fbpx

Je wilt een bekend en sterk merk in de markt hebben. Je bent toe aan de volgende stap. Of misschien ben je nog op zoek naar ‘waar je merk voor staat’ en is je merkstrategie nog niet helder. Of je zoekt naar de juiste beleving en de beste manier om jouw merk verbaal en visueel uit te dragen. Hoe dan ook is de strategie voor jouw merk een hele krachtige en onmisbare tool.

Jouw doelgroep moet geraakt worden door jouw merk en er enthousiast van worden. Door je merk goed neer te zetten en uit te dragen, zal het je omzet opleveren.

Graag werken wij samen met jou aan de meest optimale merkstrategie. De enthousiaste specialisten bij DKTR zijn erg gedreven om hun klanten 100% tevreden te maken en stellen dan ook alles in het werk om jouw merk zo sterk mogelijk in de markt te brengen.

 

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Wat houdt een merkstrategie in?

MerktstrategieënJe wilt graag dat jouw merk zoveel mogelijk positieve impact heeft. Dat lukt niet als onduidelijk is waar jouw merk voor staat. Ook niet als gevoel en beleving van je merk nog onscherp zijn. Een goede merkstrategie creëert die duidelijkheid en scherpte.

De brand strategy beschrijft hoe je op strategische wijze de functionele en emotionele eigenschappen van je merk uitdraagt. Het beschrijft het gevoel dat mensen in hun hoofd en hart moeten ervaren bij jouw merk. Een groep mensen moet zichzelf herkennen in de kernwaarden en overtuiging van jouw merk. Een slimme merkstrategie brengt jouw merk naar een sterke marktpositie.

 

Helder zicht in plaats van dichte mist

Een goede strategie voor jouw merk maakt de koers voor branding en marketing helder. Het maken van de juiste keuzes wordt een stuk eenvoudiger. Zelfs logisch bijna. Wat heb je nodig om het bedrijfsdoel te halen? Wat moet je juist níet doen? Vanuit de scherpe brand strategy verdwijnt de mist en krijg je helder zicht op weg naar het bewuste doel van je merk.
Reclame visuals vormen de motor; de strategie is het brein achter een sterk merk en brengt jouw merk naar een sterke marktpositie. DKTR helpt je graag mee om de koers en branding van jouw merk kristalhelder uit te stippelen.

 

Strategie, advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen je graag verder!

Bel.0165 526 201

  Voordelen merkstrategie

  Creatief bureau t.b.v. reclameJe kans van slagen is groot als je je branding uitvoert op basis van een heldere strategie voor je merk. Aan de hand van deze scherpe strategie maak je de buitenwereld duidelijk waaróm jouw merk er is. En waar jouw merk voor staat. Je potentiële klant ‘voelt’ waarom ze voor jouw brand moeten kiezen. Je klant beleeft en ervaart de impact van jouw merk.

  Niet alleen de potentiële klant begrijpt waarom jouw merk relevant is. Ook intern is de uitgewerkte strategie voor je merk belangrijk. Door de scherpe merkstrategie weten je medewerkers precies waar je merk voor staat en wat je merk uit moet stralen. Daardoor weten de medewerkers met wie ze moeten communiceren, wat ze moeten communiceren, wanneer en hoe.

   

  Zonder merkstrategie geen sterk merk

  De boodschap en de beleving van je merk worden in elke communicatie en in elke reclame-uiting steeds op dezelfde manier uitgedragen. Die herhaling in communicatie en reclame visuals versterkt het stickyness effect van jouw merk. Een sterk merk begint bij een scherpe merkstrategie.

   

  Full service: van merkstrategie t/m montage van reclame visuals

  DKTR zorgt full service voor jouw merkstrategie. Hebben we samen je strategie bepaald? Dan kan DKTR in één keer door naar het ontwerpen, produceren en eventueel monteren van alle reclame-uitingen die jouw merk sterk onder de aandacht brengen. Met de creatieve specialisten van DKTR én de productie in eigen huis ben je verzekerd van topkwaliteit. Van strategie t/m productie en zo nodig montage van de reclame visuals van jouw merk.