te presenteren op beurzen bereikt u op een zeer efficiënte manier zowel vaste als nieuwe klanten. Om dit voor elkaar te krijgen is het natuurlijk wel belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is, aangezien dit de eerste indruk is die u achterlaat bij uw (nieuwe) klanten. DKTR kan u voorzien van verschillende soorten beurssystemen die speciaal zijn ontworpen voor toepassing en gebruik op beurzen en andere promotionele evenementen. Wij werken enkel met beurssystemen van uitstekende kwaliteit. Hierdoor creëert u in een handomdraai een kwalitatief hoogwaardig en professioneel imago.

DKTR heeft een groot assortiment aan beurssystemen. Voor iedere specifieke behoefte hebben wij een passend systeem. Dit gaat van eenmalige acties tot permanente uitingen, bovendien hebben wij producten voor zowel binnen als buiten. Met onze eigen productie en creatieve vormgevers maken wij de producten die 100% aan uw verwachtingspatroon zullen voldoen.

Heeft u een groter project voor ogen, waarbij u met verschillende producten wilt werken? Ook dit is uiteraard geen enkel probleem. Wij gaan graag de uitdaging aan en leveren u in een zeer korte tijd een absoluut kwaliteitsproduct. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom DKTR?

 • Groot assortiment

 • Hoge kwaliteit

 • Eigen productie

 • Snelle levertijd

 • Creatief ontwerp

Verschillende beurssystemen

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van beurssystemen. Om u een beeld te geven van de keuzes die tot uw beschikking staan, vindt u hieronder een greep uit ons assortiment.

 • Roll-up banners: De roll-up banner is erg gemakkelijk te vervoeren doordat deze zeer compact is wanneer het volledig is opgerold. Het uitrollen van de banner is eenvoudig en kan snel gedaan worden door slechts een of twee personen. Hierdoor leent het zich uitstekend voor beurzen en evenementen. Dit is het meest populaire beurssysteem en uitvoerbaar in verschillende breedtematen. Voorzien van een pakkend ontwerp of een reclameboodschap trekt u hiermee zonder twijfel de aandacht naar uw stand.
 • Stoepborden: Uitklapbord waarbij u gemakkelijk zelf posters kunt verwisselen. Stevig en opvallend. Bovendien makkelijk weer in te klappen en te vervoeren. Ook voor bedrukte posters die in de stoepborden gedaan kunnen worden, kunt u uiteraard bij DKTR terecht. Doordat de posters zo gemakkelijk te vervangen zijn, leent dit product zich daarnaast uitstekend voor tijdelijke of afwisselende acties.
 • Kussens: Bent u op zoek naar een zeer veelzijdig product om op een beurs te gebruiken. Kies dan voor bedrukte kussens! Dit product leent zich uitstekend voor promotionele doeleinden, maar is ook functioneel en decoratief. Binnenkussens en zitzakken kunnen worden bedrukt met uw eigen huisstijl. Een leuke accessoire voor uw beursstand. Waar bezoekers eventueel even lekker kunnen gaan zitten en uitrusten of op hun gemak uw stand kunnen bekijken. Wij kunnen deze zitzakken daarnaast zowel voor binnen als voor buiten produceren.
 • Skytube: Deze uiting is zeer creatief en vangt gemakkelijk de blik van voorbijgangers. De Skytube is een opvallende opblaasbare uiting uiteraard opnieuw voorzien door een passend en professioneel aangebracht ontwerp. Deze uiting wordt onder andere vaak gebruikt bij openingen of buitenevenementen.
 • Presentatie-beurswand: Wilt u uw stand graag nog verder uitbreiden of bent u juist op zoek naar een goede basis voor een stand? Dan kunt u ook kiezen voor een presentatie of beurswand. Dit is een grote wand voor op uw beursstand. Compleet uitvoerbaar in uw huisstijl of voorzien van een anders ontwerp.

Heeft u een specifiek idee? Daag ons uit! Met onze ervaring durven wij elke uitdaging aan. Neem hiervoor contact met ons op!

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  100% klanttevredenheid

  Ontwerp

  DKTR maakt enkel beurssystemen waarbij wij zelf ook de uiting pakkend en mooi genoeg vinden. Zodat u met het beurssysteem dat u kiest ook het effect kan behalen dat u ervan verlangt. Dit kan gedaan worden met een design dat u zelf heeft ontworpen of laten ontwerpen. Wanneer u echter nog geen concreet plan voor ogen heeft voor een ontwerp of uw idee nog verder uitgewerkt moet worden, kunnen wij hier mee helpen. Onze eigen ontwerpafdeling kan u helpen om een creatief en passend ontwerp op te stellen. Ook met de technische aspecten van de opdruk houden wij uiteraard rekening. Wij controleren ieder aangeleverd drukbestand op kwaliteit, Zodat dit ook op groter formaat tot zijn recht komt.

  Kwaliteit

  Voor het produceren van de beurssystemen maken wij enkel gebruik van kwaliteitssystemen zodat wij kunnen garanderen dat u een product krijgt dat aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien kunnen wij er hierdoor voor zorgen dat u jarenlang plezier van uw beurssysteem zult beleven.

  Snelle levertijd

  Goede service vinden wij bij DKTR essentieel. Alle producten die u bij ons bestelt, zullen wij dan ook op de door u gewenste locatie komen afleveren. Doordat wij onze eigen productie verzorgen en strakke processen handhaven voor ontwerpen en produceren, kunnen wij bovendien standaard snelle levertijden garanderen. Mocht er sprake zijn van spoed, kunnen wij het beurssysteem zelfs binnen 24 uur leveren. Morgen nog een beurssysteem nodig? Geen probleem, wij gaan het regelen!

  Een beurssysteem besteld en onverwachts toch niet helemaal tevreden met het resultaat? Geef het aan en wij passen het voor u aan.

  DKTR staat garant voor 100% klanttevredenheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Op werkdagen antwoorden wij altijd binnen 24 uur Zodat u snel weet waar u aan toe bent.